Stranica 64 od 203 PrviPrvi ... 1454626364656674114164 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,151 do 3,200 od 10138

Tema: Nakon transfera!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    javljam betu, nisam mogla od muke otvoriti mail.
    Sorry na tome kaj sam vam živce pojela.
    Beta 267,30...
    ja sam u šoku.
    Sve ti je oprošteno! Šta smo ti rekle!!!!! Nemaš pojma kako mi je drago....Čestitam draga od srca i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala,dragicka,sto uvijek imas rijec utjehe

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

geceta opusti se i uživaj sa TM-om u vikendu,test i beta neće nigdje pobječi a test ti može samo lažno pokazati ako ga uradiš prerano.
    tlukaci ~~~~~~~~~~~~~~~~za de crtica podeblja i da to bude T

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Uf,uzivala bih ja s njim,da mogu hhh to najvise mrzim u tim cekanjima,i smijesno je,ostat trudna a da si toliko na suhom

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

geceta i ja sam još jučer rekla mužu kako ovaj put ne planiram raditi uopće test do bete koju vadim u utorak, a danas eto ne znam šta mi bi, kao da me nešto vuklo, malo mi je sumnjivo ovo učestalo podrigivanje još od prvog dana nakon transfera pa sve do danas, inače neki drugi simptomi ništa specijalno osim bolnih cica i i svako malo nekih boluckanja u jajnicima, ali tako mi je bilo i svaki prošli put,i to sam pripisivala utrogestanima i stimulaciji inače.. želim ti uspjeh u ponedjeljak..

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Kiarad čestitam od srca!!!
    Tlukaci, tvoja štoperica je davno već trebala "ispariti" iz organizma. iako je fakat rano ali ako se pojavila crta.. ponovi u nedjelju test. kad vadiš betu? i naravno, držim fige da ta crta samo nastavi tamniti!!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

kiarad, evo i službeno čestitke!!! vibre za duplanje!!!

tlukaci, bravo za crticu!!! meni je prvi simptom trudnoće bio podrigivanje i to je počelo svega koji dan nakon transfera! vibre za beticu!!!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Tlukaci5,hvala ti ~~~~~~~~za utorak al cim je crta,to je to

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

joj curke sad sam se i ja sjetila tog podrigivanja.. istina i meni je to bio znak..

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Drage moje cure,
    ja imam jednu novu situaciju koja me je prilicno uplasila.Prije sedam dana sam radila nalaz bete koja je bila u opadanju i iznosila je 330, taj dan sam konacno i prokrvarila nakon dva dana mrljavljenja. Za vikend mi je krvarenje opet bilo mrljavo i u ponedeljak je nas krenulo cista svjeza krv sa po nekim tragovima ljustenja endometrijuma. Danas sam ponovo uradila nalaz bete samo da provjerim dali je skroz pala i bas sam se iznenadila jer je beta 523 i krvarenje mi ne staje.
    Zvala sam dr. i u ponedeljak idem na pregled jer ocito nesto nije u redu.

Dali je neka od vas imala neko slicno iskustvo?

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    javljam betu, nisam mogla od muke otvoriti mail.
    Sorry na tome kaj sam vam živce pojela.
    Beta 267,30...
    ja sam u šoku.
    jojjjj kako mi je drago ne mogu ti opisati čestitam....i želim ti pravilno duplanje

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Ljubica prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje cure,
    ja imam jednu novu situaciju koja me je prilicno uplasila.Prije sedam dana sam radila nalaz bete koja je bila u opadanju i iznosila je 330, taj dan sam konacno i prokrvarila nakon dva dana mrljavljenja. Za vikend mi je krvarenje opet bilo mrljavo i u ponedeljak je nas krenulo cista svjeza krv sa po nekim tragovima ljustenja endometrijuma. Danas sam ponovo uradila nalaz bete samo da provjerim dali je skroz pala i bas sam se iznenadila jer je beta 523 i krvarenje mi ne staje.
    Zvala sam dr. i u ponedeljak idem na pregled jer ocito nesto nije u redu.

Dali je neka od vas imala neko slicno iskustvo?
    ljubica jako mi je žao

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Sonja29 prvotno napisa Vidi poruku
    kiarad ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas i nemoj nas dugo držati u neizvjesnosti, a što se tiće HS u mom je slučaju pogodovala T (što ne znaći da će i drugima)
    zipica čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
    ostalim suborkama kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    M@tt malo sam se pogubila....jeste li bili u postupku ili???
    jelena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
    hvala sonja za ove dobre vibre.....umrijet ću do ponedjeljka ili utorka od čekanja

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

kiarad, cestitam!!!!!!

Danas je 10dnt i utorak sam primila zadnju inekciju Brevactida. Od onda sam vec tri dana napuhana kao balon. Dr. L misli da je hiperstumulacija i stalno ponavlja da je to dijagnosticki odlicno ze da se blizimo pozitivnom cilju. Rekao mi je da samo kontroliram da stomak jace ne raste i da nemam pritisak u prsima/plucima. (.)(.) ne smijem pipnuti. Bole me gore, sa strane i ispod, uf, uf. Danas osijecam probadanja u predjelu maternice i jajnika. Stalno se nesto dogadja. Ja mislim da su svi ovi simptomi posljedica inekcija koje sam dobivala, pa ih ne mogu sa sigurnoscu povezati s trudnocom. Testove ne mogu raditi jer sam hcg inekciju dobila 14.2. pa bi mozda dobila lazno pozitivne testove. Tako da sam vam ja mirna, opustena i kukam nad svojim simptomima kojih ima na pretek. Ujutro mi je lakse, ali do navecer ne mogu disati jer imam osjecaj da u stomaku imam kamenje i 5 litara vode koja nikuda ne ide?!?! Koza mi je jako suha i na licu su mi izbili neki cudni pristevi...

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ljubica, ovakvog ishoda me najvise strah. Drzim fige da sve bude ok i da je mrvica ipak odlucila ostati!!! Obavezno javi sto je dalje bilo...

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ne bih htjela u rasprave jer nisam mpo dr a i izbjegavam stres ali nije mi jasno zasto vam drL govori da je hs dobra za trudnocu dok to npr medicinski prirucnici, rodina brosura, drugi neki doktori i literatura smatraju kao nesto jako lose? Ne pobijam njegovu strucnost ali ne bi li onda kod svakog pokusali postici hs?

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj crna ovca prvotno napisa Vidi poruku
    kiarad, cestitam!!!!!!

Danas je 10dnt i utorak sam primila zadnju inekciju Brevactida. Od onda sam vec tri dana napuhana kao balon. Dr. L misli da je hiperstumulacija i stalno ponavlja da je to dijagnosticki odlicno ze da se blizimo pozitivnom cilju. Rekao mi je da samo kontroliram da stomak jace ne raste i da nemam pritisak u prsima/plucima. (.)(.) ne smijem pipnuti. Bole me gore, sa strane i ispod, uf, uf. Danas osijecam probadanja u predjelu maternice i jajnika. Stalno se nesto dogadja. Ja mislim da su svi ovi simptomi posljedica inekcija koje sam dobivala, pa ih ne mogu sa sigurnoscu povezati s trudnocom. Testove ne mogu raditi jer sam hcg inekciju dobila 14.2. pa bi mozda dobila lazno pozitivne testove. Tako da sam vam ja mirna, opustena i kukam nad svojim simptomima kojih ima na pretek. Ujutro mi je lakse, ali do navecer ne mogu disati jer imam osjecaj da u stomaku imam kamenje i 5 litara vode koja nikuda ne ide?!?! Koza mi je jako suha i na licu su mi izbili neki cudni pristevi...
    hvala draga. cuj tak je meni bilo zadnji put. u potpunosti te shvacam i znam kak boli. nije da me sad manje boli samo sad boli menstrualno, a ovo tvoje mi se bas ne svida. Ako neces moc izdrzat odi u bollnicu da te netko pogleda, ja glupaca nisam htjela iako sam bila za bolnicu. Tak da nije se sa tim za zezat.

Geceta, vidis i meni je L. rekao da hiper pogoduje, zakaj, pojma nemam. svaki doktor ima svoje.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Crna ovca i ja sam jednom imala strašan hiper (postupak u KBO) iznam sta je to kad ti se ta voda skupi u trbuhu i kakva je to bol, moraš jako paziti s tim..meni kad sam imala takav strašan hiper nije uspjelo a dr.L mi je rekao da nije ni moglo kad je bio tako strašan hiper , sad ti znaj..

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Hiperstimulacija jajnika je opasan sindrom, svaki simptom hiperstimulacije, pa tako i blage simptome treba prijaviti MPO liječniku koji je vodio postupak a koji bi u svakom slučaju trebao pregledati pacijenticu da se spriječi razvijanje stanja teške hiperstimulacije koje ako se ne tretira u bolnici može dovesti i do fatalnog ishoda.
    Nijedna hipertimulacija nije stanje koje se rješava savjetima preko telefona ma kako liječnik iskusan bio. Jedino liječnik pregledom i pretragam može ocijeniti stanje pacijentice, jer pacijentice su subjektivne u doživljaju i opisu simptoma (mnoge od nas su sklone razmišljati-ma nije mi nista, mogu ja to....to što mi se događa je sitnica i ne može mi nauditi), ali sigurno imamo primjera iz života koji su nas dematirali i npr.dođemo u bolnicu radi bilo koje bolesti i pitaju nas-pa kako ste to trpili, zašto niste došli ranije, ugrožavali ste sami sebe... Zato bolje puhati i na hladno, nego visiti o niti....
    Ako imate neke od simptoma hiperstimulacije (nije važno koliko i koje ste ljekove primili, jer čak i klomifen može (istina vrlo rijetko, ali može) izazvati hiperstimulaciju janjika)-otiđite ka liječniku.

Simptomi hiperstimulacije su brojni, mogu se pojaviti nekoliko dana nakon aspiracije ali i tjedan ili tjednima nakon ovulacije (aspiracije).
    Ima zbilja puno izvora na internetu koji su pisani jasnim i razumljivim jezikom, informacije su dostupne, i nijedna ne bi smjela ugrožavati zdravlje odrađujući makar i blagu stimulaciju pregleda liječnika, a u slučajevimi jake hiperstimulacije medicinska intervenicija je neophodna.

Stanje hiperstimulacije janika ne pogodjuje trudnoći. Znači, hiperstimulacija neće od ne-trudnice učiniti da postanemo trudne, ali ako dođe do trudnoće tada se znakovi hiperstimulacije mogu pogoršavat i dulje trajati.
    Hioerstimulacija je ozbiljna posljedica liječenja neplodnosti i takvo stanje treba gledati svesti na što manju mjeru.

Znam što je želja i čežnja za djetetom, ali hladna glavu uvijek moramo sačuvati, baš zato da bi ostvarile svoje želje. Zato, nemojmo priželjikivati stanje hiperstimulacije, to je neželjena posljedica postupka IVF-a, a ko primjetimo simptome-ravno ka doktoru jer radi se o nama i našem zdravlju, ali i u konačnici o zdravlju nas kao budućih mama naše djece.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 18.02.2012. at 08:43

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ima li tko viska utrogestana hitno???????

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

tratincice imam ja kutiju. gdje si ti?

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Poslala sam ti na pp

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ni ovaj put nisam imala sreće ....

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Drzi se,draga zao mi je sto ti ovaj nije bio dobitni ;(

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    Drzi se,draga zao mi je sto ti ovaj nije bio dobitni ;(
    hvala ti,bit ce valjda drugi put,vidim da ti u ponedjeljak vadiš.Držim ti velike fige.....

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Yap,ponedeljak,i koliko pratim jos sam ja u ovoj turi ostala od smrzlica. Hvala,draga

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Jelena1m zao mi je, drzi se i nadajmo se da je sledeci pokusaj nas dobitni
    Geceta za finu betu u ponedeljak ~~~~~~~~~~~~~~~~

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala, Ljubica svaka vibrica i molitva je dobrodosla !

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Jelena1m
    žao mi je

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

drage moje, citam vas vec dugo
    i pokusavam se naci u vasim situacijama, vasim mukama, vasim iscekivanjima..
    Moj transfer je bio u srijedu, 2 lijepe blatociste. Taj isti dan sam dobila hgc spricu, nakon tri dana UZ kod doktora.
    Sve u redu (voda se povlaci) imala sam blagu hiperstimulaciju. Taj isti dan sam dobila jos jednu HGC spricu. Sestra pita je imam bolove, ja kazem ne (jer ih zaista nisam imala) bila sam sva happy, ona kaze dobro, onda ne moramo vaditi krv.
    Isti taj dan kasnije, negdje kasno poslijepodne dobivam polako neke blage bolove u maternici i ziganje jajnika...(kao pred mengu) samo naglaseno zicanje jajnika...Jucer 4 dana nakon transfera kad nisam umrla od brige!!!! Bolovi kao da cu dobiti mengu svaki cas, malo dolazili, malo nestajali, malo jajnici deru, pa onda osjetim maternicu...uzas, ja sva u mukama....to nije dobro po meni. Pa nije valjda da menga vec stize 4 dana nakon transfera????
    Jutro peti dan, osjecam se bolje, tek blaga neugodnost u maternici, ali jajnici mirni kao dusica, cak ni dok sam piskila, nisam ih osjetila. Jedino sto me danas ubija su bolovi u ledjima...Nisu strasni, ali osjete se dosta. Grudi su mi i dalje natecene kao i prije punkcije, a bradavice bole ko vrag. ali to je od hormona, tako da se po tome ne mogu vjerovati...Sad mene zanima sto vi mislite o svemu ovome???? jesu to losi znakovi ili sto? Cak sam i sanjala da nisam trudna
    I zanima me takodjer kad ja trebam racunati da cu dobiti mengu? Zadnja je bila 25 januara, ako racunam 28 dana ciklusa, trebala bih dobiti onda 21...je to tocno ili zbog svih tih hormona to se sve pomice??????
    please help i vase misljenje....puno puno hvala....

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno Nedoumica

Drage moje,
    evo mozda se ponavljam ali trebam vase misljenje...
    Moj transfer je bio u srijedu. Dvije lijepe blatociste. Taj isti dan sam dobila HGC spricu, nakon tri dana ultrazvuk. Dodjem ja treci dan, pita me sestra je imam kakve bolove, ja happy jer nemam, ona kaze dobro, onda ne moramo vaditi krv. Doktor me pregleda i kaze da je sve u redu zasada, voda se povlaci iz stomaka (imala sam blagu hiperstimulaciju). Uglavnom zadovoljan. Daje mi jos jednu inekciju HGC. Taj isti dan kasno poslijepodne, pocinjem osjecati nelagodnost u maternici, blagu, ali kao kad cu dobti mengu. Sljedeci dan 4 dana nakon transfera katastrofa!!! Jajnici otpadaju od ziganja, maternica rastura, kao da cu dobiti mengu svaki cas..Ne moram vam ni reci strah koji sam prozivjela, u glavi sam samo mislila gotovo je...
    Danas sam se probudila bolje, (5 dana nakon transfera) prvi puta me nije u noci tjeralo piskiti. I dalje nelagodnost osjecam u maternici, ali jajnici utihnuli. Nigdje ih. Cak ni kad sam piskila nisu se javili....Sad sam zbunjena, i neznam sto da mislim. Je sve ovo sto mi se dogadjalo u posljednja dva dana los znak ili dobar???? je to menga stize ili se beba gnijezdi??? totalno sam izbezumljena. Kako je moguce imati isti osjecaj da ces dobiti mengu, kao i kad si mozda trudan????
    Zanima me takodjer jos nesto. Kad ja trebam sad ocekivati mengu? Dobila sam ju 25.01 i trebam li racunati kao i obicno 28 dana ciklusa sto znaci da bih treblaa dobiti u utorak 21. ili se to pomjera zbog svih hormona...MOlim vas recite mi svoje misljenje....umirem ovdje...

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Toliko sam nervozna zbog sutrasnje bete :/ kak sam do sad bila mirna,mislila sam da me nece primiti no ipak...

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Toliko sam nervozna zbog sutrasnje bete :/ kak sam do sad bila mirna,mislila sam da me nece primiti no ipak...
    Draga, znam kak ti je, ali moras sada izdrzati do sutra i nema druge. budi hrabra i da si nam odmah javila rezultat. kad ces znati? i di ides vaditi?

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

jel me tko cuje?

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Idem ovaj put na vv,kazu da cu do 11znati. Ak me nema do 15 online,tulim negdje:/ hvala,draga,na svoj potpori do sada!!

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sretno geceta sutra!!!!!! Koji ti je sutra dan transfera?

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

geceta držim fige za sutra

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sunašce M se (upravilu) dobije tek nakon što se prekine sa utrićima, naravno da se može dobiti i prije
    no ovo ti je još prerano za M
    ja se baš ne kužim u te dane i kaj se koji dan dešava/može osjetiti, al s obzirom na blastice moguće je gnježđenje

sretno

Da se i ja prijavim , eto transfer prošao, praćen UZV, mm uz mene (OK bil mi je potpuno suvišan), sada uživanje

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Linalena,bravo!
    Tlukaci5,hvala
    Tratincice,cek moram zbrojit 16. Hvala!!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sunasce,sorry,promaklo mi tvoje pitanje. A gle,tesko je reci,netko nema nikakve bolove i simptome,nekome je strasno pojacano sve. Nakon transfera posebno osluskujemo svoje tijelo pa mozda i zamjetimo neke stvari koje su nam inace normalne. Uglavnom,ako su ti bolovi nepodnosljivi,svakako se javi dr. U principu ako dobivas normalno M,redovno,onda bi i sad trebala tako doci no s obzirom na sve hormone (koji nekad urode i ovim simptomima koje navodis) koje si primila, moguci su i razliciti drugi scenariji no nadam se da ti se nece desiti. pokusaj se zaokupiti drugim stvarima jer ovako si sigurno ne pomazes,citaj knjige,gledaj tv...sretno!

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

hvala vam na odgovorima...samo da naglasim ja ne uzimam nikakve utrice (iskreno nemam ni pojma sta je to)
    ja samo moram uzimati svakoga jutra poslije prvog pipi, crinone gel, odlezati deset minuta i to je to...vise nista ne dobivam....
    ps. nisam rekla da mi je transfer bio pet dana nakon punkcije...

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ps. zelim ti svu srecu sutra geceta

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Nisi na utrogestanu?e onda ne znam...
    Hvala puno!!

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

sunašce, crinone gel ti je umjesto utrogestana, ja sam to isto imala u prethodnom postupku, ali sam ga stavljala navečer..

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

crinone gel je kao i utrogestan = progesteron.. tako da su simptomi isti, nuspojave iste, etc. Neke cure dobiju menstruaciju unatoč utrogestanu/crinone gelu točno kad bi i trebale, odnosno cca 14 dana nakon punkcije.......... druge dok ne prestanu s uzimanjem utrogestana/crinone gela. Sunašce, tebi je danas onda 9. dan nakon punkcije? A HCG si zadnji primila kad, jučer? Ne znam koji si HCG booster dobila, ali vjerujem da bar 5 dana nakon HCG-a ne smiješ napraviti test na trudnoću jer bi isti od HCG-a dobivenog mogao biti lažno pozitivan.

Gdje si ti ti bila u postupku?

Sretno za dalje, uskoro će tebi beta, zar ne, kroz 5 dana....

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ah nisam to znala, izgleda da jos imam toga za nauciti... hvala

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    crinone gel je kao i utrogestan = progesteron.. tako da su simptomi isti, nuspojave iste, etc. Neke cure dobiju menstruaciju unatoč utrogestanu/crinone gelu točno kad bi i trebale, odnosno cca 14 dana nakon punkcije.......... druge dok ne prestanu s uzimanjem utrogestana/crinone gela. Sunašce, tebi je danas onda 9. dan nakon punkcije? A HCG si zadnji primila kad, jučer? Ne znam koji si HCG booster dobila, ali vjerujem da bar 5 dana nakon HCG-a ne smiješ napraviti test na trudnoću jer bi isti od HCG-a dobivenog mogao biti lažno pozitivan.

Gdje si ti ti bila u postupku?

Sretno za dalje, uskoro će tebi beta, zar ne, kroz 5 dana....
    Kadauna, da meni je danas deveti nakon punkcije. doktor mi je zakazao betu tek 1.3, to je jos prilicno cekanja
    zadnju spricu HVG od 1500 sam dobila prekjucer, i znam da zbog toga mi ne vrijedi raditi test na trudnocu...iskreno neznam ni je li ga se usudim napraviti...mene strah odgovora... i razocaranja...
    Hvala ti na objasnjenju za crionone gel. Nisam znala da je to ista stvar. A svoj postupak sam radila u inozemstvu u jednoj privatnoj klinici...puno para ali jebiga, pare nisu toliko bitne kad zelis bebicu

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nisi na utrogestanu?e onda ne znam...
    Hvala puno!!
    sad su mi curke objasnile da je to na kraju ista stvar sto ja koristim....ja jos neznalica

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

pomoć danas sam 8dnt, koristim crinone gel svaku večer. Čini mi se da mi je prouzročio taj gel gadne gljivice, doduše ne peče me i ne svrbi ali ispadaju gusti bijeli komadi iz mene,kad moram to slikovito tako opisati..jel s ekome to dešavalo? osim toga,ne osjećam ništa posebno, osim što sam pojačano nervozna na mahove

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Geceta, drzim fige!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •