Stranica 80 od 203 PrviPrvi ... 3070787980818290130180 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,951 do 4,000 od 10138

Tema: Nakon transfera!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cure opustite se i probajte misliti samo pozitivno.
    Držim fige svima

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure moje, samo da vam kažem da je i kod mene raspoloženje bilo katastrofa, nisam imala nikakvih "simptoma trudnoće" osim osjećaja povremenog kao da ću procuriti, a taj osjećaj me još uvijk prati, i naravno da sam i dalje u strahu hoće li se beta duplati, hoću li ugledati srčeko...jer nekako mi mala beta za 16dpt, ali...vidit ćemo sutra, ipak se nadam i molim Boga da sam došla na red, i da nam Uskrsli Isus donese najljepši poklon
    Držite se

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

a mene to raspoloženje i dalje drži baš sam sva neka tužna i mislim da ništa ni ovaj put..
    Mury,za duplanje bete,za srčeko i urednu trudnoćuˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
    ~~~~~~~~~~~~~~~do neba!!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kiki30, vjeruj, nije ni moje raspoloženje baš nešto, bila sam se malo digla u ponedjeljak nakon poz. testa, ali sada me opet i opet strah što će dalje biti sa betom, uh ....ali mi tu ništa ne možem učini, osim nadati se i držati koliko možemo

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I eto jutros me pobijedila moja znatiželja te probam neki testić kad ono samo jedna crtica naravno kontrolna. Danas mi je deveti dan . Mislila sam sutra vaditi betu jer sam bila pozitivna i mislila da će mi ovaj Uskrs biti najljepši praznik u životu ali sam se predomislila. Živjet ću još malo s nadom barem do utorka.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mury,a znam nada umire zadnja..tako nadamo se da će doći na naše vrijeme
    petra,ma još je možda rano za test,koji dan su ti vraćeni embriji?

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

mury šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~za pravilno duplanje, vjerujem da je svako vađenje bete strepnja hoće li se pravilno duplati,samo pozitivno naprijed i bit će sve u redu!!!

kiki znam da što si bliže testu sve je gore, meni od 8dnt nikako da dani prođu,tražim simptome ali nikad ih nema,ili ako i jesu to nije bila trudnoća...sretno draga i vjerujem u ove dvije mrve...

petrap ipak mislim da je 9dnt malo rano, ponovi za dva dana,vidim da se curama već 11dnt pojavi blijeda crta...sretno

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj PetraP prvotno napisa Vidi poruku
    I eto jutros me pobijedila moja znatiželja te probam neki testić kad ono samo jedna crtica naravno kontrolna. Danas mi je deveti dan . Mislila sam sutra vaditi betu jer sam bila pozitivna i mislila da će mi ovaj Uskrs biti najljepši praznik u životu ali sam se predomislila. Živjet ću još malo s nadom barem do utorka.
    PetraP, meni je 11dnt bila jedva vidljva crta, kao sjena. Radilo se o običnom clear blue testu.
    12 dnt, ista crta, sjena jedva vidljiva, uopće se nije podebljala, ali tek 14 dnt bolje vidljiva crta, mada i dalje daleko slabija od kontrolne. 16 dnt beta 220...sutra čekam duplanje!!!
    Posljednje uređivanje od Mury : 05.04.2012. at 10:19

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

vraćene su mi 2x blastociste 5.dan . Dr. je skroz bio zadovoljan i rekao da su odlične . Zato sam i bila toliko sigurna da će uspjeti. I ja se nadam da je rano za pokazati a i još se jer je neki bezvezni test.

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mury za duplanje bete~~~~~~~~~~~~~~

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

cure koje ste bile kod dr.L zanima me u kojem tt vam je ukinuo estrofem i utrogestan i do kojeg tjedna ste išle kod njega na UVZ?
    svim čekalicama beta šaljem~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bete budu troznamenkaste!

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

nati mislim da ćeš ga prestati piti u 12 tjednu, meni je u 8.tt smanjio dozu na jedan dnevno i onda je rekao da ćemo postepeno prestati piti , ali nisam dočekala..

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

tikica hvala ti na tako brzom odgovoru..sad vidim u potpisu da čekaš svibanj što nije bio travanj za novi postupak kod tebe?
    bojim se svih tih lijekova ..urin mi je katastrofa vratila mi se e.colli pa sam dobila antibiotik, a navečer me još uvijek boli trbuh iako je rekao da bi ciste trebale nestati u 8 ili 9tt, a ja sam 8+4tt

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ja nisam imala ciste pa ti ne znam pomoći vezano za to.. je kod mene u srcu je bio travanj, ali dr.L je rekao da mi mora proći dva ciklusa i tek onda, evo ovih dana čekam drugi ciklus i onda se nadam da će dani letjeti..mislim da ti estrofem ne škodi , samo slijedi upute dr. znaš ove naše trudnoće nisu kao prirodne .. biti će sve dobro samo hrabro dalje

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj nati prvotno napisa Vidi poruku
    tikica hvala ti na tako brzom odgovoru..sad vidim u potpisu da čekaš svibanj što nije bio travanj za novi postupak kod tebe?
    bojim se svih tih lijekova ..urin mi je katastrofa vratila mi se e.colli pa sam dobila antibiotik, a navečer me još uvijek boli trbuh iako je rekao da bi ciste trebale nestati u 8 ili 9tt, a ja sam 8+4tt
    nati ja sam u sličnoj situaciji kao ti, sad sam 10tjedana i isto pijem već drugu turu antibiotika jer mi se također vratila e coli nakon što je godinu dana nisam imala, i imam svakakve bolove u jajnicima očito ciste,isto me strah zbog tolikih lijekova, ja još uvijek pijem 3*2 utrogestana, ali sad sam u srijedu na kontroli pa ću vidjeti dokad s tim ..

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

e cure imam jedno pitanje.. možda netko zna? zašto neke cure piju utrogestan a neke stavljaju dolje?
    da li je isti učinak?
    jer ja u novom postupku ne bi stavljala dolje ..pa me zanima..

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

e ja sam to pitala dr. na transferu,da li ja mogu piti-a on mi kaže da ne,nego da stvaljam jer da ima malo bolji učinak!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

a ja danas brojim 8 dnt,jučer me trbuh dosta bolio,kao da ću svaki čas procurit,danas ništa..samo na momente tu i tamo osjetim jajnike.
    drugo ravno nuli a strpit se još 2-3 dana pa će past jedan testić

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Tikice utrogestan možeš uzimati i oralno i vaginalno a navodno je bolji učinak ako se uzima vaginalno i manje su nuspojave.

i ~~~ svima!

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

kiki sretno onda , taman poslije Uskrsa se znači veselimo tvom plusiću!

ja ne znam jako me strah stavljati ih dolje iako ovaj moj slučaj je 1: 10000000000000000000000000000000000000
    tak da male su šanse da mi se to opet dogodi.. a gle mene nisam još ni trudna a već imam grozne strahove..

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

strategija i ja mislim da mi je netko od dr.rekao da su nuspojave jedini razlog.. ali ne sjećam se sa sigurnošću.. ali pitat ću ja još jednom kad dođem u tu fazu..
    hvala ti na odgovoru!
    kako si mi ti?
    jel ideš u novi postupak?

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja sam kratko uzimala utrogestan oralno i imala vrtoglavice i stalno mi se spavalo pa sam prešla na vaginalno i nuspojave prestale. Ja sam ti u iščekivanju 5mj (kao i ti) kad sam tek naručena kod doktorice na dogovor za dalje. Nastojim što manje razmišljati o svemu ali i aktivno se trudim s mužićem nešto napraviti, hehe.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

haha.. ma da i meni je dr. rekao ni slučajno sad nešto paziti , raditi na bebi intenzivno ali ja se uzdam u to.. come on..
    znači skupa smo u svibnju u novim pobjedama!

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nažalost u Petrovoj se dugo čeka na postupak pa si mislim da ću ja tek na jesen/zimu u novi postupak. A do tad se nadati opet čudu. Tješi me ako mi je jednom uspjelo zašto nebi još jednom

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ma naravno da hoće.. ja sam isto uvjerena da ću uspjeti jedino što me panično strah trudnoće, mislim da ću se zalijepiti za krevet ovaj put..

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam u ovom zadnjem dobitnom pila utriče i nisam imala nikakve nus pojave. dr. mi odmah poslije punkcije rekao da biram.ranije sam uvijek koristila vaginalno i pola iscuri na uložak.
    petra meni je tek 13 dnt bila jedva vidljiva druga crtica na testu.

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Danas 10 dan. Od simptoma i dalje 0. Negdje oko podne uhvatila me neka drhtavica kao da mi je netko snagu oduzeo . Legla na kauč pola sata i sve Ok. Tješim se da je to neki znak a onda opet se mislim možda jer sam bila gladna. Išla sam po uputnicu za betu da je vadim u utorak a do tada kao na iglicama.

nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

PetraP ,mene je osjećaj hladnoće proganjao u ovom postupku, a sad sam 8 +5 - tako da vibram od srca da je to to!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

petrap držim fige za betu, neka te lijepo iznenadi sa velikom brojkom

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

PetraP za prekrasnu betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

PetraP za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Drage moje danas ne mogu vaditi betu jer naravno ne rade ali sam zato napravila jedan kućni testić i pogodite............... prvi put u mom životu vidim i drugu cricu . Malo je blijeđa ali tu je..... Sretan vam Uskrs jer meni je vjerujte najsretniji do sada. Iskreno još sam oduzeta i ne mogu da vjerujem . Nadam se da je to to.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

petra bravo za plusić!!
    i ja isto radila test a meni samo jedan minus danas mi je 10dnt-a već se pomirila da nije ništa,sad idem do mojih na ručak i sutra na put,tako da svim čekalicama koječega šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ SRETAN USKRS!!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

petra
    kiki imaš ti još do bete a i za test je još rano tak da ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Sretan Uskrs svim suborcima/kama koji/e ga slave!

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Petra to su stvarno lijepe vjesti

Kiki nema gubljenja nade, pričekaj još pa beta ti je tek za 8dana tako da još uvjek nada tu.....za tvoju veliku betu~~~~~~~~~~~~~~~~

Sretno svim čekalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Petrap kakav lijepi obrat, neka baš mi je drago, to je bio 1.pokušaj?

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    petra bravo za plusić!!
    i ja isto radila test a meni samo jedan minus danas mi je 10dnt-a već se pomirila da nije ništa,sad idem do mojih na ručak i sutra na put,tako da svim čekalicama koječega šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ SRETAN USKRS!!
    Kiki možda je još rano. Napravi opet za koji dan.
    Sretan Uskrs.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Petra za plusić!!!!

Kiki ja se nadam da je samo maloprerano bilo za testić ~~~~~~~~~~~~~~~

SRETAN USKRS svima!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

a probat ću opet sutra i prekosutra neki dan me trbuh bolio,pa stao ,pa opet danas ujutro i to dosta i sad opet stalo ,baš sam više sva zbunjena nego sad sam bila u gostima pa nisam stavila utrogestan nego popila i sad mi se već jedno sat vremena užasno vrti!
    jel moguće da je to od utrića,neka nuspojava-do sad ih nikad nisam pila
    Posljednje uređivanje od kiki30 : 08.04.2012. at 18:52

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

normalno je da ti se vrti od utrogestana

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala svim curama! Eto ovo mi je prvi pokušaj i izgleda da je dobitan. Barem se nadam jer strah postoji. Tako da sam presretna ali najsretnija ću biti kad vidim jednu lijepu betu u utorak.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Evo i mene...danas 9 dan nakon dvodnevnog četverostaničnog embrija, test negativan.. Znam da je rano, al bojim se da ni od ovog puta ništa.

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Strašna ti i tvoji testovi tak rano.....
    kiki dešava se to kad popiješ utriče,proći će
    tlukaci ja sam koristila utriče do 14 tt

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Bok cure, malo me me nije bilo pa vam zelim svima Sretan Uskrs i cekalicama puno srece.
    Tikica, nista se nemoj bojati. Da znas samo na kakvim mjestima sam ovih dana stavljala utrice i koliko sam puta ruke prala...uh.Tisucu puta si mi prosla kroz misli.
    Danas je 12 tjedan. Ne znam dal da se sad prestanem birnuti ili sto ali pun mi je kufer utrica i estrofema.

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure, malo me me nije bilo pa vam zelim svima Sretan Uskrs i cekalicama puno srece.
    Tikica, nista se nemoj bojati. Da znas samo na kakvim mjestima sam ovih dana stavljala utrice i koliko sam puta ruke prala...uh.Tisucu puta si mi prosla kroz misli.
    Danas je 12 tjedan. Ne znam dal da se sad prestanem birnuti ili sto ali pun mi je kufer utrica i estrofema.
    Kiarad draga znam da ti je dosta tih utrića i estrofema ali to sve nije ništa u usporedbi da u tvojoj bušici predivnokoje je tu zbog tebe, zbog tvoje velike želje za majčinstvom...prestani brinuti ti si naša prekrasna trudnica...veliki osmjeh na lice i sretno

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Mery13 prvotno napisa Vidi poruku

Kiarad draga znam da ti je dosta tih utrića i estrofema ali to sve nije ništa u usporedbi da u tvojoj bušici predivnokoje je tu zbog tebe, zbog tvoje velike želje za majčinstvom...prestani brinuti ti si naša prekrasna trudnica...veliki osmjeh na lice i sretno
    dobro je kad me netko podsjeti svako malo...sve si dobro rekla. hvala

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

PetraP~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kiki30, ja mislim da ti je rano za test! A taj osjećaj da ćeš dobiti, sad ga ima, sad ga nema... sam i ja imala, a zadnja 2-3 dana se sve umirilo, osim (.) (.), koje psotaju bolne...ja se nadam da ćeš ti nama objaviti veliku betu!!!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene...danas 9 dan nakon dvodnevnog četverostaničnog embrija, test negativan.. Znam da je rano, al bojim se da ni od ovog puta ništa.
    Strašna rano je još. Ti si se povela za tim da sam ja radila test 9dpt, ali zaboravljaš da su se meni uhvatila sva 3 na početku, tako da je zbog toga i bio pozitivan 9dpt.
    Strpi se još malo.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

da vam samo mahnem svima.. jel danas nitko nije vadio betu?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •