Adria12 i Kristina1977 za veliku betu~~~~~~~~~~~~
Adria12 i Kristina1977 za veliku betu~~~~~~~~~~~~
milasova- jesam, na žalost sam morala skrivati...na folikulometrije sam obično dolazila među prvima i bila brzo gotova tak da sam stizala na posao, za ostalo uzimala go...eto...![]()
Cure meni je danas 9dnt, još je onaj smeđi iscjedak tu, čula sam se sa dr. nije baš sretan, kaže da bi bilo
bolje da nema ništa. Kaže da nastavim sa terapijom i da vadim betu ranije - sri ili čet.
hvala cureja isto nisam rekla na poslu, za fm sam kasnila ujutro, pa ostala odraditi, a od punkcije sam na bolovanju, pa tko hoće proučavati šifru, nek je proučava
nakon transfera mi se počeo napuhavati trbuh tako da nema šanse da bi bila u stanju raditi, vidjet ćemo kako će biti dalje, no s obzirom na stresan posao, strah me uopće se vratiti
ali vjerujem da sam do bete sigurno doma,dalje ćemo tek vidjeti, s tim da sam dobila 14 dana pa ću morati ići da mi još produže![]()
postupak odrađen na SD-u...poslije transfera sam ostala doma 3 dana ( pao u sri tak da sam odmarala sveukupno cca 5 dana ), od hormona me ulovile glavobolje i mučine tak da sam ostala na bolovanju pod drugom dijagnozom- naravno dr sam sve objasnila o čemu se radi![]()
Adria13, mala bu hvala vam cure na odgovorima nadam se da ce mi doktorica htjet odobrit bolovamje ood drugom sifrom..
Tek sam promjenila firmu tak da mislim da mi ne bi bilo panetno govoriti da cu na porodiljni![]()
Evo i mene, danas oavlje transfer dva osmostanična embrija, beta 22.5.
Drage moje hvalaaaaaaa vam...nemogu vam opisati kolko sam sretna...a vama svima želim da osjetit ovu sreću što prije...grlim vas i ljubim
Evo da i ja čestitam i ovdje.
Mery13 čestitke od srca! Prekrasne vijesti!!!![]()
![]()
![]()
Jel zna netko razliku između vraćanja zametaka drugi tj. treći dan od punkcije?
Znam da to kao bilog procijeni i da nema pravila i bla bla...
Ali postoji li neki konkretniji razlog i šta je "bolje"??
Mery....čestitke!!! I sretno dalje!!!!![]()
Cure moje, da i ovdje javim. Danas dok sam čekala nalaze bete prokrvarila! Beta 8.
Sutra ću se čuti sa dr. da se dogovorimo za dalje.
~~~~~ svima za velike bete!![]()
lapača baš mi je žao
ja imam pitanje za one koje su imale hiperstimulaciju...koliko dugo vam je trebalo da se sve vrati u normalu? trbuh mi je ogroman i jako napet od nedjelje, a transfer je bio u subotu, zadnju štopericu sam dobila prije 2 dana, koliko treba da to ispari
pa bar da vidim koliko će to još trajati jer mi je grozno, nemogu apsolutno ništa nego ležati i do wc-a, jedva hodam, sve me zateže i već sam luda![]()
Posljednje uređivanje od adria13 : 09.05.2012. at 20:09
Ja sam imala HS. Meni je doktor već na punkciji rekao da moram početi piti bromergon i piti PUNO, PUNO vode. Ja sam do transfera (5 dan) samo ležala, jajnici su me užasno bolili, stomak ko bačva, kratak dah a kad bi se digla na wc imala sam osjećaj da ću se srušiti. Prvih 4-5 dana je baš gadno, a poslije toga svaki dan sam se osjećala bolje i bolje. Ja nisam ostala trudna tako da su se simptomi skoro skroz povukli, ali ako ostaneš trudna, stanje bi se moglo pogoršati. Uglavnom, polako i bez naglih pokreta, lezi i pazi da piješ puno vode (i pazi koliko izmokravaš). Sretno i nadam se da će ti brzo biti bolje!
pijem puno vode i čaja,i baš mi je tako kako opisuješ...
a zašto bromergon? ja sam ga inače pila do transfera, pa mi je dr rekao da prestanem, neznam zašto?
ma joj samo da ne moram u bolnicu....vidjet ću sutra kako će mi biti, a večeras ću uzeti bromergon
Nemoj uzimati na svoju ruku, sačekaj sutra pa zovni doktora. Bromergon se mora uzimati postepeno (ja sam uzimala 2 puta po pola tablete 3 dana, a nakon toga 2 puta po 1 tabletu). Ja sam se isto uplašila i mislila sam na početku koliko mi je bilo loše da ću završiti u bolnici, ali dok god mokriš normalno nema straha.
Drži se.
hvalaja pijem bromergon više od god dana po pola tablete, ali pričekat ću sutra
da se i ja pridružim čekalicama, danas smo 7 dnt i užasno me izluđuje ovo čekanje, mada dani brže prolaze uz klinca od 2,5 g i nema baš mirovanja. Danas nešto posebno nisam imala mira pa sam slagala ormare i donji dio trbuha me jako zabolio. Zalijepila sam se za kauč i ne mrdam.........nadam se da nisam pretjerala samo sam polagano slagala robu ....
odradili 1.uzv jučer...točno 6.tj...gestacijaska se vidi, mali smo 1,6 mm, ali već kucka
baš sam sretnaaa pa da podijelim s vama...
sretno curama u iščekivanju...![]()
mala bu čestitam ti od srca! Želim ti lijepu i mirnu trudnoću![]()
mala bu, čestitke! I uživaj do kraja trudnoće![]()
Mala bu prekrasno...za tvoju mrvicu i za urednu trudnoću do kraja![]()
Ja sam danas bila na prvom uzv sve je ok ali srce jos ne kuca. Danas sam 6 tjedana trudna.Mene je uzasno strah. Kada u prosjeku pocinje kucat?
Achi prerano je mislim tek sa 7tjedana...Probaj se opustiti i uživati u svojoj trudnoći..
Posljednje uređivanje od tikica78 : 11.05.2012. at 18:03
gdje ste nestale? meni danas 9dnt... nakon što je trbuh bio splasnuo, jučer je opet počeo rasti...
samo me brine dokad će to jer i ovako jedva hodam![]()
adria13, zvuči dobro...držim fige, hoćeš raditi test ili čekaš betu?
adria beta ti je evo uskoro za par dana! nek bude veeeelika!