Page 86 of 203 FirstFirst ... 3676848586878896136186 ... LastLast
Results 4,251 to 4,300 of 10138

Thread: Nakon transfera!

Beta danas 16DPT 900,šta mislite jel to OK budući da nije prošlo punih 48h već negdje 44,tako mi je ispalo?

tikica78's Avatar

ma to je super!

Bubimitka81's Avatar

Odlično Kristina, čestitam.. Super beta

Rominka's Avatar

Joj, Bubimitka tek sad vidim da cekas betu ... Zelim ti petak za pamcenje

Mery13's Avatar

Kristina ma to je super....sretno do kraja

Bubimitka81's Avatar

Moram i ovdje napisati da je 13 dpt moja beta 159.4

I da dam svoj doprinos temi mirovanja nakon transfera..
    Dakle, mi smo 4 dpt putovali u Dubrovnik, što iz Osijeka preko Bosne znači 10-ak sati lagane vožnje (sa 2-3 stajanja)..
    U povratku koji je bio 8 dpt, smo stali između ostalog u međugorje (da, penjala sam se na brdo) i opet sve skupa 10-ak sati puta..
    Naravno da sam prije puta dobila blagoslov Lučija, jer inače ne bi ni išla
    I eto, pozitivna beta, toliko o mirovanju, samo da se lijepo podupla i bude sve ok do kraja.

Svima želim isto, sretno

tikica78's Avatar

Bubi tvoja priča je stvarno prava.. i ja sam pobornik NEMIROVANJA jer jedino kad nisam mirovala već išla raditi 3dpt uspjelo je.
    jako sam sretna zbog tebe!

Sonja29's Avatar

Bravo bubi!!! Bit će to sve u redu,ne brini! Što se mirovanja tiće i ja sam se uvjerila da od toga nema ništa jer jedini put kad nisam mirovala uspjelo nam je.

U petak 18. vracena su mi u pfc tri zametka koji su mi ostali od prvog pokusaja iz kojeg imam curicu. Prvi put su mi mucnine pocele vec peti dan tak da se nisam ni snasla. sad sam tolko nervozna,stalno sam nesto ljuta. Nakon transfera sam bila dva dana prehladena i to mi je ubilo svaku nadu imam vec tri dana konstantno bolove ko da cu dobit mengu a traju skoro pa stalno.

geceta's Avatar

Meni je danas 1dpt,jucer imala et,secem po kuci pa lezim,lose sam spavala,navale vrucine,bolovi u ledima i sva sam nemirna danas.ni sad,3.put,jos si ne mogu odrediti sto to dr znaci kad napise mirovanje.

Osoblje foruma Kadauna's Avatar

Quote Originally Posted by geceta View Post
    Meni je danas 1dpt,jucer imala et,secem po kuci pa lezim,lose sam spavala,navale vrucine,bolovi u ledima i sva sam nemirna danas.ni sad,3.put,jos si ne mogu odrediti sto to dr znaci kad napise mirovanje.
    Geceta, mislim da je to "mirovanje" tek floskula naših liječnika, to nitko vani ne preporučuje a ja sam vozila nakon ET-a bicikl, kopala vrt (bila sezona i plijevila sam vrt ), uglavnom sve sam radila osim mirovanja i ostala trudna i rodila našu bebicu. Pa evo i Bubimitka je pisala o da nije mirovala uopće. Po meni mirovanje može imati eventualno za pojedine žene (za mene sigurno NE) nekog psihološkog efekta u stilu, dala sam sve od sebe, čak sam se potpuno relaksirala, mirovala, štedjela nakon ET-a pa sve do bete. Za mene to nije bila opcija i radila sam odmah dan nakon transfera (imam uredski posao)... ja bolujem kad mirujem pa onda bolje za ovakve poput mene u akciju. Za mirnije duše vjerujem da je ok mirovati i tiho odčekati betu.
    Last edited by Kadauna; 24.05.2012 at 11:45.

mare41's Avatar

Quote Originally Posted by marijakr View Post
    U petak 18. vracena su mi u pfc tri zametka koji su mi ostali od prvog pokusaja iz kojeg imam curicu. Prvi put su mi mucnine pocele vec peti dan tak da se nisam ni snasla. sad sam tolko nervozna,stalno sam nesto ljuta. Nakon transfera sam bila dva dana prehladena i to mi je ubilo svaku nadu imam vec tri dana konstantno bolove ko da cu dobit mengu a traju skoro pa stalno.
    draga marija, nisam ti dosad odgovorila-da kašljanje i kihanje ništa ne smeta embrijima, a puno trudnica je javljalo takve pms bolove par dana prije bete, sretno!!!!

mare41's Avatar

Kadauna, mirovanje i bolovanje nakon ET-a ima svoju ulogu kod cura kojima je posao fizički naporan, inače ne, naše praške upute su normalno ponašanje, samo bez težih poslova i nošenja težih stvari....(ja sam prva dva puta bila laganini na godišnjem pa ćorak).
    (nije da te ispravljam, samo sam dodala, i dobro si napisala-ko ima potrebu mirovati-nek miruje, ja ni dan od transfera ne mirujem, a imali smo mi naših praških trudnica koje su nakon transfera cijeli prag obišle).
    Last edited by mare41; 24.05.2012 at 11:55.

geceta's Avatar

hvala,curke.na go sam jer mi je posao i naporan i stresan,doma ne moram nista jer je to sve mm preuzeo.dakle imam sve uvjete da to bude laganini i meni ugodno i mislim totalno gustat ovaj put,jedino cu jos danas skroz usporeno jer me ovaj put bas pika.cula sam i ja za dobitne odlaske u shopping nakon et

kiarad's Avatar

sretno draga! welcome back!

geceta's Avatar

Hej,draga ovaj put ostajem u igri vec dugo hocu pitati dal si mi ok i dal se zaokruzujes vec?
    Da ne odem previse off,svim cekalicama bete,~~~~~~~~~~~~~

tikki's Avatar

Meni danas prolazi 8dnt trodnevnih mrvica. Sad već polako raste nestrpljenje...

tikica78's Avatar

tikki već ti je 8dpt..! vjerujem da tebi sporo ide vrijeme ali meni je proletjelo!
    kako se osjećaš?

tikki's Avatar

Čak sam se uspjela i zabuniti... zapravo je tek 7dnt

Ma ok sam. Jako mi se spava već dva dana, ne znam jel to možda ima kakve veze s fraxiparinom (tipa da snižava tlak ili nešto). U glavnom, grčevi u maternici su danas malo manje učestali. Cicke me bole od utrića... Ma, samo jedva čekam da prođe još taj jedan tjedan da vidimo na čemu smo.

kiarad's Avatar

Hej,draga ovaj put ostajem u igri vec dugo hocu pitati dal si mi ok i dal se zaokruzujes vec?
    Da ne odem previse off,svim cekalicama bete,~~~~~~~~~~~~~
    hej, ja sam okrugla jos od transfera, vise nisam mogla uci u svoje stare hlace a sada sam pocela rasti. mislim da sam 4 kile dobila u 4,5 mjeseca

matahari's Avatar

ja sam mjesec kad sam ostala trudna (prirodna trudnoća) kod mame krečila, nosila stvari, pomicala velike komade namještaja...
    betu sam izvadila da eliminiram trudnoću. savršeno se duplala, vidjela srčeko na 6+2, super se osjećala. jesam napomenula da sam ostala trudna u neplodnim danima? završilo je, nažalost, loše, ali...mislim da je trudnoća stvar sreće i dobrog, kvalitetnog embrija!

Quote Originally Posted by Bubimitka81 View Post
    Moram i ovdje napisati da je 13 dpt moja beta 159.4

I da dam svoj doprinos temi mirovanja nakon transfera..
    Dakle, mi smo 4 dpt putovali u Dubrovnik, što iz Osijeka preko Bosne znači 10-ak sati lagane vožnje (sa 2-3 stajanja)..
    U povratku koji je bio 8 dpt, smo stali između ostalog u međugorje (da, penjala sam se na brdo) i opet sve skupa 10-ak sati puta..
    Naravno da sam prije puta dobila blagoslov Lučija, jer inače ne bi ni išla
    I eto, pozitivna beta, toliko o mirovanju, samo da se lijepo podupla i bude sve ok do kraja.

Svima želim isto, sretno
    Last edited by matahari; 24.05.2012 at 19:01.

drage moje čekalice... da vam se i ja pridružim...

24.04. učinjen mi je prijenos 3 zametka (cc,cc,cc) i kriopohranjene 2 oocite... u razdoblju do vađenja bete imala sam apsolutno sve simptome trudnoće (često trčanje na wc, napuhnutost, temperatura, bolovi u donjem dijelu trbuha, bolne cike i jako izražene žilice na njima, pojačan osjet mirisa....) i bila uvjerena da su se primile sve 3 mrvice...
    nažalost beta 0...

u ovom ciklusu mm i ja odlučili smo se na odmrzavanje... obadvije su uspješno preživjele, ali se oplodila 1 nakon ICSI...
    učinjen mi je prijenos 1 zametka - 8staničnog, po riječima doktora "predivnog" .... (što je rijetkost da je takve kvalitete zbog zamrzavanja)
    od ljekova koristim: Utrogestan, Estrofem, Decortin i Andol 100...

danas mi je 3dnt... i betu... i što sam primjetila da mi je trbuh strašno počeo dlakaviti!!!!!!!!

imala bi jedno pitanje.... nisam baš načisto sa Decapeptyl-om!! danas se trebam piknuti s njim.... koja je njegova funkcija i čemu služi nakon transfera???

Richy's Avatar

Meni je danas 11.dan od ET...od prvoga dana simptome sam imala, tipa boluckanje jajnika, užasna pospanost tokom dana, nesanica, razdražljivost...plačljivost...Najčešće su mi se ti simptomi pojavljivali u drugom djelu dana, najčešće predvečer....A od jutra pa do podneva gotovo ništa,sve ok!?!Jučer sam se također dobro osjećala, osim što se kod lagane šetnje i nekih lakših aktivnosti dosta umorim i jedva čekam da opet malo prilegnem. Sinoć sam osjetila u jednom trenutku oštro probadanje na lijevoj strani trbuha...zatim laganu mučninu i nemoć....Već mi je iskreno dosta svih tih simptoma i jedva čekam da dođe taj 30.05. kada vadim betu, ali vrijeme tako sporo prolazi!Kupila sam i test, ali nekako nemam snage ni hrabrosti napraviti ga,ne znam?!?!Ne nadam se čudu, jer ipak mi je prvi postupak,ali opet bih tako silno željela pozitivan rezultat!

Snekica's Avatar

Quote Originally Posted by *TINA* View Post
    imala bi jedno pitanje.... nisam baš načisto sa Decapeptyl-om!! danas se trebam piknuti s njim.... koja je njegova funkcija i čemu služi nakon transfera???
    Podrška žutom tijelu

Bubimitka81's Avatar

Moja beta danas 302.9 )

Bubimitka81's Avatar

Quote Originally Posted by Richy View Post
    Meni je danas 11.dan od ET...od prvoga dana simptome sam imala, tipa boluckanje jajnika, užasna pospanost tokom dana, nesanica, razdražljivost...plačljivost...Najčešće su mi se ti simptomi pojavljivali u drugom djelu dana, najčešće predvečer....A od jutra pa do podneva gotovo ništa,sve ok!?!Jučer sam se također dobro osjećala, osim što se kod lagane šetnje i nekih lakših aktivnosti dosta umorim i jedva čekam da opet malo prilegnem. Sinoć sam osjetila u jednom trenutku oštro probadanje na lijevoj strani trbuha...zatim laganu mučninu i nemoć....Već mi je iskreno dosta svih tih simptoma i jedva čekam da dođe taj 30.05. kada vadim betu, ali vrijeme tako sporo prolazi!Kupila sam i test, ali nekako nemam snage ni hrabrosti napraviti ga,ne znam?!?!Ne nadam se čudu, jer ipak mi je prvi postupak,ali opet bih tako silno željela pozitivan rezultat!
    Draga normalno je da se nadas, bez obzira koji je postupak.
    Test bolje ne raditi jer je prerano pa moze pokazati krivo, ali ako ces biti mirnija napravi test. Meni je 11 dpt bio pozitivan
    Sretno

geceta's Avatar

Bubimitka,skakala bih ali moram mirovat bravo!!!!
    A ja,koliko sam god rekla da necu gledat simptome,u 3.postupku zakljucujem:nema simptoma ko u prva dva,cak mi ni (.)(.) nisu bolne nit nabrekle,vec mi je jasno

Sonja29's Avatar

A ja,koliko sam god rekla da necu gledat simptome,u 3.postupku zakljucujem:nema simptoma ko u prva dva,cak mi ni (.)(.) nisu bolne nit nabrekle,vec mi je jasno
    draga ništa ti to ne znaći jer mene ne bole ni sada kao ni na početku trudnoće. Jedini i stvarni pokazatelj je beta a do tada se pokušaj opustiti
    Curke čestitam na krasnim betama i da se ovakav niz nastavi!

geceta's Avatar

Hvala ti,draga,ma da,zapravo opce nista ne bih smjela gledati jer sam u prva dva imala svw simptome pa nista.cekam sunce da izadem s knjigom na lezaljku i sve zaboravim

Bubimitka81's Avatar

Nisu ni moje nabrekle pa eto
    Možda malkice od utrogestana, ništa značajno..
    Daleko s crnim mislima...

tikki's Avatar

Bubimitka bravo!!!

Quote Originally Posted by Richy View Post
    Richy, ja bi na tvom mjestu pričekala do bete... nebi radila testić... nisu pouzdani a i samo ćeš sebe još više naživcirati...
    30.05. želim ti veeeeeeliku betu !!!!
    Last edited by *TINA*; 25.05.2012 at 21:32.

amyx's Avatar

A ja ne bi čekala čak ni 30.05. Pa danas ti je već 11-ti dan. Ja bi malo krvi pustila već u ponedjeljak...ali to sam ja, izbor je na tebi

Sonja29's Avatar

Richy i ja bi betu vadila u ponedjeljak jer to ti je 14 dnt

tikki's Avatar

Potpuno se slažem s curama, 14 dnt bi se beta trebala pokazati ako je došlo do implantacije. Sretno ~~~~~~~

Richy's Avatar

Hvala cure na potpori! Meni je doktor A. u otpusnom pismu napisao da betu vadim na dan 30.05., pa zbog toga ni ja ne žurim?!Valjda ima neki razlog zašto nam je napisao taj dan, a ne koji dan prije?!ne znam...mani je to ipak prvi postupak, pa se nekako držim njegovih uputa!A ja da imam imalo hrabrosti ( što baš i nemam! ), ja bih mogla u ponedjeljak napraviti test...ali jednostavno ne želim se nervirati dva puta....ako bude šok, neka bude samo jednom!!Što je tu je, iz te kože nikuda...Strpljen,spašen!!pozdrav curke!

Snekica's Avatar

Ako si trudna biti ćeš i 28. i 30. trudna! ako ti M ne dođe, čekaj 30., zašto ne! Radi onako kako sama misliš da je dobro! (i ja bi pišnula test u pon., ali, kao i amyx, to sam samo ja)
    Sretno!!!

Richy's Avatar

Hvala ti Snekice!!

Drage moje čekalice,ja kao i Richy vadim betu 30.5( bile smo isti dan na et) i ja ovako nestrpljiva 10dnt- u petak ujutro isla sam napravit test...i bila je samo 1 crtica
    Bio mi je šok...nisam plakala ali sam cijeli dan imala nepodnošljivu glavobolju ( bolje bi mi bilo da sam se posteno isplakala!).S obzirom da mi je embrij 3.dan bio četverostanični možda je to ipak bilo malo prerano za test?!!! ili se ja to samo tako tješim koje je vaše mišljenje? Kupila sam ja još jedan test za ponedjeljak ujutro ali što taj pokaze vjerojatno će biti tako- kad izvadim betu. Držite mi fige!

tikki's Avatar

Zeljka84 ja ti drzim fige da beta bude pozitivna! Ja sam isto sklona prerano raditi testove, ali iako znam da to nema smisla ne mogu si pomoci. 10dnt trodnevnih mrvica bi u nekom normalnom "skolskom" ciklusuu bilo 13 dana nakon ovulacije, i testovi su tada jos prilicno nepouzdani.

navijam za ponedjeljak

mare41's Avatar

zeljka, samo mrvicu da te ispravim-et ti je bio drugi dan od punkcije (provjerila sam i tad je dobro da su 4 stanice), evo ~~~~~~da je test bio prerano!

Richy's Avatar

Istina, i sama pretpostavljam da si Željkice preuranjeno radila test...Sutrašnji dan bi već trebao pokazati realno stanje, jer ipak je to 14.dan!!meni je jučer bilo skroz dobro, nisam imala gotovo nikakvih simptoma ni bolova, pa ne znam da je i to baš dobro...nekako se baš i ne nadam da je to dobar znak...ali noćas sam malo osjećala neke smetnje u predjelu jajnika, danas ujutro sam se ustala sa laganim bolovima u predjelu jajnika, vruće mi je i neki me osjećaj hvata da bi mogla dobiti mengu?!! Ne bih to baš voljela da mi se desi prije bete.... Užasno sam nervozna, ali mislim da jednostavno ne mogu raditi test...bojim se!

Richy i mene je bolilo ko da ću dobiti mengu, 11 dnt sam imala krvavi iscjedak, bila sam uvjerena menga, preznojavanje, 12 dnt krvarenje prestalo, 13 dnt popiškila + i 14 dnt vadila betu. Još uvijek me tokom dana probada.
    Za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hvala Tikki, nadam se da je test stvarno bio nepouzdan!! a sutra cu definitivno radit ponovno.
    Mare41, da u subotu ujutro je bila punkcija a et u ponedjeljak ujutro, to u principu i je 2 dana,hvala na trudu a ja negdje procitala (bar mislim da jesam jer neznam otkud mi to inace) da se racuna da mi je 3.dan bio et.... sad vise ni sama neznam otkud mi to!
    Inace trenutno nemam bas nikakvih "trudnickih"simptoma ( a do prije par dana sam ih imala- vjerojatno od utrića) osim povisene temperature,umora i pojacanog znojenja..
    Meni je dr.Alebić napisao da betu vadim 30.5. a ja je mislila izvadit u utorak pa sad neznam dal da mu javim u utorak ili u srijedu rezultat-bojim se da ce vikat na mene kaj ga nisam poslusala jer on je ipak dr. Cure što mislite,ima li koja iskustva s tim?

Richy,cim ti spomenes mengu odmah i ja imam taj osjecaj) Što se vise blizi datum sve smo nervoznije, to je normalno,...ali nadam se da ce sve biti ok

geceta's Avatar

Zeljka,mare ti dobro kaze,i punkcija i et se racunaju kao 0.-ti dan,dakle vraceni su ti dvodnevni

lovekd's Avatar

Quote Originally Posted by zeljka84 View Post
    Hvala Tikki, nadam se da je test stvarno bio nepouzdan!! a sutra cu definitivno radit ponovno.
    Mare41, da u subotu ujutro je bila punkcija a et u ponedjeljak ujutro, to u principu i je 2 dana,hvala na trudu a ja negdje procitala (bar mislim da jesam jer neznam otkud mi to inace) da se racuna da mi je 3.dan bio et.... sad vise ni sama neznam otkud mi to!
    Inace trenutno nemam bas nikakvih "trudnickih"simptoma ( a do prije par dana sam ih imala- vjerojatno od utrića) osim povisene temperature,umora i pojacanog znojenja..
    Meni je dr.Alebić napisao da betu vadim 30.5. a ja je mislila izvadit u utorak pa sad neznam dal da mu javim u utorak ili u srijedu rezultat-bojim se da ce vikat na mene kaj ga nisam poslusala jer on je ipak dr. Cure što mislite,ima li koja iskustva s tim?
    I ja sam ju vadila ranije nego što sam trebala, nije mi ništa rekao! Samo, bili ste već nestrpljivi,ha? I nasmije se.... ma, mislim da nije bed ak je i koji dan ranije... on je stvarno super dr

Sretno ti bilo....za lijepe, troznamenkaste brojčice

geceta hvala, sad cu znat za ubuduce,znas kako je to 1x-lud, zbunjen normalan haha

lovekd-ma samo dan ranije cu vadit( to mi je vazno ako se vracam radit jer mi je 31.5.strka na poslu, a ovak bi se vratila vec 30.pa bila bar malo stigla bit u toku) tako da mislim da ako sam trudna 29. bit cu i 30.-og... ajme i ja bi bila presretna
    Drzite mi fige i ja cu vama svima
    kaj bi ja bez vas curke

tikica78's Avatar

Ja vam se sutra pridruzujem
    Last edited by tikica78; 27.05.2012 at 17:15.

geceta's Avatar

Ja sam totalno happy sto si i tu sutra ponovno ovdje s nama koliko ti ih vraca?