Drage moje čekalice, da javim i ovdje..moja beta danas, 20dnt 11094![]()
![]()
Hvala vam na svoj podršci i vibrama i lijepim riječima![]()
Drage moje čekalice, da javim i ovdje..moja beta danas, 20dnt 11094![]()
![]()
Hvala vam na svoj podršci i vibrama i lijepim riječima![]()
ajme koja beta!!!!!! ajme,predivno!!!!!! ČESTITAM!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
cure s velikom radošću prijavljujem svoju betu 20 dan od transfera 1978
Opa i šumsko, čestitke!!! Joj koje prekrase vijesti danas, baš se radujem skupa s vama!!!![]()
![]()
Posljednje uređivanje od Mury : 16.05.2011. at 15:45
aaaaaaaaaaaaapa danas samo dobre vijesti....ajme šta mi je drago...šumsko jel to mogu i twinsići bit
evo jedna dobra vijest i od mene...bila danas na prvom pregledu, 5 tjedana točno, imam jednu malu mrvu s kojom je doktor prezadovoljan...ajme koja srića![]()
slava77, bravo za prvi pregled.
I ja sam obavila 1. uzv. Za sada se vidi samo gestacijska vrećica. Kaže dr. uredan nalaz za 5 tj. trudnoće.
Kada ideš ponovno na pregled?
Mia Lilly i slava77, čestitke na urednom UZV, neka se samo i dalje tako nastavi.
Meni danas 5dnt, i nekako imam osjećaj da ću dobiti ( po pravilu bih trebala u nedjelju), i inače većinom procurim preko utrića...a odvratni sigurni simptom mi je bol u nogama, i to već od subote, prvo sam mislila da umišljam, ali se ta bol pojačava, i povremeni lagani grčevi u trbuhu, ali zanemarivi. Uglavnom me brinu ti bolovi u nogama koji nikada ne izostaju prije M
...uh! Nije valjda da se one moje fine dvije mrvice neće uhvatiti
![]()
Mury uz tako dvi dobre mrvice mora se uvatit bar jedna ....vidit ćeš da oće![]()
Ja još uvijek imam osjećaj da ću dobiti.
Mury, kod tebe će to biti trudnoća!
Mury osjećaj kao da češ dobit je dobar znakJa sam imala prave pravcate menstrualne grčeve, a ponekad me još grči, kaže moja ginica da je to normalno, em se maternica širi, a u mom slučaju su i jajnici krcati rupica od punkcije i ima još nepopucanih folikula na njima.
Jučer smo na UZV-u vidjeli dvije gestacijske vrećice, kaže ginica lijepe, podjednako razvijene, da se naziru i žumanjčane vrećice u njima. Pregled za tjedan dana da ustanovimo srčanu akciju![]()
Sve se čini da imamo blizančiće na putu![]()
Šumskovoće, prekrasno, blizanci!!! Uh, i ja bih najviše voljela blizance, ali i sa jednom bebom bih bila presretna! Nadam se da ipak M neće doći, mada mi ovi simptomi ne mirišu dobro ( jer nemam ja baš te nekakve menstrualne grčeve, znam da su oni normalni, nego me brine glavobolja i bolovi u nogama). Ali bit će što Bog dragi da!
Pinky zapamtit ću datum očekivanog poroda..budi bez brige...makar još me trta krenut u trudničke pdf-ove... eto sad znam o kojem strahu i ščekivanju si pričala dok sam čekala betu. Makar intuicija mi kaže da će sve biti OK i da nema mjesta brizi... Javim se u blizanački pdf čim skupim hrabrosti....
Svima hvala suborke mojevas sve!
sumskice, cestitam na blizancima! kao da citam sebe prije mjesec ipo! bit ce 2 srceka na uzv, vidjet ces!
curke da vas pitam...jel imakoja od vas iskustva sa homeopatskim ljekovima u trudnoći?
sve što sam našla na netu kaže da su bezopasni i da se mogu koristit u trudnoći...danas idem po lijek kod homeopatkinje...moj najveći problem je zatvor, tvrda stolica i sklonost candidi....
jel koja zna kakav pripravak ili savjet za zatvor, satra me to
slava77 moj lijek i najbolji savjet je magnezij, ja sam kombinirala za vrijeme čekanja bete biolectu i suhe šljive, a sad sam na šumećem magneziju i jagodamaUvijek skombiniram magnezij s nekim voćem, da se oba laksativa/diuretika skockaju zajedno i problema nemam...
Prima draga naša - gdje je izvještaj
tikki i ti se draga naša javi....
Mury kako si danas?
rekla šefovima na poslu da sam trudna...naravno samo gledaju sebe i šta je za njih bolje...katastrofa....spremni su bilo kakve kombinacije izmislit da nebi uzeli nekog dodatnog radnika...radim u turizmu i znamo kad je najviše posla...
Šumskovoće,
danas ama baš ništa ne osjećam, niti me noge bole, što mise sviđa, nit mestrualne grčeve, cike nabujale, ujutro ne bole, nego tek pred večer ih pođem osjećati...i danas kad sam ležala nakon utrića kao da me malo lijeva prepona zabolila, čini mi se da je nekada neka trudnica to isto osjećala
...a možda si sve i umišljam, nije mi za vjerovati, luda glava svašta može osjetiti
![]()
Posljednje uređivanje od Mury : 18.05.2011. at 15:29
Mury jdobro je pa ti se ''dobro poznati simptomi'' smanjujuBice to sve ok, osjecam to.
![]()
Čekalice moje, ništ6a mi ne pišete. Meni danas 7dnt, i jako sam tužna, do jučer me bolile cike, sad ih više ne osjećam, i to mi nikako ne miriše na dobro. Osim toga, sanjala sam da sam dobila M, a svaki put kad to sanjam nakon transfera i dođe
. Tako me strah, jer ovaj put će razočarenje biti najveće obzirom da imam na čuvanju dvije blastice!!!
Mury, samo pozitivno!
Ja sam sa istim simptomima imala i pozitivne i negativne bete.
Kako si uspijela doći do blastica?
Mia Lilly, pokušavam na pozitivu, ali neće, pa neće..strah od neuspjeha je ogroman, da je prevladao sve pozitivno u meni
..a kako sam došla do blastica uz pomoć Romca čudotvorca, i metoda OOSIGHT (odabir 3 najbolje js), PICSI ( biokemijski odabir spermija) i IMSI ( morfološki odabir spermija), i naravno uz Božju pomoć, vjerujem da su i molitve pomogle
![]()
Kolko sam skužila samo Cito ima te metode ( u Hrvatskoj). Da sam nisam imala pozitivnu betu, Cito bi bio moj izbor.
Ni ja nikad nisam imala dobre embrije.
Ja sam u ovaj postupak ušla skroz opušteno za razliku od prijašnjih postupaka.
Nadamo se da je urodilo plodom i da ćemo u subotu vidjeti otkucaje srca u gestacijskoj vrećici.
Probaj tako i ti... daj se opusti i samo pozitivno. Izađi van, popi kavicu na terasi..
Hvala Mia Lilly, evo probat ću ipak pozitivnije misliti, jer dobro je da me noge ne bole (barem za sada). Da, koliko znam samo CITO u RH ima te metode, i to je i bio razlog zbog kojeg sam se odlučila iz ZG ići u CITO. Držim fige da u subotu vidiš to dugo očekivano kuckanje!!!
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jako jako!!!!
MiaLily koji ti je tjedan u subotu? Moja ginica želi uzv-om tražit otkucaje slijedeći ponedjeljak, odnosno na 6+3...ja sam joj rekla da se bojim da je rano, da pričekamo bar 7+0, ali ona kaže na se na njenom uzv-u vidi...
ja sam ti imala iste simptome kao da tribam dobiti m al eto nisam dobila ,i da i ja sam sanjala da sam dobila m i dva dana nakon toga opet sanjam da držim u naručje svoju bebicu
,bili smo na ultrazvuku i vidi se jedna mala mrvica od 5 mm,za 10 dana opet ultrazvuk,nadam se da će biti sve uredu pa ćemo vidit opet našegjedva čekam,nemogu još vjerovati da je to to svako malo gledam sličicu svog
![]()
Aj Bugaboo divnonadam se da ću i ja...
Imam pitanjce koje ne znam da li je ili nije problem. Jučer popodne nakon utića sam otišla leći i kako sam se valjala po trbuhu nešto me štipnulo (onako zabolilo), na dn. ulošku sam našla utrić pomiješan s nečim svjetlo smeđim. U toku noći još par mini kapljica toga, danas više ništa. Moja ginica mi je rekla na pregledu da su mi jajnici krcati nepopucanih folikula i cisti na mjestima gdje je punktiran folikul, pa se sve nadam da je pukla cista i to iscurilo. Mislite da je to moguće? Ili da zovem ginicu i dižem frku?
već sam ti odgovorila na trudnoći nakon mpo, ali svakako se javi dr i miruj dok ne prođe
Pinky a prošlo je već, nema od jutros ništa...ali svejedno sam se dobro prestrašila... Zovem ginicu poponde i nema šetnje za mene danas![]()
Šumkica, ja sam danas 6+4 (ako računam po datumu zadnje menge).
U prošlu subotu mi je mpo dr. vidio samo gestacijsku vrećicu bez odjeka za plod i rekao da je to uredan nalaz za 5 tt.
Ja sam ustvari u jako velikom strahu jer mi se beta nije pravilno duplala.Tak da mi sad savšta pada na pamet. Da neće biti ploda, da se neće čuti otkucaji, da ću prokrvariti...