Stranica 9 od 203 PrviPrvi ... 78910111959109 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 10138

Tema: Nakon transfera!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Drage moje čekalice, da javim i ovdje..moja beta danas, 20dnt 11094
    Hvala vam na svoj podršci i vibrama i lijepim riječima

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ajme koja beta!!!!!! ajme,predivno!!!!!! ČESTITAM!!!!!

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

cure s velikom radošću prijavljujem svoju betu 20 dan od transfera 1978

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

opa. šumsko, bravo!!!!!!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

opa. šumsko, bravo!!!!!!!

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

sumskovoce, ideeeees!

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Opa, sumsko... čestitam!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Opa i šumsko, čestitke!!! Joj koje prekrase vijesti danas, baš se radujem skupa s vama!!!
    Posljednje uređivanje od Mury : 16.05.2011. at 15:45

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

opa i šumsko... čestitke!!!!

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

aaaaaaaaaaaaa pa danas samo dobre vijesti....ajme šta mi je drago...šumsko jel to mogu i twinsići bit

evo jedna dobra vijest i od mene...bila danas na prvom pregledu, 5 tjedana točno, imam jednu malu mrvu s kojom je doktor prezadovoljan...ajme koja srića

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

slava77, bravo za prvi pregled.
    I ja sam obavila 1. uzv. Za sada se vidi samo gestacijska vrećica. Kaže dr. uredan nalaz za 5 tj. trudnoće.
    Kada ideš ponovno na pregled?

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku
    slava77, bravo za prvi pregled.
    I ja sam obavila 1. uzv. Za sada se vidi samo gestacijska vrećica. Kaže dr. uredan nalaz za 5 tj. trudnoće.
    Kada ideš ponovno na pregled?
    potpuno identična stvar je i kod mene...rekao mi je što se njega tiče mogu doć za 4 tjedna i tako sam se naručila...a ako ja želim ranije pregled jer ne mogu čekat da mogu doć i ranije...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mia Lilly i slava77, čestitke na urednom UZV, neka se samo i dalje tako nastavi.
    Meni danas 5dnt, i nekako imam osjećaj da ću dobiti ( po pravilu bih trebala u nedjelju), i inače većinom procurim preko utrića ...a odvratni sigurni simptom mi je bol u nogama, i to već od subote, prvo sam mislila da umišljam, ali se ta bol pojačava, i povremeni lagani grčevi u trbuhu, ali zanemarivi. Uglavnom me brinu ti bolovi u nogama koji nikada ne izostaju prije M...uh! Nije valjda da se one moje fine dvije mrvice neće uhvatiti

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Mury uz tako dvi dobre mrvice mora se uvatit bar jedna ....vidit ćeš da oće

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja još uvijek imam osjećaj da ću dobiti.
    Mury, kod tebe će to biti trudnoća!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mury osjećaj kao da češ dobit je dobar znak Ja sam imala prave pravcate menstrualne grčeve, a ponekad me još grči, kaže moja ginica da je to normalno, em se maternica širi, a u mom slučaju su i jajnici krcati rupica od punkcije i ima još nepopucanih folikula na njima.
    Jučer smo na UZV-u vidjeli dvije gestacijske vrećice, kaže ginica lijepe, podjednako razvijene, da se naziru i žumanjčane vrećice u njima. Pregled za tjedan dana da ustanovimo srčanu akciju
    Sve se čini da imamo blizančiće na putu

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sumkica, čestitam! To je prekrasno!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sumsko Voce cestitam na twinsicima

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Šumsko ajme super blizanci
    koliko si ti tjedana trudna?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Šumskovoće, prekrasno, blizanci !!! Uh, i ja bih najviše voljela blizance, ali i sa jednom bebom bih bila presretna! Nadam se da ipak M neće doći, mada mi ovi simptomi ne mirišu dobro ( jer nemam ja baš te nekakve menstrualne grčeve, znam da su oni normalni, nego me brine glavobolja i bolovi u nogama). Ali bit će što Bog dragi da!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Mury osjećaj kao da češ dobit je dobar znak Ja sam imala prave pravcate menstrualne grčeve, a ponekad me još grči, kaže moja ginica da je to normalno, em se maternica širi, a u mom slučaju su i jajnici krcati rupica od punkcije i ima još nepopucanih folikula na njima.
    Jučer smo na UZV-u vidjeli dvije gestacijske vrećice, kaže ginica lijepe, podjednako razvijene, da se naziru i žumanjčane vrećice u njima. Pregled za tjedan dana da ustanovimo srčanu akciju
    juuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuu još jedna duplica!!!!!!! prekrasno!!!!!!!
    za tjedan dana te ubacujem na našu listu blizanaca, zapamti datum poroda

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sumsko

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    Sumsko
    xx

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

kraljice! čestitam!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    juuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuu još jedna duplica!!!!!!! prekrasno!!!!!!!
    za tjedan dana te ubacujem na našu listu blizanaca, zapamti datum poroda
    Pinky zapamtit ću datum očekivanog poroda..budi bez brige...makar još me trta krenut u trudničke pdf-ove... eto sad znam o kojem strahu i ščekivanju si pričala dok sam čekala betu. Makar intuicija mi kaže da će sve biti OK i da nema mjesta brizi... Javim se u blizanački pdf čim skupim hrabrosti....
    Svima hvala suborke moje vas sve!

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

sumskice, cestitam na blizancima! kao da citam sebe prije mjesec ipo! bit ce 2 srceka na uzv, vidjet ces!

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

curke da vas pitam...jel imakoja od vas iskustva sa homeopatskim ljekovima u trudnoći?
    sve što sam našla na netu kaže da su bezopasni i da se mogu koristit u trudnoći...danas idem po lijek kod homeopatkinje...moj najveći problem je zatvor, tvrda stolica i sklonost candidi....
    jel koja zna kakav pripravak ili savjet za zatvor, satra me to

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

slava77 moj lijek i najbolji savjet je magnezij, ja sam kombinirala za vrijeme čekanja bete biolectu i suhe šljive, a sad sam na šumećem magneziju i jagodama Uvijek skombiniram magnezij s nekim voćem, da se oba laksativa/diuretika skockaju zajedno i problema nemam...

Prima draga naša - gdje je izvještaj
    tikki i ti se draga naša javi....
    Mury kako si danas?

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

slava77 moj lijek i najbolji savjet je magnezij, ja sam kombinirala za vrijeme čekanja bete biolectu i suhe šljive, a sad sam na šumećem magneziju i jagodama Uvijek skombiniram magnezij s nekim voćem, da se oba laksativa/diuretika skockaju zajedno i problema nemam...

Mury kako si danas?
    koristim taj magnezij al meni nema pomoći...jutros sam popila 2dl toplog donata i evo bila sam na wc. možda mi je on pomoga
    kako se ti osjećaš?

jel ti došlo u glavu da si trudna?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj slava77 prvotno napisa Vidi poruku
    curke da vas pitam...jel imakoja od vas iskustva sa homeopatskim ljekovima u trudnoći?
    sve što sam našla na netu kaže da su bezopasni i da se mogu koristit u trudnoći...danas idem po lijek kod homeopatkinje...moj najveći problem je zatvor, tvrda stolica i sklonost candidi....
    jel koja zna kakav pripravak ili savjet za zatvor, satra me to
    imaš u dm-a kupiti neki das gesundes... sok od šljiva u staklenoj boci, tamo di im sokići stoje.
    pomogao mi je kad mi ništa drugo nije moglo pomoći.

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

rekla šefovima na poslu da sam trudna...naravno samo gledaju sebe i šta je za njih bolje...katastrofa....spremni su bilo kakve kombinacije izmislit da nebi uzeli nekog dodatnog radnika...radim u turizmu i znamo kad je najviše posla...

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj slava77 prvotno napisa Vidi poruku
    rekla šefovima na poslu da sam trudna...naravno samo gledaju sebe i šta je za njih bolje...katastrofa....spremni su bilo kakve kombinacije izmislit da nebi uzeli nekog dodatnog radnika...radim u turizmu i znamo kad je najviše posla...
    Tu smo u istoj kaši Meni je moj direktor rekao da je njegova baka rodila u polju dok je breme nosila. Totalno nemaju razumijevanja i posao je na prvom mjestu, nažalost. K tome još očekuje da ću doći raditi bar svako malo ... očaj

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Šumskovoće,
    danas ama baš ništa ne osjećam, niti me noge bole, što mise sviđa , nit mestrualne grčeve, cike nabujale, ujutro ne bole, nego tek pred večer ih pođem osjećati...i danas kad sam ležala nakon utrića kao da me malo lijeva prepona zabolila, čini mi se da je nekada neka trudnica to isto osjećala ...a možda si sve i umišljam, nije mi za vjerovati, luda glava svašta može osjetiti
    Posljednje uređivanje od Mury : 18.05.2011. at 15:29

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mury jdobro je pa ti se ''dobro poznati simptomi'' smanjuju Bice to sve ok, osjecam to.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    imaš u dm-a kupiti neki das gesundes... sok od šljiva u staklenoj boci, tamo di im sokići stoje.
    pomogao mi je kad mi ništa drugo nije moglo pomoći.
    potpisujem pinky za sokić

i pinky šaljem ti veliki kiss

čestitke od srca svim novopečenim trudnicama....a načekalice posebno mislim i navijam
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 18.05.2011. at 17:27

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mury kako si danas?
    Ma tu sam ja stalno s vama i čitam vass, samo ne znam kaj bi pisala. Prestao me boljeti trbuh i grčevi kao da ću svaki tren dobiti M i sad je krenuo spoting... Jedva čekam da prođe još koji dan da vidim na čemu sam i da možemo planirati dalje- nema predaje

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Šumskovoće, koja beta čestitam

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Čekalice moje, ništ6a mi ne pišete. Meni danas 7dnt, i jako sam tužna, do jučer me bolile cike, sad ih više ne osjećam, i to mi nikako ne miriše na dobro . Osim toga, sanjala sam da sam dobila M, a svaki put kad to sanjam nakon transfera i dođe . Tako me strah, jer ovaj put će razočarenje biti najveće obzirom da imam na čuvanju dvije blastice!!!

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mury, samo pozitivno!
    Ja sam sa istim simptomima imala i pozitivne i negativne bete.
    Kako si uspijela doći do blastica?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mia Lilly, pokušavam na pozitivu, ali neće, pa neće ..strah od neuspjeha je ogroman, da je prevladao sve pozitivno u meni ..a kako sam došla do blastica uz pomoć Romca čudotvorca, i metoda OOSIGHT (odabir 3 najbolje js), PICSI ( biokemijski odabir spermija) i IMSI ( morfološki odabir spermija), i naravno uz Božju pomoć, vjerujem da su i molitve pomogle

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kolko sam skužila samo Cito ima te metode ( u Hrvatskoj). Da sam nisam imala pozitivnu betu, Cito bi bio moj izbor.
    Ni ja nikad nisam imala dobre embrije.
    Ja sam u ovaj postupak ušla skroz opušteno za razliku od prijašnjih postupaka.
    Nadamo se da je urodilo plodom i da ćemo u subotu vidjeti otkucaje srca u gestacijskoj vrećici.
    Probaj tako i ti... daj se opusti i samo pozitivno. Izađi van, popi kavicu na terasi..

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala Mia Lilly, evo probat ću ipak pozitivnije misliti, jer dobro je da me noge ne bole (barem za sada). Da, koliko znam samo CITO u RH ima te metode, i to je i bio razlog zbog kojeg sam se odlučila iz ZG ići u CITO. Držim fige da u subotu vidiš to dugo očekivano kuckanje!!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jako jako!!!!
    MiaLily koji ti je tjedan u subotu? Moja ginica želi uzv-om tražit otkucaje slijedeći ponedjeljak, odnosno na 6+3...ja sam joj rekla da se bojim da je rano, da pričekamo bar 7+0, ali ona kaže na se na njenom uzv-u vidi...

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ja sam ti imala iste simptome kao da tribam dobiti m al eto nisam dobila ,i da i ja sam sanjala da sam dobila m i dva dana nakon toga opet sanjam da držim u naručje svoju bebicu
    ,bili smo na ultrazvuku i vidi se jedna mala mrvica od 5 mm,za 10 dana opet ultrazvuk,nadam se da će biti sve uredu pa ćemo vidit opet našeg jedva čekam,nemogu još vjerovati da je to to svako malo gledam sličicu svog

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Moja ginica želi uzv-om tražit otkucaje slijedeći ponedjeljak, odnosno na 6+3...ja sam joj rekla da se bojim da je rano, da pričekamo bar 7+0, ali ona kaže na se na njenom uzv-u vidi...
    Sumskica, ja sam na 1. UZV-u bila sa 6+4 i vidjela su se oba srceka pa ne brini, budu i tebi

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Aj Bugaboo divno nadam se da ću i ja...

Imam pitanjce koje ne znam da li je ili nije problem. Jučer popodne nakon utića sam otišla leći i kako sam se valjala po trbuhu nešto me štipnulo (onako zabolilo), na dn. ulošku sam našla utrić pomiješan s nečim svjetlo smeđim. U toku noći još par mini kapljica toga, danas više ništa. Moja ginica mi je rekla na pregledu da su mi jajnici krcati nepopucanih folikula i cisti na mjestima gdje je punktiran folikul, pa se sve nadam da je pukla cista i to iscurilo. Mislite da je to moguće? Ili da zovem ginicu i dižem frku?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

već sam ti odgovorila na trudnoći nakon mpo, ali svakako se javi dr i miruj dok ne prođe

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pinky a prošlo je već, nema od jutros ništa...ali svejedno sam se dobro prestrašila... Zovem ginicu poponde i nema šetnje za mene danas

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Šumkica, ja sam danas 6+4 (ako računam po datumu zadnje menge).
    U prošlu subotu mi je mpo dr. vidio samo gestacijsku vrećicu bez odjeka za plod i rekao da je to uredan nalaz za 5 tt.
    Ja sam ustvari u jako velikom strahu jer mi se beta nije pravilno duplala.Tak da mi sad savšta pada na pamet. Da neće biti ploda, da se neće čuti otkucaji, da ću prokrvariti...

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Pinky a prošlo je već, nema od jutros ništa...ali svejedno sam se dobro prestrašila... Zovem ginicu poponde i nema šetnje za mene danas
    ne, lipo lezi i miruj. to može lako biti i od pregleda. bitno je da se ne javi više.

mia, ja sam čekala 7 pus 3 za 1. uzv, oba su se srca čula. kažu da je sve prije 7 plus 0 prerano, iako moguće da se vidi srce i ranije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •