Crvenkapice, inana, MiaLily ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam ovaj postupak bude dobitan!
Kad smo kod ponašanja nakon t - ja sam samo na dan t ležala cijeli dan, od onda se pomalo šetuckam po kući, prošetala sam do dm-a (lijek za žensku tugu
) i kad mi MM dopusti ponešto skuham, pospremim suđe u suđericu i pobrišem prašinu. Sve ostalo mi je off-limit... I on bi htio da se izležavam po cijele dane, ali jednostavno ne mogu, izludit ću ako se vežem za krevet.
Od simptoma - pa prva dva dana nisam mogla nikako osim ležati na trbuhu, sjediti jako kratko jer me sve stezalo i smetalo. Sad već ležim na boku, sjedim par sati ali me danas opasno zaštipkalo par puta, pa sam se malo digla, protrljala trbuh i nestalo. A tek je 5dnt, ne brine me još dolazak M (neće me brinut do negdje 8-9 jer je tada NEočekivan termin) Prošli put mi je spoting počeo baš oko 5dnt, pa par dana ništa, pa od 9dnt nastavio nemilice. Nadam se da ovaj put neće.
Ja sam vam drage moje već dva dana svakih par sati na rubu plača. Jučer sam gorke suze lila, ničim posebnim izazvana. Danas druga runda odmah nakon buđenja. Sada sam prilično dobre volje... Ma tko će ga znat...
Vibram svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~