Hvala! Imala sam iscjedak, prvo malo smeđi pa rozi , ali u vrlo maloj količini, 9 dnt
Svega je tu bilo, od povišene temperature ( što pripisujem utrićima), boli u leđima ( ali to me i inače muči)...
majoni čestitke
crvenkapice srećo nije još sve propalo....samo hrabro i strpljivo....ugledat ćeš i ti svoju drugu crticu![]()
Molim ako je tko upućen,
Nekoliko sati nakon embriotransfera počela sam dole osjećat lagano grčenje (slično PMS) i imala sam smeđi iscjedak. Bojim se da je odbacivanje ploda?...
niki ma neeeeeeeeeeeeeeeee, pročitaj samo tu na odbrojavanju koje su sve simptome cure imale...nikakvo izbacivanje ploda....
hvala šumskovoće, ali ovo je bilo netom nakon transfera, simptomi - kako kome (pms, napetost, probadanje ) počinju kasnije, ne baš na dan transfera...
niki, možda su ti prilikom transfera zagrebli koju žilicu ili nešto? I aqko je smeđa krv, moguće da je još od punkcije zaostala, pa kad su ti umetnuli ono za širenje je sad to jednostavno iskapalo van. Neke žene i nakon običnog gin. pregleda imaju takvo mrljanje- niša strašno. A što se grčeva tiće, imala sam ih i ja nakon transfera, mislim da je to normalno. Sumnjam da je odbacivanje ploda, jer još nije ni vrijeme implantacije.Sretno! I javi nam se s novostima.
Majoni čestitke od srca!!!!
Nebi sad htjela kvarit atmosferu ali ja sam svoje jutros otplakala, šmrcnila i spremam se za novi pokušaj krajem 8mj.
Nakon spontanog obećala sam sebi da ne uzimam k srcu to sve ali eto ipak sam se dobro isplakala a mužek je potpora i po tako da će sad bit sto posto prirodna nakon sve ove drame haha
cure glavu gore i hrabro naprijed!!!
sissy draga,sto je bilo?
jel se smiju koristit one acidosalus vaginalete i lactogyn tablete u trudnoći?
Slava, meni je u tako ranoj trudoći dokrorica branila uzimanje Acidosalus vaginaleta, ali ne i Lactogyn tableta. Možeš koristiti Nistatin mast, ali samo izvana...
crvenkapice za iznenađujuću betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ please javi nam rezultate
niki jesi bolje danas? Da li se smirilo?
Vadila sam betu jučer i ništa. 1.2 ma koji im je to rezultat??? Vidila sam tu brojku kod još tri cure a zanimljivo svi simptomi koje sam imala su netragom nestali kad sam vidila nalaz, šta je psiha...
Dobro sam danas bolje nego jučer a gore nego sutra
moj pasonja mi je velika utjeha,malo maženja i sve zaboraviš a mužek je pravi tipo pozitivo![]()
sissyma kako mi je žao, ne mogu ti opisati
nema te riječi utjehe koja bi sad pomogla. Drži se, grli muža i pasonju...sve će doć na svoje, treba vremena...
Ja si ga sve mislim šta je samnom, danas 14dnt, nema M, ima samo povremeno grčenje isto kao menstrualni bolovi, a nema ni trunke ni smeđeg ni crvenog (hvala Bogu) malo mi je trbuh napuhnut, (.)(.) su još napuhnute i osjetljive. I dalje se bojim testa i uživam u neznanju, u mojoj PUPO kojoj će odgovor doći najvjerojatnije ovog petka, radije nego slijedećeg ponedjeljka. Već sam se počela potiho nadati jer je M izostala, ali nisam sigurna da li je moguće da utrići sprečavaju M i da je beta negativna? Srce mi lupa cijeli dan...
sissy dragasamo hrabro drzi se
idemo dalje
sissy jako mi je žaodrži se hrabro, zagrli muža, pesonju... odplaći i skupi snage za nove pothvate. Pusa!
šumskica, koliko sam skužila neke cure dobiju M preko utrića, druge ne... ali ja se od srca, naiskrenije nadam i vjerujem da tvoja neće doći još 2 godineKaj onda navijamo za petak?
![]()
sissy žao mi je
ajme sumsko voce kako mozes izdrzat...svaka ti cast....i puno ~~~~~~~~~~~ za veliku betu....
ja popodne idem vadit betu opet....samo da se lipo dupla daj Bože
ja te čitam i ne vjerujem... ili sam ja preslaba i preznatiželjna, ili ti imaš konjske živce... 14 dnt i još čekaš... mene zanima živo tvoj nalaz, i dok razmišljam i čekam tebe, zaboravim na svoje jade... ja nemrem dočekati, a ti fino mirna... a neka si, zato ćeš biti nagrađena! ; )![]()
Slava ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje, mene čeka sutra ujutro vađenje bete...
Šumsko, drži se, nije lako toliko čekati betu
Sissy![]()
Posljednje uređivanje od MAJONI974 : 10.05.2011. at 12:10
inana, slava ma nisam baš mirna, srce mi lupa kao blesavo, svako malo mislim na male mrve, kako su one sad, da li im je dobro, kako me to grči, kako me ponekad stijenka maternice štipka i boli... Najgore mi je bilo 12dnt, kad je bio 29 dan ciklusa (mojih nemilosrdno točnih ciklusa) i kako je tada izostala (a to sam tako dugo sanjala da ni same ne znate koliko). Pa se sjetim kako je doc rekao da neka se strpim, jer će mi narednih 9 mjeseci nakon transfera biti obilježeni čekanjem i strpljenjem, pa protrnem od straha nad pomisli na negativan test. MM me ohrabruje da čekamo, da nitko ne može saznati ranije, da se nedajbože opet ne dogodi scenarij iz prvog postupka (gdje sam u naletu nestrpljenja napravila test i betu već na 12dnt i nažalost doživjela biokemijsku) Za tu biokemijsku nebismo znali da nisam forsala test tako rano i betu tako rano.
Pa mi se upali nada, koja velika nada, kad se sjetim da bi možda moglo biti uspješno, da su možda mrve postale bebice koje sada neumorno proizvode taj tako željeni hormon trudnoće... I najradije bih plakala, opet, jer me svako malo tjera na suze... ali još malo, još samo malo i sve ćemo znati....
slava od~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za savršeno poduplanu betu!!!
inana grlim te draga mojaonako jako i od srca
moja beta 6.3
na sta ovo lici? niti smrdi niti mirise
sta cu sada ?
ti mene grliš, a ja opet cmizdrim...e voćkica moja... ne se bojati... to kaj te žulja i mući su samo uvod u divne vrućine koje ćeš provoditi s bebekima, koji će te fino grijati cijeeeelo ljeto, hehehehe... zeku na stranu, mislim na tebe jako, jako, i za sve navijam, ali ima vas par koje mi se motate po cijele dane po glavi, stalno vodim neku brigu, jel ovoj nalaz dobar, jesu onoj ljekovi stigli, jel moju dragu bubaju pikice, jel onoj stigao ljekić, koliko smo stanica dobili tu i tam. stalno si mislim, i stalno navijam, i velim, za sve navijam da uspiju, ali vas par se gurate samnom u mojim molitvama...
![]()
12dpt
ma koja igra zivaca.....jel imao tko ovako nisku betu??
nisam ti pametna uopće...a da nazoveš doca pa pitaš?ak nemreš MPO nazvat, nazovi svog soc, netko bu pametniji...sa mojom malom ne- betom, ovo mi je mrak, ali opet... mislim da bi trebala biti prek 17, tak sam čitala... daj nazovi, to je par min posla...
crvenkapice vidi ovaj link http://www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Single po ovome ima šanse, samo se treba strpit i pričekat da se beta lijepo podupla. Jako ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
crvenkapice jako ti ~~~~~~~~~~~ da se podupla i da sve izađe na dobro. Kako šumskica kaže, sad se samo treba dva dana strpiti...
inana tako si lijep post napisala da si i mene rasplakala![]()
punkcija ti je bila 25.4. znači da si danas 15dno, znači da rat još traje, a i bitka!...vidiš koji psiho, kad pratim ovulacije curama... postale smo ko stari bračni parovi, sve znamo jedne o drugima...
crvenkapica, baš kako su cure rekle, ponoviti betu, nema druge. Sad ide igra živaca, no ja se nadam da će se lijepo duplati i sve biti u redu! Svakako pokušaj doći do svog mpo dr., on će ti najbolje reći
zvala dr. P
ni njemu se ne sviđa beta...ali je rekao da je ponovim za 2 dana
a sta da sad radim? da mirujem kao na pocetku ili?
kolika bi trebala biti u cetvrtak ?
eto i moje heroine, prepoznala se!da draga, ja odplakala, dobro, lažem, cmizdrim ja još, ali... bila jučer gore, dobila broj, mislim da milijardu i neki
i od ponedjeljka folikulometrije... znam da su šanse šepave, a sreća i ja si nismo baš...ali zato nada umire posljednja...
pazi mi se, nemoj da čujem da v deželi probleme radiš! e da te pitam, kad si već tam... doneseš i meni nekaj iz dežele?
![]()
I ja imala u prvom postupku betu mislim 11, ponovila za 2 dana i bila je 7
Tako da bojim se da od ove male bete teško može ispasti nešto dobro.
U svakom slučaju ponovi za 2 dana
Joj, ja sam na žalost tri puta imala ovakve scenarije samo što su moje bete bile mrvicu veće, oko 20 na 12 dnt i kao što se vidi iz mog potpisa od toga nije ispalo ništa dobro.
Čak i ova zadnja biokemijska gdje je beta na 10 dnt bila 52 nije izašla na dobro.
ALi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih žila da nam ti budeš primjer da je ipak moguće.
Ponovi za dva dana, a mi ćemo biti uz tebe, kako god završilo![]()
ebemu i takvu betu....drži se crvenkapice, možda bude ok za 2 dana....![]()
inana, srećo, što god želiš. Vraćam se bebicom/bebicama u buši, to je najveća molitva
Crvenkapice nadam se da ce beta pravilno rasti i da ce se sve dobro zavrsiti mada dijelim sumnju sa curama sa foruma,jer je beta prilicno niska.Moj dr. kaze da je sve ispod 17 biohemijska,(moja je bila 18)ali ipak mi je rekao da koristim i dalje vaginalete i da je ponovim nakon dva dana,jer dok sama ne pocne padati nema odustajanja.Cekam sa nestrpljenjem da vidim kako ce se tvoja beta duplati.
Moram ti još poslati ovo, a sada šutim da ne začetavamo, jer će me izbaciti s foruma.
)
ne nadam se ni ja nicemu ,
ovo mi je sve sad tlaka, mirovati i dalje ( neke cure miruju intenzivnije nego inace , poslije niske bete) zato pitam moram li ja sad bas lezat i tu i tamo prosetat kao na pocetku pt. ?smijem li ista radit?
i da se podupla beta opet je moram ponavljat i ponavljat .... to mi je putovanje i drndanje autom 1h
ovakve bete ionako nezavrse nikad na dobronazalost
a jesam se ja i zalila uvijek na betu 0 i sad sam dobila brojku 6 , eto mi na, ovo je gore od 0
"pazi sta zelis".....
moj doc je razocaran jer je cuo od Romca da su embriji bili savrseni
....mozda sam ipak trebala uzimat heparin mozda andol nije bio dovoljan![]()
Pred postupak sam ostala prirodno trudna, tako da se nadam da mi ne zamjerate što sam tu. Predugo sam bila na ovom forumu da se od njega odlijepim. Sve ste mi postale drage i mislim da ni jedan forum nema takve iskrenosti ko ovaj. Imam jedno pitanje, a vi sigurno znate odgovorod kad sam saznala za trudnoću doktorica me stavila na utriće (fuuj), jer sam imala brljavljenje. Danas sam primjetila da mi je povišena temperatura. Dal je moguće da je to od utrića i dal trebam paničariti ili ne?