Stranica 7 od 203 PrviPrvi ... 567891757107 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 10138

Tema: Nakon transfera!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Od utrića , po meni. Ja uopće nisam sklona temperaturi, a već 3.dan nakon transfera dobila sam temperaturu i skoro stalno mi je povišena, tu i tamo padne ali uglavnom iznad 37.

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    ne nadam se ni ja nicemu ,
    ovo mi je sve sad tlaka, mirovati i dalje ( neke cure miruju intenzivnije nego inace , poslije niske bete) zato pitam moram li ja sad bas lezat i tu i tamo prosetat kao na pocetku pt. ?smijem li ista radit?
    i da se podupla beta opet je moram ponavljat i ponavljat .... to mi je putovanje i drndanje autom 1h
    ovakve bete ionako nezavrse nikad na dobro nazalost
    a jesam se ja i zalila uvijek na betu 0 i sad sam dobila brojku 6 , eto mi na, ovo je gore od 0
    "pazi sta zelis".....
    moj doc je razocaran jer je cuo od Romca da su embriji bili savrseni
    ....mozda sam ipak trebala uzimat heparin mozda andol nije bio dovoljan
    možda, možda... tak sam i ja mislila, možda ovo- ono... i došla jučer kod doc., s nalazom, a ona meni- draga moja, pa nemože to tako, mi ti damo dvije krasne morule, a ti ih nećeš...e onda sam se ja rasplakala, i vidjela je da mi je grozno, i onda mi je tako milo i drago pojasnila, i onako optimistično splanirala za dalje... tak da nema tu možda, ti u srcu znaš da si ti napravila sve što ti se reklo... i eto... nije nula... sada, ako i ne uspije, a nigdje ne piše da je gotovo, ti ćeš opet imati plan, i opet ćeš napraviti sve... i nema možda ovo- ono, sve si napravila, i nićime nisi ti skrivila nižu betu...svi ćemo mi dočekati svoje, samo što je to užasno teško...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

a ja jos uvijek nisam dobila mengu , tu i tamo imam smeđeg ali krvi crvene nemam

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Jedna od mojih biokemijslih... prva beta mislim isto 12 dpt 19.
    Crvenkapice, žao mi je ali se ipak nadam čudu.

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

crvenkapice jako je mala beta, ne sluti na dobro , svejedno vibre za čudo prekosutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Citiraj blue bear prvotno napisa Vidi poruku
    od kad sam saznala za trudnoću doktorica me stavila na utriće (fuuj), jer sam imala brljavljenje. Danas sam primjetila da mi je povišena temperatura. Dal je moguće da je to od utrića i dal trebam paničariti ili ne?
    čestitam!
    definitivno može biti od utrića, a i inače od trudnoće. blago povišena temperatura je jedan od simptoma trudnoće. nemaš 39?

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Crvenkapice, beta je niska, ali ni ne krvaris...mozda se ipak dogodi cudo (npr. kasna implantacija)...vidit ces da li raste~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo dobila 2 nalaz od bete, 16dnt, beta iznosi 1264,80...zvala sam dr. on kaže da je odlično...naručija me je u ponediljak na prvi pregled

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj slava77 prvotno napisa Vidi poruku
    evo dobila 2 nalaz od bete, 16dnt, beta iznosi 1264,80...zvala sam dr. on kaže da je odlično...naručija me je u ponediljak na prvi pregled
    veselimo se svi!

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

u šoku sam....a tek u kakvom ću bit u pon. majko moja....čim sam s njim završila razgovor odma sam kozmetičarku zvala radi depilacije i pedikure

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Slava, odlično

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

slava bravo curocestitam

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Naravno da nisam izdržala,jutros sam napravila test(iako sam si obećala da neću)........negativan
    Sutra idem vaditi betu,ali mislim da je to to-nažalost.Sad OPET treba skupiti snage i krenuti ispočetka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Slava Čestitam da lijepom duplanju!!! Uživaj draga, sreća je došla!
    inana28 vibram ti za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ koji ti je dnt danas? Čini mi se malo rano za test...
    bluebear može tempica bit od utrića, mene utrići tjeraju na san, da pokrivanje dekom i levitiranje... A (.)(.) krasne, pun mi je grudnjak....
    prima prijavi simptome draga...koji ti je dnt? Kako si???

Evo meni danas 15dnt, kao što sam gore napisala (.)(.) lijepe reprezentativne a moji like M grčevi su sve rijeđi, ponekad štrecne, ali ni približno kao prije. Čudi me što bas i nisam gladna ove dane, sve pišete da ste od utrića gladne, a ja ne baš... I spava mi se, po cijele dane bih spavala, samo da me se pusti na miru pola sata i eto mene u svijetu snova...

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sumskica to mi sve mirise na T

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ma gle Sumskica,ti si fakat trudna..

Al kako uspijevaš da ne izvadiš betu..

Ono,danas ti je 15dnt-idealno za betu..al ako si odlučila,go for it!!

Mada mislim da je kod tebe to vađenje forme radi ,samo da vidimo sa koliko počinje prva četvero znamenkasta brojka.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I meni i meni!!!

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ma sumskovovce nema se tu sta vise nagadjat....trudna si i gotovo
    daj vadi tu betu vise da imamo čemu nazdravit ......

ja totalno izgubila tek...ništa mi se ne jede....

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sumskovoce jel ti sutra vadis betu?Ti si po meni trudna a sto se tice tvog strpljenja da ne radis betu jos pa makar i test,e za to ti se po stotinu puta.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

he he... šumskica je takav karakter da bi, ako još malo pričeka, komot mogla ići na prvi uzv uskoro

joj da sam barem ja izgubila tek... ja bi stalno mogla nešto jesti

cure, jel netko od vas pije sok od cikle? Ja sam do sad uvijek blendala svježu ciklu s jabukama limunom i medom u kašicu i to papala, ali sad više nema svježe cikle na placu pa sam kupila sok. Ali, ja imam užasne khm vjetrove već par dana. Ništa u prehrani nisam promjenila od uobičajenog... Jel imao netko takvu situaciju?

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Sumskovoce;1887054[B prvotno napisa
    prima[/B] prijavi simptome draga...koji ti je dnt? Kako si???
    trudna dok se ne dokaže suprotno , imam simptoma milion, sve mi je isto ko u onom dobitnom postupku, mm je dobio zabranu isticanja činjenice da je već jednom bilo tako i beta 0.
    danas mi je 8 dpt, evo skroz sam poglupila i hoću tebe pitat kad ti je bio transfer, a lijepo piše tu, šibaš me za tjedan dana (transfer 3 ili 5 dan?)
    Evo meni danas 15dnt, kao što sam gore napisala (.)(.) lijepe reprezentativne a moji like M grčevi su sve rijeđi, ponekad štrecne, ali ni približno kao prije. Čudi me što bas i nisam gladna ove dane, sve pišete da ste od utrića gladne, a ja ne baš... I spava mi se, po cijele dane bih spavala, samo da me se pusti na miru pola sata i eto mene u svijetu snova...

mirišeš na T, ja bi sigurno dobila i preko utrića, meni je to krunski dokaz kod tebe

slave čestitam!
    Posljednje uređivanje od prima : 11.05.2011. at 11:01

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    inana28 vibram ti za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ koji ti je dnt danas? Čini mi se malo rano za test...
    bluebear može tempica bit od utrića, mene utrići tjeraju na san, da pokrivanje dekom i levitiranje... A (.)(.) krasne, pun mi je grudnjak....

Danas mi je 13dpt,jutros sam vadila betu,čekam nalaze,ali mislim da ništa od toga,nisam imala baš neke simptome
    Tvoji mi se čine super i kao što kažu cure-miriše na trudnoću ( meni je zadnji put bilo tako i beta je bila super) SRETNO!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

tikki, alma_itd, slava77, Vala Mala, bugaboo, mia74 drage moje najdraže, da se mene pita išla bih u petak na betu, ali MM kaže NE, doc napisao 16/5/11 i idemo 16/5/11. Kao - slušala si ga u vezi stimulacije, punkcije, transfera i svega ostaloga, a sad ga više ne želiš slušati....valjda čovjek zna šta priča. Mislim da me tako kasno naručio zbog mojeg prvog postupka i onog ishoda... Ma nema veze, ako sam do sada čekala, preživjet ću još tih 5 dana. I moja ginica se s njim slaže, da trebam pričekat taj 16/5 i popodne doć kod nje s nalazom. Još uvijek se bojim radovati ishodu, ali mi poziiva pomalo i potiho raste... Nada je velika ovaj put....
    A sa vama je još lakše čekati. Kad čovjek ima potporu sve je lakše...
    tikki sok od cikle je super ako ga možeš progutati, meni opako smrdi i ne ide dole nikako. Vjetrove sam i ja imala sve do cca 10-11 dnt (i to opakica) pa sam se znala smijat samoj sebi... Sve je to OK, mislim da se malo crijeva pošemere od punkcije...
    slava e tu te kužim, meni se ništa ne jede, ni mamina maneštra (a to inače jako jako volim). Danas gutam jogurt na silu, banana me uopće ne privlači. Odustala sam čak i od slatkiša na koje sam inače navučena skroz...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

prima još samo malo strpljenja, makar ovaj put ne možeš na betu 9dnt (ako se dobro sjećam imala si brevactide nakon transfera). A trudna jesi, da da..još malo pa ćeš i dokaz imati Ja imala transfer 3dnevnih embrija 26/4/11 (jedan je bio 7 a jedan 6 stanični) Vibram ti od ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

inana28 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši mogući ishod - lijepu veliku beturniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

sumskovoće zašto tako kasno tribaš vadit betu...i ja sam imala transfer 3dnp....na uskrs, dva dana prije tebe...pa sam već 13dnt vadila betu, a dva dana prije bete test mi pokaza +....
    Posljednje uređivanje od slava77 : 11.05.2011. at 12:05

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Jer mi je doc tako rekao...a i jer me trta... Imam doma od 1. postupka 3 testa sa + i nemam trbuh do zubi.... a postupak je bio u 11. mjesecu lani...
    Ako je suđeno da bude pozitivna beta, bit će i danas i u ponedjeljak...a meni se nekako omililo ovako, bez M s puno nade u

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Šumskica i meni sve kod tebe miriše na trudnoću, a ja sam te i vidjela uživo
    Imaš pravo, slušaj ti lijepo svog doktora, dani će brzo proći i onda nam dođeš sa nekom betom do neba...

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

sumsko i ja ti se divim sto mozes toliko izdrzat ja gledam kako bi test napravila sutra,a ne u petak nes ti jedan dan ali da moram cekat jos pet dana mislim da bi se dobro nadrogirala i ovako sam vec ja LUDA,moj pas ZBUNJEN,hvala dragom Bogu MM osto NORMALAN do kad ne znam

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

MAJONI samo ću ti značajno namignuti
    metkovka prejaka si!!! Nasmijala me do suza
    Ne znam šta da vam kažem, prošao me strah i ludilo od iščekivanja, kad ne dobiješ do određenog datuma, kasnije nije tako teško čekati. Šta bih sad dobila da napravim test? Ako je - ubila bih se od suza i nadal da će se nešto do ponedjeljka promijeniti, ako je + protrnula bih čekati do ponedjeljka, najvjerojatnije zalegla u krevet da nešto ne pokvarim. Ovako čekam i nadam se i vrijeme nekako i prolazi. Moj doc je rekao da se moram naučit čekat, jer ću kasnije čekat 9 mjeseci, odnosno čekat prvi uzv, pa srce, pa da proću 12 tjedana, cijela je trudnoća jedno veliko čekanje, pa i beta je čekanje... Možda ću na dan bete moć vidjet i GV...nadam se, pa će mi bit krasan dan... NADAM SE....

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

znam da hoce bit ce to predivan dan

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

sumsko datum tvoje bete ima postova za vlastiti topic

samo ti
    nego, u RI je to inače običaj ta kasna beta? mislim da se to još odavno spominjalo.

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

bok cure evo da se i vama javim
    pratim vas i u dobru i u zlu rekli bi ,evo ja nisam mogla izdržati do 17 da vadim betu s obzirom da mi je danas 15 dana od transfera kupila ja testić i testirala kad ono dvi crtice,jedna je vidljivo tamnija a druga je prati u malo manjoj boji nijanse,e sad jeli je to to neznam sad me je valjda još više strah ,sto vi kažete

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

možda će zvučati grubo, ali-TRUDNJAČO!!!!!!!!!! pusa

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

opa ti si opala trudna bravooooo!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    .Ali, ja imam užasne khm vjetrove već par dana. Ništa u prehrani nisam promjenila od uobičajenog... Jel imao netko takvu situaciju?
    jesam ja, kad sam ostala trudna. prdila sam sve u 16! nadam se da je to to!
    a sumsko, ti si trudna, garant.

opa, tebi mogu čestitati, to je to!!

ajmo curke, sve punite listu, molim vas!!!!!!1

i da, sumsko, tek ćeš nakon bete vidit muke od čekanja....

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ako je prdec znak trudoce onda sam ja garant trudna neki dan u kaficu jednostavno izletilo ono zvonimir a ja ko nije moj poso ljudi se okrecu a MM ja lagano samo HORMONI duso joj kad ce taj petak cure puno trudnicke prasine vam saljem

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    i da, sumsko, tek ćeš nakon bete vidit muke od čekanja....
    Potpisujem ovo, i baš sam si mislila, možda bi bilo bolje da je i moje vađenje bete bilo malo kasnije. Na pregled bih trebala tek za deset dana a do tad ću poluditi skroz
    A Metkovka ti si me nasmijala jako, predobra anegdota

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

opa

kad smo kod prdekanja ja sam danas imala rafalnu paljbu :brukica:

sva srica bila sam sama u autu, otvorila prozor i sve se izračilo

di nam je crvenkapica cili dan, baš mi fali....jooj samo da beta naraste
    Posljednje uređivanje od slava77 : 11.05.2011. at 20:33

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

i ja sam prdila i prosli ivf
    i ovaj nenormalno , i jos uvijek prduckam ko luda i eto opet nista,
    i bolila su me leđa i piskila sam ko luda i gubila sam apetit i nisam mogla parfem podnijet i prosli ivf imala 5dpt krvarenje, i umor i pospanost , nisam mogla kemijsku stavit u usta povracalo mi se i bla, bla ,bla ( u sebi sam se nadala i mm nisam ni govorila da imam sve to , da se ne nada, jer se uvijek duplo vise od mene razocara, i sad se ponasa kao da ovo podnosi bolje od mene a znam da pati jako )
    hebes simptome, ne vjerujem u to vise
    ....sutra vadim tu 2 betu, muz se nada da su oni pogrijesili da je to bilo 63 ili zamislite 630 a ne 6.3
    eeeee Boze, Boze , ja sam i dalje u totalnoj komi ,moze se reci depra,
    da mi se zavuc u nekakvu rupu i tamo ostat zauvjek ,

svim curama koje trebaju uskoro vadit betu, zelim od srca da bete budu velike , nikom ne zelim da pati ovoliko

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

a mi bolje da imamo pravo na psihijatra-psihologa besplatno poslije neg.bete tko zeli, nego sto nas maltretiraju sa glupim papirima prije ivf !!!

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

crvenkapice....drž se...i molim se za veliku beturinu

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

crvenkapice od srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za poduplanu betu! drži se draga!
    opa Čestitam draga! Još da samo beta potvrdi i evo počinje najljepše razdoblje života
    metkovka i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe!
    pinky ma da ti znaš koliko puta na dan pomislim na tebe. Moju prvu betu smo čekale zajedno, pa ja tvoju T pratim još od početka, neznam jesam li ti ikada pošteno čestitala, ali čitam te. Baš me zbog tvog iskustva strah napravit kućni test, a posebno jer sam zadnji put ignorirala tvoj savjet i dogodilo mi se baš ono o čemu si pisala.... Nadam se da si u pravu za tvoju tvrdnju da će kod mene beta bit lijepa... Hvala ti na ohrabrenju
    Majoni a da nismo išle na kavicu nas dvije, odnosno da nisi došla u moje krajeve, bila bi još ranije betu napravila i još ranije strahovala...dobro je ovako...strpljen-spašen. I da znaš da očekujem detaljan izvještaj sa uzv-a
    prima je, je..u Rijeci je tako.... A prestat ću svirat oko te svoje bete....da ne okupiram baš skroz topic...sorry ak sam pretjerala...
    matahari ti to meni????? HA??? Pusa draga
    Gdje nam je inana28 ? Nadam se da se veseli beti koja je opovrgnula test ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a drage moje cure, valjda je ovo trudnička kmezavost na rijeci od šumsko i na patnju kapičinu, ali sad sam se rascmoljila ko kišna godina. opet sam ljuta ko PAS na mengelinovića i njegovu bagru i na činjenicu što nam život zagorčavaju i nije ih briga.
    evo moje lupkalice udaraju i pozdravljaju vas i nadam se da ćete sve ŠTO PRIJE osjetiti ovu vrstu straha.

svima vibre do neba

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

prima je, je..u Rijeci je tako.... A prestat ću svirat oko te svoje bete....da ne okupiram baš skroz topic...sorry ak sam pretjerala...
    ma nisam ja mislila na tebe, nego na sve nas ostale koje se čudom nemožemo načuditi strpljenju,pa zašto imamo topic nego da blesimo o ničemu što nam se događa u danima čekanja, ~~~~~~~~~~~ za 16.05.

metkovk@ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

crvenkapice77 ne znam mozes li i pojmit da te u potpunosti razumijem moj potpis vidis ,ali ni to nije sve sto se dogalo u mom zivotu ,to je samo kap u moru moje nade za dijetetom moram ti reci 8 godina si mlada od mene imas sanse za trudnocom puno vecu od mene ja se molim dragom Bogu da sam sada trudna jer moja MPO ovdije zavrsava,MM ima fsh 29 i nemoguce je uputit se u bilo koju kliniku,a necu ti rec kako se on nada da svima govori JESTE LI VIDJELI KAKO MOJOJ DRAGOJ LJEPO STOJI STOMCIC!!!!!!Srce ce mi se kidati na komade ako mu sutra kazem da nema nista ni sada ni ubuduce,smo ti hocu rec mi smo sami psiholozi i psihijatri mi smo HEROINE molim te ne kloni duhom nego reci BOZE neka bude volja tvoja i BITI ce ja sam rekla da se sa svakom smijem i placem zato jer ovu bol podnese malo tko i pri tome ostane normalan zato svim curama a i tebi velikizao mi je na dugom postu

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

metkovk@, draga dirnula si me jako, grlim te iz sve snage i molim za tvoju betu kao da je moja!

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

metkovka večeras moje molitve idu samo za tebe

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

metkovka drži se draga, ne ideš iz mojih molitva van, od sad pa ubuduće Šaljem ti još više i još jačih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ nego ikad prije!

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

di je crvenkapica više :moli:

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

metkovk@, dobro vele cure, čekamo tvoj rezultat kao da je naš... pusa i čuvaj se...

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

metkovka mislim i molim za tebe draga. Jako me dirnuo tvoj post... od sveg srca ti želim da uskoro ponosno pokazuješ svoj trudnički trbuščić i da grliš uskoro svoj mirisni smotuljak. Ti si istinska heroina draga

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •