Evo mi u petak vadimo betu a mene već danas pere užasna nervoza....
Sretno svima koji danas vade betu da bude velika....
Evo mi u petak vadimo betu a mene već danas pere užasna nervoza....
Sretno svima koji danas vade betu da bude velika....
Matt kad je dobila brevactid? Meni se takav znao zadržati u organizmu i 5-6 dana i pokazivao mi mi blago pozitivni test
Teoretski bi u četvrtak mogli napraviti test i ne bi smjelo više biti brevactida ali ipak će beta u petak najbolje pokazati.
Držim velike fige tebi i supruzi!!!!
Bluebella ~~~~~~~~~~~~~~~ za danas.
Matt i vama ~~~~~~~~~~~~~ za petak.
A ja idem sutra vaditi betu reda radi jer ovo je ipak prava M. I ništa, glavu gore i u 2. mjesecu ponovo u nove pobjede...
Matt - meni je Brevactid još i 7. dan pokazivao blagi blagi plusić na testu a niš od trudnoće tako da radije nemojte...čekajte betu i sretno!
M@tt i Eva133 hvala Vam, sretna sam jako
Želim Vam svu sreću i da će biti bete ogromne![]()
ja sam ti baš nestrpljiva napravim ja tih testova krcato,,ovaj put ću se potrudit i sačekati betu,,svaki put me taj test razočara al ipak se nadam beti ,napravim je pa dobijem još jedan šamar,,,tako da je bolje dobiti jedan šamar nego 5,,čekajte betu kad ste već toliko izdržali...uh jesam optimistična majko mila ahahahaaa...želim vam punoooo sreće i veliku betu
Odlično... ma on je the best, žao mi je šta sam uopče čekala toliko,trebala sam odmah ići
Možda i jesmo se sreli, mi smo išli 05.11 na transfer... Hvala i još jednom Sretno
A ja se nadam da će sve biti u redu na ultrazvuku u petak.... malo me trta kad sam ovo dugo čekala... ma bit će sve 5
Draga Bluebella kod mene je jedino to da iz mene teče ko ludo i uopće više ne sumnjam da to nije prava M...Sutra idem na betu samo reda radi...
Bluebella i Maybe baby, žao mi je cure što je ovako završilo.
Bluebella i Maybe baby, žao mi je.
Vanessa, čestitam!!!
Svima koji čekaju betu, držim fige!
I hvala svima na čestitkama i na podršci. To mi zbilja puno znači.
Ako ti to dr. nije savjetovao,onda nema potrebe.Slijedece sto trebas uraditi je UZ da vidis,ako mozes cekati toliko...ili za par dana otici na UZ da se vidi gestacijska vrecica.Nazovi svog dr. da vidis sta ce ti reci.Sto se bete tice to je super,uzivaj
![]()
cure, evo da prijavim ovdje svoju malu beticu...
11 dnt ona iznosi 216,3
nadamo se duplanju u petak...
pusa svima![]()