Stranica 72 od 203 PrviPrvi ... 2262707172737482122172 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,551 do 3,600 od 10138

Tema: Nakon transfera!

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure evo ja sad danas imala najtraumatičniji transfer ikada ali sva sreća sve je na kraju dobro prošlo i kod mene su na čuvaju 2 blastice! Ušće cerviksa je bilo toliko zgrčeno da se nije moglo uopće proći u dva navrata sa pauzom. Na kraju sam dobila 2 boce infuzije, apaurin i još neku pikicu protiv bolova i uspjeli su se malci smjestiti a malo je falilo da se transfer otkaže. Sad sam doma, zasad sve ok i čekamo betu

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

linalena, ja sam radila ICSI u Crnoj Gori i prvi nam je put. Danas cu ponoviti betu, nadam se da ce se duplati.
    Da li ovakva tablica koju ste postavile postoji i za transfer 5 dana? Citala sam neke studije u kojima tvrde da su u principu bete od 5dt manje u odnosu na bete od 3dt. Ne znam da li se to potvrdilo i u vasim slucajevima.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

MOja beta danas je 56... izgleda nista od trudnoce... moze li ne daj boze biti vanmatericna? kako to mogu znati?

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ozana koji ti je danas dnt? ne mora biti da je ništa...56 je trudnoća samo moraš vidjeti da li će beta rasti...Sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

danas mi je 11dnt 5dnevnih embriona, ali je 9dnt bila 46. zato me i jeste strah ove vanmatericne

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Morati ćeš pratiti dalje kako će se kretati beta a tvoj liječnik će ti reći što i kako dalje...ne mora biti da je vamaternična. Jesi se javila svom liječniku?

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

javila sam sestri, evo cekam da mi se javi

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    super. ali napravi si potpis da te mozemo pratiti i nas zanima di si uspjela
    haha ja ti ne znam to napraviti pokusavala sam...da mozda das neke upute pa budem!

malenab avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ne mogu ni opisati koliko sam tužna...napravila test a ono negativno...smečkasti iscjedak,a to znači samo jedno....ne znam što da kažem...kakvo razočaranje...

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Malena zao mi je

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Malenab zao mi je...samo hrabro naprijed!!!

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ozana drzim fige da na kraju sve dobro prodje!!

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Curke molim pomoc koje se kuze prva beta mi je bila 29.02. 875,4 a druga 02.03. 2147 jel se dobro poduplalo?
    Bas mi dosao nalaz!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Ozana prvotno napisa Vidi poruku
    danas mi je 11dnt 5dnevnih embriona, ali je 9dnt bila 46. zato me i jeste strah ove vanmatericne
    Ozana, kakve su kvalitete bili embriji? Jesu li 5. dan bile blastociste ili morule?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Malenab zao mi je, isplaci se i za koji mjesec u novi postupak.
    Tratincica cestitam, opusti se i uzivaj!
    Ozana evo malo ~~~~~~~~~~~~~~ za pravilan rast bete
    Svim ostalim cekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~ za velike brojcice

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Ozana, kakve su kvalitete bili embriji? Jesu li 5. dan bile blastociste ili morule?
    Bila su 2 embriona odlicnog kvaliteta, jedan je bio blastocista, a drugi blastocista sa vec zapocetim hatchingom, prirodnim. Sve je bilo idealno, i sad ovo... u ponedjeljak ponovo vadim betu, pa cemo vidjeti.

I tvoje bete mi ulivaju nadu, sad sam ih i muzu pokazivala
    Posljednje uređivanje od Ozana : 03.03.2012. at 12:52

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ozana, sretno!
    Blastociste bi trebale imati veću betu, ali medicina nije matematika. Kontroliraj dalje betu i sve dok raste-ima nade.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

jao curke dugo nisam bila na forumu i kad čitam sve ovo pomalo razmišljam kako je lijepo biti mirne glave kad ne moraš razmišljati o računanju bete,o drugim problemima koji mogu nastati a da nisam ni svijesna.... čini mi se da tražim spas u odustajanju i prepuštanju slučaja samom sebi (ako se desi-desi,ako ne nije nam suđeno) to bi bila linija manjeg otpora ako se ne varam...ali s druge strane tu ima i lijepih beta i lijepih iskustava ali evo čini mi se da posustajem kako vrijeme čekanja odmiče

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

imam jedan mali problemcic...
    naime kako mi je prekjucer zavrsila menstruacija
    mene probada u desnom jajniku i to vise kao u preponi
    strah me da nebi bila kakva cista, jeli se moze pojaviti poslje transfera???
    dali da otidjem do ginekologa, neznam ni sama.....
    vase misljenje bi mi dobro doslo...
    pozzz

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj marincezg prvotno napisa Vidi poruku
    imam jedan mali problemcic...
    naime kako mi je prekjucer zavrsila menstruacija
    mene probada u desnom jajniku i to vise kao u preponi
    strah me da nebi bila kakva cista, jeli se moze pojaviti poslje transfera???
    dali da otidjem do ginekologa, neznam ni sama.....
    vase misljenje bi mi dobro doslo...
    pozzz
    draga voljela bih ti pomoći ali nisam imala takvo iskustvo pa ne znam šta da ti kažem,nadam se da je to samo od hormona ali ako hoćeš biti sigurna možda da ipak pitaš dr. sory...

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

malenab, ja bih svakako nazvala ginosa da vidim sto ce on reci... Meni je biologinja rekla da ima nade dok ne krene svjeza krv...

Ozana, betica je nesto manja, ali je pozitivna. Vadila si ju po meni dosta rano, mozda se jos nije sve ni uspjelo namjestiti u maternicu, pa je i razmak za sad nepravilan. Valjda postoji razlog zato se prva beta vadi nakon 14 dpt. Drzim fige da bude sve ok.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Malena, zao mi je. Ali budi strpljiva i doci ce.

eto, ja bila kod L. i imamo jedno srceko! druga mrvica je odustala od mene.

malenab avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj trantincica prvotno napisa Vidi poruku
    Malenab zao mi je...samo hrabro naprijed!!!
    idemo dalje...a šta drugo

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj crna ovca prvotno napisa Vidi poruku
    Ozana, betica je nesto manja, ali je pozitivna. Vadila si ju po meni dosta rano, mozda se jos nije sve ni uspjelo namjestiti u maternicu, pa je i razmak za sad nepravilan. Valjda postoji razlog zato se prva beta vadi nakon 14 dpt. Drzim fige da bude sve ok.
    nije rano s obzirom da su meni 5dnevni embrioni vraceni. trebala sam je vaditi 12dpt.

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Kiarad suuupeeerrr za srceeee) jel se bas bas cuje??
    Koliko si trudna pa cula srceko?

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

kiariced, zao mi je zbog druge mrve, ali valjda tijelo samo prepozna koliko moze izdrzati. Jedno prekrasno srce kuca!!! Cuvaj ga! Joooj sretna sam zbog tebe!!

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj trantincica prvotno napisa Vidi poruku
    Kiarad suuupeeerrr za srceeee) jel se bas bas cuje??
    Koliko si trudna pa cula srceko?
    sad sam trudna 6 tjedana i 6 dana, tak dr. kaze. a sreceko smo vidli kako se mice, e sad nismo culi kak kuca kao zvuk, nego samo slika. to izgleda kao kad pastrva radi ono sa ustima, kao da te brzo ljubi. ma joj, pitala sam dr. 3 puta jel on ziher da sam ja trudna i da se idem napit od srece.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Kiarad budi smirena i sretna, draga biti ćeš mama..

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Kiarad treba malo vremena da se navikne na uspjeh!
    To je sigurno bilo slatko za vidjet, svaki put ce biti sve bolje! Uzivaj sada draga!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sad sam trudna 6 tjedana i 6 dana, tak dr. kaze. a sreceko smo vidli kako se mice, e sad nismo culi kak kuca kao zvuk, nego samo slika. to izgleda kao kad pastrva radi ono sa ustima, kao da te brzo ljubi. ma joj, pitala sam dr. 3 puta jel on ziher da sam ja trudna i da se idem napit od srece.
    draga žao mi je zbog jedne mrve ali i sretna sam zbog druge i srčeka. Nema veze što sada niste čuli srce bitno je da ste vidjeli. Intresentno je kako pulsira i kako se vidi na UZV,meni je moj dr. udovoljio i samo na kratko upalio i da čujemo srčeko. Vidjet ćeš već sljedeći pregled kolika će biti mrvica

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    Kiarad budi smirena i sretna, draga biti ćeš mama..
    I TI CES! Ja sam sigurna u to. Sad smo pokazali da mozemo i ne odustajemo. Koliko ja cekam travanja da prode 12 tjedana toliko i cekam da ti ides opet u postupak. i molim te ako budes ikako mogla nemoj ici na posao kada se ustanovi trudnoca. ipak pomaze ne stres koliko god on bio mali.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

i hvala svima na lijepim rijecima. Kad rodim, tulum!

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

evo stigla ja, bila u bolnici 9 dana zbog hiper-a, i usput vidjeli 3 gestacijska obr. od kojih u jednom pravilna žumanjčana a u druga 2 se nazire, uglavnom za 10 dana imam kontrolu..

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj crna ovca prvotno napisa Vidi poruku
    kiariced, zao mi je zbog druge mrve, ali valjda tijelo samo prepozna koliko moze izdrzati. Jedno prekrasno srce kuca!!! Cuvaj ga! Joooj sretna sam zbog tebe!!
    crna ovco, nema ti to veze s ženinim tijelom već s prirodnom selekcijom - vjerovatno je u pitanju bio kromosomski "neispravan" embrij...
    kiarad, baš sam i očekivala takav razvoj događaja jer ti se beta nije pravilno uduplala, a i druga je GV bila manja - tako je bilo i kod nas... čestitam!
    tlukaci, i tebi čestitke i školski nastavak trudnoće!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Malena, zao mi je. Ali budi strpljiva i doci ce.

eto, ja bila kod L. i imamo jedno srceko! druga mrvica je odustala od mene.
    Bravo kiaraaaaaaaaaaaad.... Čestitam još jednom, uživaj draga sad nadalje.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj tlukaci5 prvotno napisa Vidi poruku
    evo stigla ja, bila u bolnici 9 dana zbog hiper-a, i usput vidjeli 3 gestacijska obr. od kojih u jednom pravilna žumanjčana a u druga 2 se nazire, uglavnom za 10 dana imam kontrolu..
    A joj za hiper, znam kak je to. Drzimo fige i javljaj nam. ima puno trudnica, ne znamo se osobno, tesko je sve pohvatat. osim da sad kad se doma izlezavam ne napravim neku tablicu....drzi se.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj M@tt prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo kiaraaaaaaaaaaaad.... Čestitam još jednom, uživaj draga sad nadalje.
    bum,bum

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ozana sretno, držim fige!

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Malena bas mi je zao ali hrabro naprijed mozda je sljedeci put bas dobitni!!!
    Tlukaci napokon si se javila...znaci u tebe moguci trojceki..veselo

Kiarad uzivaj u ovim trenutcima mislim da nema ljepse stvari od kucanja srca svoga djeteta...zao mi je za 2. Mrvu...ja sam jos sva u strahu u pon idem ponoviti betu da vidimo kako se dupla??? Kad mogu ocekivati prvi uzv?

crna ovca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

tulkaci5, drago mi je da ste ok. Koji su ti bili simptomi hipera? Samo ti miruj i mazi busu! Ipak su tri mrvice u pitanju!!

chiara, mislim da ti je beta bila skolska, u ponedjeljak ce biti sve ok, vidjeti ces. Mene je dr. L narucio na uzv odmah slijedeci tjedan poslije druge bete da bi se uklonila mogucnost vanmatericne.

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

svim novim trudnicama čestitke, ne mogu sad sve pohvatati..
    linalena ti si sigurno trudna, ja sam isto imala taj dojam zatvorenosti dolje prilikom stavljanja utrića a nisam ga imala nikad dosada u postupcima..

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

evo da se i ja javim..danas mi je 10dpt i jutro je relativno o.k. sa probadanjima tu i tamo u lijevom jajniku..večeri su katastrofa bol tri puta veća nego na punkciji i to od 7dpt .jučer sam zvala dr.L kojem sam rekla kakve bolove sam imala u petak navečer i on je rekao da je prognostički to super i da slobodno popijem lupocet kad me boli.
    zanima me da li je koja od vas pila šta protiv bolova i da li ju je boljelo konstantno ili samo u određeni dio dana?

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

prokrvarila ja, tako da sutra vadim betu samo za aarhivu

pusa velka svima a posebno trudnicama, velikim i malim

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj nati prvotno napisa Vidi poruku
    evo da se i ja javim..danas mi je 10dpt i jutro je relativno o.k. sa probadanjima tu i tamo u lijevom jajniku..večeri su katastrofa bol tri puta veća nego na punkciji i to od 7dpt .jučer sam zvala dr.L kojem sam rekla kakve bolove sam imala u petak navečer i on je rekao da je prognostički to super i da slobodno popijem lupocet kad me boli.
    zanima me da li je koja od vas pila šta protiv bolova i da li ju je boljelo konstantno ili samo u određeni dio dana?
    Draga, i mene je tako bolilo. pila sam i lupocet i magnezij i normabel. i umirala uz to od boli. poslije smo skuzili da je to od povecanih jajnika i cista koje su se napravile od stimulacije, samo ja sam sada trudna 7.tjedana

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Draga, i mene je tako bolilo. pila sam i lupocet i magnezij i normabel. i umirala uz to od boli. poslije smo skuzili da je to od povecanih jajnika i cista koje su se napravile od stimulacije, samo ja sam sada trudna 7.tjedana
    ja sam i krenula u postupak sa cistom pa moguće da je od toga..jesi radila test prije bete?bojim se da ne dobijem jer uz te bolove stalno imam neki pritisak dolje.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj nati prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam i krenula u postupak sa cistom pa moguće da je od toga..jesi radila test prije bete?bojim se da ne dobijem jer uz te bolove stalno imam neki pritisak dolje.
    Jesam, radila test 10 dnt. i bio je pozitivan.

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

čestitam svim trudnicama!!! Predivno!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sretno dalje!!!
    Žao mi zbog svake loše bete ili vještice, kao da je moja...hrabro dalje i bit će!!!
    Meni je sutra 10 dnt jedne osmostanične mrvice...nadam se da se čvrsto uhvatila i razmišljam o testu sutra..beta tek 15.3
    ~~~~~~~~~~~~~~ za svih nas zajedno!!!!!
    pozdravi!!!

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Dobro jutro!
    Evo meni je danas 3dnt, dobro se osjećam, nikakvih posebnih simptoma. Smirilo mi se i krvaruckanje od transfera Jedino mi je mirovanje nemoguća mislija
    Svima i puno ~~~

nati avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Jesam, radila test 10 dnt. i bio je pozitivan.
    zar nisi dobila brevactide 7dpt? ja sam ga primila 01.03.pa se bojim da test ne bi bio lažno pozitivan.

ko vadi betu danas ili ovaj tjedan ajmo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete!!!!!

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Zdravo svima , ja sam iz Sarajeva tu sam i radila ICSI danasa mi je 5dpt 3 mrvice 4dnevne morule dvije super jedna malo zaostajala, 12.03 beta Maratonka sam u MPO vodama, ali sam ipak procitala 72 strane ove teme da sebi skratim cekanje nad
    ala sam se da cemi tema potrajati malo duze barem do 7 dpt ali ova prelijepa lista novih trudnica me vukla da citam brze. Simptoma nem specijalnih povremeno probadanje u predjelu jajnika , krckanje cijeva , bolne grudi. Juce se trebalo da desi ugnjezdenje mojim mrvica, nadam se da se barem jedna lijepo smestila Puno srece danasnjim cekalicama bete i one koje cekaju ispravno dupliranje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •