Mury, e rasplaka ti mene u ranu zoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!držim figeeeeee!!!!!
Mury, e rasplaka ti mene u ranu zoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!držim figeeeeee!!!!!
čestitke novim trudnicama, a osobito našoj Mury!!! Mury, vibram do besvijesti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
mury,jeeeee !!! čestitam na crtici ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba!!!
Mury dragai naravno da ćeš donjeti bebu na svijet, puno puno pusa i zagrljaja
a vi komadi moji u 5 ujutro već budne, ups ima tu ii muških, al i za tebe M@tt vrijedi ono komad
dobro jutro svima, MURY .... ajme lijepih li vijesti![]()
dobre vijesti za dobroj jutročestitam Mury!
eto, prebacujem se i ja na ovaj pdf; sve vas pomalo pratim, ali do transfera nisam htjela pisati (stvarno inače nisam praznovjerna, inače...)
punkcija je bila 25.3. od 8 folikula 6 dobrih js
jedna je mrva odustala na 4-staničnom embriju, a jučer smo imali transfer 2 morule (jedna sjajna, jedna malo lošija).
i sad najteži dio.... čekanje..... ß nakon Uskrsa
Mury mislim na tebe i navijam za veeeeliku betu.~~~~~~~~~~~~![]()
Mury bravooooooooo![]()
BB strpljen spasen, a onda ces presretna skakati kad vidis betu![]()
Mury ~~~~~~~~~~ za lijepu betu i konacno ostvarenje tvojih snova
sretno za betu mury, big blue
ja sam jutros bila u dilemi otići kupiti testić ili ne, znam da je rano ali možda bi pokazao...na kraju nisam otišla, kako preživjeti do bete?tako sam nestrpljiva a tek 9dnt![]()
hvala curke & dečki na dobrim željama
jedina dobra stvar što neću znati ß prije Uskrsa je što ću si mirne duše priuštiti čašu šampanjca za uskrsni doručak (ekstravaganca kojoj se veselim cijelu godinu)
Mene izludi ovo čekanje a tek 4.dan nakon transfera. Još sam na bolovanju prvi put u životu pa mi velika praznina što se vremena tiče.
Uz sve to još me muči što ništa ne osjećam za razliku od dana kad je bio transfer a tek ta noć bila je stravična.
Mury i Big Blue sretno!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Derekica gdje si,javi mi se na pp,ne mogu ti poslati poruku,nema mi tastatura slovo D kao Dakovo pa te ne mogu spremiti pod kontakte,oprostite na ovom postu
Mury i Big Blue sretnooo u iščekivanju velike bete!
Ja danas bila na folikumetriji, prirodan ciklus, jedan od 15, sutra štoperica, 02.04. punkcija, nadam se najboljem!
Hvala svima na ljepim željama i podršci!!! Ne moram vam niti govoriti koliko me strah hoće li sve biti uredu do kraja, ali idemo dan po dan i nadamo se!!!
Mury , Mury , Mury ...to ja navijam...za veeeliku betu...i bebu, kasnojesenju bebu.![]()
Joj cure, ja sam si sa testom samo "natovarila" problem više. Jutros opet ponovila test, isti clear blue u očekivanju da će crtica biti tamnija od one jučer, kad on ista, imam još jednu jakoooooooo bljedu crticu, kao i onu jučer...i sad ludim!!!
mury draga, ne bi ti sad htjela davati niti lažne nade niti te ubiti u pojam... Ali meni je taj clearblue na betu od preko 7000 pokazao tak jadnu i tanku crticu da sam ja odmah rekla gotovo je. Ok, moja trudnoća nije dobro završila ali to nema veze s ovom pričom.
Probaj se skulirat i odi izvadi betu jer ćeš s tim testićima izludit. Mislim, to ti kaže ona koja je valjda 50 testića popišala...uh...nije to lako, znam.
Ali ja se iskreno nadam da ste ovaj put uspjeli jer previše si ružnog prošla. Mislim da sad zaslužuješ i koju pinkicu sreće.
Drž' se i šaljem sve ~~~~~~~~~~~~~~~~ ovog svijeta za lijepi ishod ove priče.
Hvala ti Bab, u pravu si, nije testovima za previše vjerovati. Ponašat ću se da je to, to i gotovo. Budući da imam još jedan taj clear blue test (obični), popišat ću ga vjer. u pon. i onda čekati betu do srijede, jer ništa ne mogu promijeniti, nadat je se najboljem. Čuj to, na betu 7000 bila slabašna crta, onda nije ni čudo da suk od mene ovako slabašne crtice, kao malo jače sjene.
Mury, draga, ne brini... i kod mene bilo isto tako, a ponavljala sam ga 3 dana kasnije i bila uvjerena da će crtica bit tamnija, kad ono skoro pa ista..... a sutradan beta 590! Sretno i držim ti fige, i kako kaže Bab, nemoj se previše opterečivat testićima, beta je glavna!
Sretnooooooooo i neka bude uspješnooooooooo....![]()
lovekd, draga, hvala, u ovakvim trenucima dobro dođu dobra iskustva "iz prve ruke"![]()
Mury, kad ti je bila zadnja štoperica?
I tebi i BB držim fige![]()
i ja sam imala štopericu 17.03.ali punkciju 19.03., transfer 22.03.danas mali iscjedak stare krvi, mislim sa bi mi sutra test mogao pokazati + ako ne dobijem m
Tj.u mene je štoperica bila 15.03., a na dan punkcije smo svi dobili još po 1500 IU brevactida.
olivera sretno!!!
Mury,nema više testićati si naša trudnica i beta će to dokazati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
olivera za veliki plusić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam danas obavila svoj transfer 2 četverostanična embrija. 16.4. je beta. Sve je prošlo ok, i ono što me najviše obradovalo, napokon sam uspjela napunit mjehur da dobijem slikicu, za razliku od prošlog puta )))
Gledam svoje testiće po cijeli dan, uspoređujem ih, i sad mi se čini da je današnja crtica čak i bljeđa od jučerašnje...jel moguće da je još štoperice ostalo???
a joj Mury,draga nemoj se tako mučitznam da je teško,pusti te testiće-probaj se nečim zabavit,opustit,bit će sve ok.drži mi se
šaljem ti brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Strašna sretno u iščekivanju bete!
Mury ma zaboravi te testove i molim te strpi se do srijede i vidjet ćes da će beta bit velika!!!!
Mury draga, ti si nama trudnica i TOČKA!!!
BigBlue sretno¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨