Stranica 79 od 203 PrviPrvi ... 2969777879808189129179 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,901 do 3,950 od 10138

Tema: Nakon transfera!

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

dobila sam m, nema smisla ići vaditi betu nažalost

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

olivera

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

olivera , nema utješne riječi.
    Hvala drage moje, ok, jutros nije bilo testa, i ja smatram da sam trudna

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

To te ja pitam!!! Trudnico naša!!!
    olivera, žao mi je!!!

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

cure, kad sam prošli put dobila m umjesto bete sam prokrvarila i dobila normalnu m a ja imam jako, jako obilnu(često prve 2,3 noći pazim da na krevet ne procuri)bilo je isto tako a sad imam onaj mali dnevni uložak i taman da sam držala 1 cijelo vrijeme nebi ga napunila, tako je oskudno.ali svaki put kad odem na wc kad se obrišem papir bude krvav.to još nije ni sjena mojoj m ali je preobilno da bude t...muko moja

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mury od srca čestitam ! Meni je danas 6.dan od transfera simptoma - 0. Kao da nigdje nisam ni bila. Pa da me hoće barem nešto dole žicnut da osjetim da se nešto događa , ali ne jedno velikooo ništa. Pih!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

olivera, a jesi radila test?

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mury,tako je !!
    petra,kad je beta? a joj,meni tek 3dnt,tako mi dani sporo prolaze da je to strašno

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

olivera tebi je danas 10 dpt??
    moguće da ti je implatacijsko krvarenje i ja sam ga imala,čak prestala sa utrićima,mislila gotovo je, al onda vidila da to nikako da krene obilno, pa sam mislila i da je to zbog utrića da nemože da krene,ali dva dana curkala,taman tako 9dpt i 10dpt i 11 dpt mi je test bio pozit.
    vidi kako će bit sutra pa test napravi,ako nemožeš izdržat onda odmah se testiraj
    držim fige

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

mury čestitam

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Olivera, i meni bude jdenako tako kao tebi nakon neuspješnog postupka. Prvi, pa čak i drugi dan jako oskudno krvarenje, tragovi čak, ali crveni. Zbog utića, a i ja kao i ti imam inače obilno krvarenje prva tri dana. Šaljem jedan virtualni, a ako nisi stigurna otiđi sutra vaditi betu.

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Po pravilu bih trebala vaditi betu na uskršnji ponedjeljak ali tada se ne radi pa vjerovatno ću to napraviti u petak to bi mi bio 11.dan nakon transfera trebalo bi što pokazati

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

nisam radila test,nekako ne vjerujem da sam trudna, nemam nikakvih simptoma a prije par dana sam imala malo.krvarenje je i dalje prisutno ali jako oskudno, uglavnom curka samo kad odem na wc vidjet ide li šta, nada zadnja umire pa još nisam prestala sa utrićima.još uvijek samo tanka crta na ulošku ali svijetla krv tu i tamo pomiješana sa tamnom.taman dosta za igru živaca.betu bi trebala na uskršnju nedj radit ali je dr rekao da mogu i na petak prije nje

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

olivera,pa probaj sutra napravit test,koji je sutra 11dnt?
    mislim da bi onda već trebalo nešto i pokazati ako je,sretno!~~~~~~~~~
    petra za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mury za testiće i naravno da si trudna. Ti si zaista borac i zaslužila si sreću. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ moja Jelenčica i ja da bude prekrasna beta i školska trudnoća do kraja.

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj olivera prvotno napisa Vidi poruku
    nisam radila test,nekako ne vjerujem da sam trudna, nemam nikakvih simptoma a prije par dana sam imala malo.krvarenje je i dalje prisutno ali jako oskudno, uglavnom curka samo kad odem na wc vidjet ide li šta, nada zadnja umire pa još nisam prestala sa utrićima.još uvijek samo tanka crta na ulošku ali svijetla krv tu i tamo pomiješana sa tamnom.taman dosta za igru živaca.betu bi trebala na uskršnju nedj radit ali je dr rekao da mogu i na petak prije nje
    olivera to baš šta si opisala izgleda kao implatac. krvarenje, još ima nade
    znam kakvo je to igranje živaca

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pa da Olivera prebrzo si odustala. Nemoj još crno misliti ....

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

olivera, i ja bih rekla da je to imlantacijsko, kod mene je u obje trudnoće tako bili. Napravi ti testić, i sretno!!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

olivera, i ja bih rekla da je to imlantacijsko, kod mene je u obje trudnoće tako bilo. Napravi ti testić, i sretno!!!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

uf, tek sad evo vidim što je to Giselle svašta napisala ovih dana, mnogo polu i čak potpuno netočnih informacija ( malo je sad za reagirati......

ali draga Giselle, od ti čestitam na trudnoći......... i puno vibrica za uzv..

iako, ako sam dobro upratila, kod tebe i ne zna je li upalio sekundarni ICSI iz odmrznute tvoje jajne stanice ili je upravo uspjela ova jajna stanica koju su ti također aspirirali i oplodili u tom postupku, you'll never know ) no to i nema veze, nek si ti trudna

Ali polagano s informacija i ne bih se stvarno htjela usporediti s buffaloes iz linka koji si prikačila, prvo jer sam ipak čovjek a ne buffalo a drugo stvarno bar ovaj članak fula smjer o kojem je govorila naša Mali Mimi. Što govori u tom članku točno o valjanom, uspješnom, kvalitetnom odabiru jajnih stanica??

Po meni su rezultati u HR vrlo upitni:
    - jer nema jedinstvenog registra, tako da stvarno svaka klinika možedavati rezultate kakve hoće, tko ih uopće provjerava? Pa mi ovdje imamo rezultate u Hrvatskoj na samo 3 jajne stanice kao ili čak bolje od liberalnih država u kojima je dozvoljena oplodnja svih jajnih stanica.. Can't be i nema ti to veze s napretkom u biologiji, ma i vani u inozemstvu je biologija napredovala pa im rezultati u protekle tri godine nisu eksplodirali kao kod nas u IVF-u... stoga..... blaženi oni koji vjeruju hrvatskim statistikama
    - s druge strane, vidiš i po svom slučaju, tvoj je postupak trebao biti sekundarni ICSI no završio je i punkcijom svježe jajne stanice.... evo ti pokazatelj kako je sve kod nas u Hrvatskoj vrlo "zamagljeno".... ništa nije jasno.

a to da se u Njemačkoj i Švicarskoj uopće ne mogu odabrati embriji..... to je ajmo reći polutočno, no što te zakone, upravo u Švicarskoj i Njemačkoj čini gorim od zakona Milinovićevog u Hrvatskoj?

i još me nešto zanima, odakle ti uzimaš podatke da je uspješnost od transfera 1 embrija 15%?

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj PetraP prvotno napisa Vidi poruku
    Pa da Olivera prebrzo si odustala. Nemoj još crno misliti ....
    ma ne, nisam odustala, samo se ne želim razočarati jer sam prokrvarila i nemam nikakvih simtoma, ali nakon današnjeg dana mogu samo reći da mi se krvarenje nije pojačalo, još je oskudno kao jučer.dok postoji tračak nade bit ću na utrićima jer ako ste u pravu i ovo je ugnježdenje nebi prežalila da si napravim štetu prekidanjem terapije.dr me upozorio da ne prekidam sve dok ne poteče ona prava m za koju možemo brojati da je 1.dan kao što radimo i za protokol.vidjet ćemo što mi donosi jutro...za sad kap po kap tu i tamo

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Olivera, nemam ni ja nekakvih simptima, osim u čet. navečer eksra jake menstrualne bolove, i još koji put lagani menstr. bolovi, ali sad ni njih više nema, cice napuhane, ali ne bole....a moj test je jutros pokazao ljepu vidljivu crticu ( one sjene od crtica se pretvorile u pravu crtu)
    I još Olivera moja da ti nadodam da sam u prošlom postupku imala ama baš sve simptome trudnoće, a beta mi je bila debela nula. Eto, i ja sam jedna od mnogobrojnih da simptomi u jako ranoj trudnoći prije bete nemaju ama baš nikakve veze.
    PS, i ja sam sinoć skroz loše spavala, bilo me strah što će jutros test reći...
    Cure, sretno svima!!!

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Olivera, nemam ni ja nekakvih simptima, osim u čet. navečer eksra jake menstrualne bolove, i još koji put lagani menstr. bolovi, ali sad ni njih više nema, cice napuhane, ali ne bole....a moj test je jutros pokazao ljepu vidljivu crticu ( one sjene od crtica se pretvorile u pravu crtu)
    I još Olivera moja da ti nadodam da sam u prošlom postupku imala ama baš sve simptome trudnoće, a beta mi je bila debela nula. Eto, i ja sam jedna od mnogobrojnih da simptomi u jako ranoj trudnoći prije bete nemaju ama baš nikakve veze.
    PS, i ja sam sinoć skroz loše spavala, bilo me strah što će jutros test reći...
    Cure, sretno svima!!!
    Kao da sebe čitam prije 3,5 godine i sad imam testove sve i gledam ih ponekad .i da normalno da si trudna !!!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mury,ma trudnice naša !!!!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Mury super draga.....čestitam, nemogu niti zamislit kakav je to osječaj

Mala Emma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

olivera evo vibram ti da sve bude ok,drzi se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

olivera ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ni ja nisam imala simptome trudnoće nikakve do 8tt ili još i kasnije,a u 7tt sam prokrvarila baš kao stvari i eto mala je još u mom stomaku
    držim fige!!!

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

mury čestitam ti, evo ja idem u ljekarnu pa kud puklo, mada me strah rezultata
    klara, ja sam prošle g bila trudna sa blizancima, pa sam u ovom tj.dobila m i jedna je mrvica otišla, druga ostala i krvarila sam do 15+5 kad sam izgubila i drugu bebu, razumiješ li moj strah?želim ti sretan porod, ti još sitno brojiš dok ćeš grliti svoju curicu

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Samo da javim da je folikul prsnuo prije punkcije, jako sam tužna ali šta je tu je idemo dalje.

Sretno svim čekalicama!!!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Mery13 jako mi je žao... Nisma u toku, kakvu si stimulaciju ti imala? Ako si ju imala...

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Mery13 jako mi je žao... Nisma u toku, kakvu si stimulaciju ti imala? Ako si ju imala...
    Hvala ti na podršci, ja sam ti zadnja tri mjeseca u prirodnom postupku.

Iščekujem tvoju ß 16.04. sretnooooo, pusa!!!!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Aaa sad vidim potpis...a bem mu miša...Mene je bilo strah da mi folikuli ne popucaju, ali dobivala sam Cetrotide. On valjda sprečava pucanje. Ali kod tebe je to druga prica.
    Hvala ti.....

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

uh kako me tješe ove trudnice koje nisu imale nikakve simptome . To mi daje snage jer ni danas mi se ništa ne događa

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

olivera
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    olivera
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    hvala što misliš na mene, nije se ulovilo ovaj put nažalost

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Olivera........... žao mi je...al glavu gore i u nove pobjede.... drži se i sretno!

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

olivera žao mi je.. budi hrabra , skupi snage za dalje..

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Cure samo da javim naša Mury ima betu 220.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Curke koje čekate betu, interesira me da li ste kod kuće na mirovanju ili ipak laganini radite sve?
    Mene ubija ovo izležavanje, danas mi je 6dnt i ja sam jučer krenula na posao(koji nije fizički zahtjevan);
    ne dižem teško, malo pazim i tako to... ali nekako imam grižnju savjesti...

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

weda,meni je isto danas 6dnt ,ja sam doma jer mi posao dosta stresan ali sve pomalo radim u laganini,ništa teško,skuham,malo prošetam i tako..
    kad vadiš betu?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

rozalija, draga, hvala što si javila moju betu, jer meni se na poslu neda logirati, izbacuje me. Tebi i slatkoj Jeleni veliki

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Kiki 30, betu vadim 13.04. I ja sam mislila ostati doma do bete ali mi je to više stresno nego na poslu.
    Draga, držim nam fige za prekrasnu betu...

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hvala weda,ma samo ti pomalo u laganini i sve će bit ok.
    evo i tebi puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu!!

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Drage moje meni 8.dan pri kraju... kako se bliži dan D sve više mislim i mislim ...jeli se primilo...osluškivam svaku promjenu ali ništa. Za izluditi!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

petra i ja stalno osluškujem i ništa, jučer sam imala neke grčiće,pritisak -danas sve tiho,kao da i nisam bila na transferu..

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ajme kiki30 ja se sama sebi divim kako ostajem normalna u svemu ovome. Jedan tren sam tako ushićena kao da sam 100% sigurna tu je , a drugi tren sama sebe tješim ajde i ako se ne primi bit će drugi put itd... Kad ti čekaš betu? Mislim da ću ja već u petak to bi mi bio 10. dan jer ne mogu čekati sve tamo do utorka.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

a tako i ja,do jučer sam bila sigurna da je to to a sad obrnuto,stvarno za izluditi
    a meni će u ponedjeljak bit 11dnt pa sam onda mislila napravit test,inače nisam za te testiće,ne sjećam se kad sam zadnji put radila ali do bete mi je predugo čekati.

PetraP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

E ja stvarno mrzim testove uglavnom zato što mi još nikad nije pokazao +. Možda budem imala više sreće s vađenjem bete

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •