10dpt test pokazao +
Brine me što su me cicke bolile do danas a sada prestalo,valjda će sve biti dobro!
10dpt test pokazao +
Brine me što su me cicke bolile do danas a sada prestalo,valjda će sve biti dobro!
svaka čast Kristina! od prve si uspjela! sad čekamo još betu!![]()
adria, kristina, lijepe vijesti...~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu![]()
Pridružujem se čestitkama cure!
Tikica si krenula jel? Mi smo u nedjelju kod njega.
m@tt jesam ja sam u petak , ali moglo bi se dogoditi da sam i u nedjelju![]()
adria i kristina- čestitam!!! za veliku betu...
mery drago mi je da je sve ok...samo neka bude do kraja![]()
adria, kristina~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu
Matt i Tikica, ja idem u subotu, ak se hocete druziti mogu i u nedjelju.
Pozdrav svim čekalicama! Evo da i ja s vama malo podijelim svoje muke iščekivanja, prije 11dana vratili mi 3 mrvice, 2 osmostanićne i 1 četverostanićnu, danas radila test i ništa. Tješim se da je još prerano, valjda... ima li još koja čekalica 39+?
Evo i mene malo... Meni je danas 9.dpt i već dva dana me steže oko jajnika i bolovi kao pred M, svaki puta kad dođe ta bol kao pred M ja trk na wc da vidim da nema M... Do bete ne mislim raditi niti jedan test, lakše mi je tako...
bubamara..a kad vadiš betu?
maybe baby to su ti odlični znakovi..sretno za betu! ~~~~~
Kristina1977 i Adria13 prekrasne vijesti~~~~~~~~~~za veliku betu
maybe baby i bubamara~~~~~~~~~~~~bit će to sve dobro~~~~~~~~za lijepu troznamenkastu betu
evo kod mene 12 dnt nisam više mogla biti u isčekivanju pa sam napravila betu koja je 526 dr je prezadovoljan, još ćemo u subotu ponoviti betu i onda uživanje i odmaranje....
svima želim isti ishod, a curama koje već imaju veliku betu čestitam, čuvajte se mazite i pazite svoje mrvice![]()
baky stvarno prekrasne vijesti...za duplanje bete~~~~~~
adria13 sutra očekujemo tvoju troznamenkastu betu~~~~~~~~~sretno
Pozz svima!! curke da vam se i ja pridruzim, danas mi je 4 dan poslije et a betu vadim 30.5, uff ko ce to docekat![]()
Cestitke svim vekikim "betasicama"....lijepo je cuti takve prekrasne vijesti!Cestitke svim trudnicama od srca!Zeljka84...na nama je da budemo strpljive i cekamo taj 30.05.Treba se dobro paziti,a o tome hoce li biti odmah dobitno vise ne odlucujemo mi!Ali nada u ono najbolje uvijek postoji i tako mora biti!Docekat cemo i mi valjda svoje mrvice?!Meni su vracene dvije i skroz ih pazim i mazim!
Tako je Richy, i ja mazim stalno svoju i nadam se da joj je ugodno kod mene u trbici! Jesam li pogodila koja si?
Čitala sam malo po forumu ali nisam bas pronasla da je netko imao lagano povisenu temp?!! ili se varam??? meni varira do max 37.4 pa me zanima dali je to ok?
Richy,zeljka sretno!
zeljka ako koristiš utrogestane može ti biti povišena temperatura
Sonja29...hvala ti od srca!Ja nisam primjetila povisenu temp.mene jedino malo jajnici znaju malo boluckati i eto nekako mi ne ide san na oci....ali ovih dana san dosta spavala,pa je valjda zbog toga?!Nakon koliko dana nakon transfera bi se mogao raditi test??Mislim da necu imati hrabrosti napraviti ga prije bete,ali me zanima?!I da,Zeljka84..ja sam ti ona mala crnka kratke kose!
Baky čestitam
Daj sad malo o simptomima kao najfriškija trudnica...
Meni danas 8 dpt trodnevnog embrija, osjetim povremeno lagano bockanje.. Nadam se da je to dobar znak..
Cure s iskustvom pišiteeee.. Živci su tanki..![]()
Bubimitka81, ja sam ti svoje simptome opisala na temi najraniji simptomi trudnoće...pa pogledaj tamo...sretno za veliku betu~~~~~~~
Bubi moj ti je savjet da ne pratiš nikakve simptome jer mogu prevariti!
kristina,BAKY čestitam!
Znam drage moje, ali ne mogu si pomoći.. Znate i same kako je to teško, ne osluškivati i ne pitati se...
Čekam betu pa šta bude, a vjerujem da će biti![]()
Bubimitka draga ma samo ti radi ono što te čini mirnijom i osluškuj svoje tijelo to je sve normalno...svi su vjeruj mi barem jednom otišli na tu temu...drži se draga...ja vjerujem u tebe...beta će bit troznamenkasta![]()
Hej BUbi jos malo pa beta! Samo ti osluskuj simptome..to je predivno iščekivanje..i piši nam o svemu pa zato i jesmo tu..
Danas vadila betu,poduplala se,vidite brojku u potpisu! Da li još koji put trebam vaditi ili ne?
Nema potrebe da ponovo vadiš betu...uredno se poduplala, sad javi svom doktoru i dogovorite UZ...sretno
Cestitam Kristina 1977 i BAKY !11
Ja sam u petak vadila betu - opet 0nastavljamo borbu...
Kristina 1977 beta ti se prekrasno poduplala~~~~~~sretno do kraja![]()
Bubamara...što te ne ubije,to te ojača!!!Glavu gore i samo hrabro naprijed!Drži se!!