Stranica 94 od 203 PrviPrvi ... 44849293949596104144194 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,651 do 4,700 od 10138

Tema: Nakon transfera!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tikice...bravo za plusić...ma znali smo mi da si nam ti trudnica al lijepo je vidjeti opet te čarobne crtice,zar ne???

Billie, ja mislim da komotno možeš raditi testić 9 dpt...pogotovo kad imaš te full osjetljive...moji su oni standardni pa mi je bio pozitivan već 6 dnt i to popodne.
    Držim figetine i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~ za dvije crtice.

Pusa svima

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bab,draga pa sta se dogodilo? Zasto prekidate sekundarni?

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

a zato što me endić opet zeza...baš sam jadna jer ne znam šta se događa. Nikad problema i sad dva mjeseca zaredom...nadam se da će organizam doć k sebi nakon ljeta i odmora u mojoj najdražoj Komiži i da ću u 02/2013 i ja ponovo dočekati svoj plusić i malo srčeko koje će ostati zauvijek s nama.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sada se onda lijepo odmori,uzivaj na Visu( moja zelja je otici tamo na ljetovanje) skupi snage za dalje i opusteno udi u novi dobitni postupak..brzo ce i taj drugi mjesec doci

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ja danas bila na transferu pa se pridruzujem temi....vracen mi je 8stanicni embrij oplođen metodom icsi....3 dana nakon punkcije 1js (prirodni ivf)...što mislite kakve su mi šanse ili je to sve invidualno..i kako se kaze sve je to "lutrija"......betu imam za vaditi tek 27.6 ali nevjerujem da cu izdrzat do tad da ne pišnem neki test...ako prije ne procurim....ali nadam se ipak najboljem.... pozdrav svima i sretno....

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj donatela prvotno napisa Vidi poruku
    ja danas bila na transferu pa se pridruzujem temi....vracen mi je 8stanicni embrij oplođen metodom icsi....3 dana nakon punkcije 1js (prirodni ivf)...što mislite kakve su mi šanse ili je to sve invidualno..i kako se kaze sve je to "lutrija"......betu imam za vaditi tek 27.6 ali nevjerujem da cu izdrzat do tad da ne pišnem neki test...ako prije ne procurim....ali nadam se ipak najboljem.... pozdrav svima i sretno....
    Sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tikice jako sam sretna zbog tebe, ma vidiš da je to ipak sve u redu i bez simptoma, molim te samo pozitiva dalje....za veliku troznamenkastu betu u utorak....
    Kitty čestitke na plusiću i da ti 13.06. donese ogromnu troznamenkastu betu
    Donatela osmostanični je prekrasno~~~~~~~~~~za veliku betu
    Bab drži se

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jutro drage moje...
    AWWWWWW cestitam TIKICI od srca, zasluzila je da i napokon njoj osvane sunce, sjecam se koliko je mene tjesila, dok sam ja cekala svoje rezultate prvi puta, bila je uvijek uz nas, strpljiva...Prekrasno.... Neka bebica raste i poraste i bude velika curica na mamu
    Evo meni je 3 dnt, ja nista ne osjecam, osim sto mi je stomak napuhan od utrogesterona i neke male tupe boli kao pred mengu, ali to je zbog pritiska jer moram stalno piskiti, nista...Hmmm necu se ni pitati je to dobro ili nije, ali kao danas bih se bebice trebale usaditi u moju busu, pa ja stalno ocekujem grmljavinu bolova a ono nista...
    Tikice ako stignes od srece mozes li mi reci kako je kod tebe ovaj puta proteklo nakon transfera?
    I jos jednom CESTITKE mama!!!!

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

da i mene zanima sto ocekivati i koliko dana nakon transfera...??meni je danas tek 1dpt i osjecan samo na momente da me žiga desni jajnik tamo di mi je punktiran folikul(js)....drugo ništa...mislim da me bradavice bole malo kad stisnem jel to moze biti od utrica? kakve nuspojave imaju utrici?slicne kao duphastone ili ne?u uputi o ljeku ne pise nista,da ako se uzima vaginalno da ugl nema nuspojava....

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala vam svima, ali kod mene jos nema mjesta veselju, trnovit je put predamnom jos..a ko se opece puše i na hladno.

A sad ovako ja sam vam cure moje ovaj put potpuno bez simptoma, pa čak i ta napuhanost je minimalna, je sam sad cijelo vrijeme mogla nositi svoje uske traperice sto prije nisam u postupcima jer sam bila ko trudnica u 5mj..
    Ali jedno znam i to sam sigurna.. Naime 4dpt sam u oba zadnja postupka (koji su bili dobitni) imala strasne bolove u maternici, počeli bi oko podne i do navečer sam jedva hodala. A drugo jutro nista vise. Ja mislim da je taj dan meni bila Implantacija..

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    Billie, ja mislim da komotno možeš raditi testić 9 dpt...pogotovo kad imaš te full osjetljive...moji su oni standardni pa mi je bio pozitivan već 6 dnt i to popodne.
    Držim figetine i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~ za dvije crtice.
    Već 6dpt?! Sad si mi stavila bubu u uho Šalim se, izdržat ću još ta 2 dana......a možda i duže (do bete 5 dana), vidjet ćemo....u svakom slučaju, hvala

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jutro drage moje,
    evo upravo dosla sa pregleda, danas 4dpt. Doktorica je rekla da je sve uredu, jajnici se povlace, i moja sluz ili slajm neznam kako bih to rekla na hr, oprostite, je uredna (ali znam da je to jako bitno). Poslije punkcije sam dobila prvu inekciju Brevacida, danas drugu, i u srijedu opet na pregled, i dupla inekcija brevacida....Plus sto jos pikam heparine svaki dan...
    Uglavnom osjecaj koji imam ponekad kao da cu dobti mengu je rekla da je sasvim normalan. Inace od bolova nemam apsolutno nista ovaj puta za razliku od prvoga postupka!!! Sad neznam je to dobro ili ne....
    Uglavnom rekla je da sad samo moje bebice moraju obaviti svoj posao i zadrzati se u mamici, jer sve ostalo super izgleda, kao i prvi puta (a nisam uspjela)...
    I dalje sam aktivna, sve normalno radim, smijem se, kisem, placem, piskim, i nadam se da ce se moje mrvice zadrzati i da cen Bog ovaj puta blagosloviti....
    Mislim na sve vas i puno puno ljubim...
    I hvala TIKICE na odgovoru

bebolinko avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

evo možda je bolje da ovdje postavim pitanje -cure,danas mi 11dnt,i jutros i maloprije me tako zabolilo u maternici,oštra bol takva da sam mislila izletiti iz auta u vožnji,kao grč maternice

što bi to moglo biti

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj bebolinko prvotno napisa Vidi poruku
    evo možda je bolje da ovdje postavim pitanje -cure,danas mi 11dnt,i jutros i maloprije me tako zabolilo u maternici,oštra bol takva da sam mislila izletiti iz auta u vožnji,kao grč maternice

što bi to moglo biti
    Moze biti od ciste ili od hiper, ne znam u kakvoj si bila stimulaciji. da sam ja na tovm mjestu ja bi napravila test pa bi barem znala jel ima razloga da boli.

bebolinko avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    Moze biti od ciste ili od hiper, ne znam u kakvoj si bila stimulaciji. da sam ja na tovm mjestu ja bi napravila test pa bi barem znala jel ima razloga da boli.
    hvala ti na odgovoru

bila u punoj stimulaciji gonalima,hiper nisam imala,a valjda ni cistu.

u petak sam primila štopericu,tako da mi ovaj blijedunjavi plus od popodne nije mjerilo,još mi je rano...uf....

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj bebolinko prvotno napisa Vidi poruku

što bi to moglo biti
    I ja sam imala tu ostru bol a i moja prijateljca koja je danas dobila ogromnu betu, tak da pripisujem to trudnoći , neki grč, a nije tI rano za plus ponovi test sutra
    Posljednje uređivanje od tikica78 : 11.06.2012. at 20:20

bebolinko avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam imala tu ostru bol a i moja prijateljca koja je danas dobila ogromnu betu, tak da pripisujem to trudnoći , neki grč, a nije tI rano za plus ponovi test sutra

tikica78
    nisam znala da je i kod tebe bilo..i kod frendice-jaooo...kad bi barem i kod mene to bilo to-ne smijem se veseliti al opet s druge strane...da je prespavati do bete bilo bi mrak...
    čitala sam za to probadanje oko 3-4dnt,al nisam vidjela da je netko pisao i za 9-10dnt zato sam pitala-pusu saljem tebi i tibici i bezbroj pozitivne vibre sutra za veliku betu!!!!!!!!!

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

evo cure moje najdraže da javim moja beta je danas na 15dpt = 740

ivana101 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Tikice78 čestitam i sretno dalje!!!!!!

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

čestitke i ovdje za našu tikicu78.....sretno do kraja

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tikice draga CESTITAM
    Ovaj puta neka ti trudnoca bude mirna i lijepa, i donose puno radosti na tvoje lice....

Kod mene drage moje 5dnt NISTA i dalj eod simptoma...Jesam ja jedina ovdje koja se tak osjeca ?????????

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ne sunasce ja sam ovdje oplakala na 7dnt jer sam bila sigurna da nisam uspjela i još uvijek nemam ama baš ni jedan simtpom, zato nekako i ne vjerujem još..

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ne sunasce ja sam ovdje oplakala na 7dnt jer sam bila sigurna da nisam uspjela i još uvijek nemam ama baš ni jedan simtpom, zato nekako i ne vjerujem još..
    draga ali ti si barem koliko sam vidjela, osjetila "implataciju" 4dnt, opisala si ju jaku bol da nisi mogla hodati...Ja ni to
    Nekak meni to smrdi kod mene, bila sam zaista pozitivna ovaj puta, ali da bas nista ne osjecam mi je nekako tesko povjerovati da sam uspjela onda...Sve curke imaju tu implatancisjku bol, sve i svasta, a ja ko da mi se nista nije ni desilo...

Meni to tak cudno, mislim da cu i ja ko i ti do 7dnt proplakati....:D

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

a cuj ja mislim da sam je osjetila jer sam dan prije primila inekciju koja je dodatno potakla implantaciju..
    ali ne mora svatko to osjetiti.. ne gubi nadu , pa ti si naše sunašce i uvijek si dobre volje!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Sunasce, ja nisam imala apsolutno nikakvih simptoma, cak su mi i cicke bile splasle pa bila pozitivna beta....
    Tako da ne gubi nadu!
    Sretno!

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

a cuj ja mislim da sam je osjetila jer sam dan prije primila inekciju koja je dodatno potakla implantaciju..
    ali ne mora svatko to osjetiti.. ne gubi nadu , pa ti si naše sunašce i uvijek si dobre volje!
    Ajoj draga moja sad sime bas nasmijala, sa tvojim zadnjim rijecima Je imas pravo, dobra volja ne smije pobjeci, evo svjetlim ponovno

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Achi prvotno napisa Vidi poruku
    Sunasce, ja nisam imala apsolutno nikakvih simptoma, cak su mi i cicke bile splasle pa bila pozitivna beta....
    Tako da ne gubi nadu!
    Sretno!
    Hvala Achi, evo ja odlucila ne odustajem, pa makar se nijedan simptom ne pojavio, i stomak se ispuhao!!!
    Hvala na podrsci draga

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

sunašce za 10-ak dana ćeš ti nama javiti veeeliku betu:)

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    sunašce za 10-ak dana ćeš ti nama javiti veeeliku betu:)
    Awww Milasova sad si me bas raznjezila...je to mozda simptom? hahah

neumorna avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

mora da je simptom
    ja pukla u plač u sred grada, bez da me itko išta pitao :D
    ~~~

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj neumorna prvotno napisa Vidi poruku
    mora da je simptom
    ja pukla u plač u sred grada, bez da me itko išta pitao :D
    ~~~
    awwie sad vidim da si nam ti trudnica cestitam ako opalim plakat usred grada znat cu to je to :D

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

sunasce a da odeš u šetnju gradom da provjeriš!!

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Uglavnom, ja opet bila na kontroli, doktorica kaze sve u redu..Sutra si SAMA moram dati duplu inekciju bravecida, lol cisto me vec strah da necu nesto zabrljati, jos budem zavrsila za medicinsku sestru koliko se pikam vec
    Pitala me kako se osjecam, i ja njoj kazem super, nemam nikakvih bolova ni simptoma osim malo osjecaja kao pred mengu, ali bas to me i brine, a ona meni kaze da je to super, i da tako treba i biti...Pa sad ti znaj.

Ljubim vas sveeeeeeeeeeeeeeeeeee

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

hahaha mogla bih da tikice, nije losa ideja, samo kisa ljeva ko iz kabla, nebudem jos skuzila je su to suze ili lijeva kisa

neumorna avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hahahha, da, pa kako se nisam sjetila to predložit

inače, meni je stalno osjećaj ko pred mengu. stalno. negdje od 4-5 dnt. samo što mi je i u prošlom postupku bilo tako. pa pribrojavam to utrićima. isto kao i pospanost.

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni je danas 4dnt i od pocetnog pozitivnog razmislanja i veselja sto je sve islo prema planu i vjere da ce ici i dalje od jucer se sve promjenilo...od jucer sam koma ...dobila sam osjecaj kao da cu dobit mengu za tjedan dana( a za tjedan dana (ne/treba doc m)..inace me uvijek oko 10ak dana prije m uhvati nervoza i zivcanost..i ljutim se za svaku glupost tako je bilo od jucer...i odma sam to prepisala pms-u i skoro pa u potpunosti otpisala svoj prvi ivf-icsi...danas mi je malo bolje ali opet sve manje i manje se nadam dqa bi beta mogla biti pozitivna tj nevjerujem da cu je uspjet uopce docekati.......do jucer sam imala bolove u tbuhu,jajnicima,osjecala nesto..sad vise ni to ne osjecam..cice ne bole nimalo ma ama bas nista...samo sam pospana i zivcana....

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

curke, da i ovdje prijavim da je moja beta 500 na 16.dnt !

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kitty, čestitam

Ja došla prijaviti jednu slabu, ali vidljivu crticu (uz kontrolnu, naravno) Danas je tek 9dpt3dt, ali nešto se nazire.....vidjet ćemo sutra kad ponovim, ali mi je sad nekako lakse cekati subotu i betu

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

billieJean..ma to je to sigurno..supeeer...sutra ce se crtica podebljat sigurno E..jel ti ovo bio prvi ivf???koliko embrija ti je vraceno i koliko stanicnih na koji dan?

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj donatela prvotno napisa Vidi poruku
    billieJean..ma to je to sigurno..supeeer...sutra ce se crtica podebljat sigurno E..jel ti ovo bio prvi ivf???koliko embrija ti je vraceno i koliko stanicnih na koji dan?
    Je, prvi IVF nakon 3 AIH-a......u zadnja 2 sam isto non-stop radila testice i nikad nista pa se nadam da je sad to to....mislim, naravno, nije nista gotovo, ali lijepo je vidjeti i tu blijedunjavu crticu Vratili su mi 3 mrvice, 2 osmostanične i 1 četvero-šesterostaničnu (ne kužim to baš, al tak mi je rekao biolog i to za vrijeme transfera pa nekak nisam imala priliku za dodatna pitanja ). A ti se ne daj pokolebati - ista stvar je i meni bila, prvih par dana super, poletna, pozitivna, a onda koma.....pa opet super, pa se to izmjenjuje u roku od pol sata isplačem se ko da su mi sve lađe potonule, a za pol sata se smijem i sva sam vesela

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

BilieJean ja i ti imamo slicnu situaciju..obe smo bile na prvom ivf-u i obe sa idiopatskom neplodnosti samo sto su meni preskocili inseminacije..i ivf su mi radili sa metodom icsi...jer iako mi je mm ok spermiogram tada nije bilo dovoljno brzih plivaca ali i dalje je normozooo...i meni je vracen 8 stanicni embrij ali ja sam bila u prirodnjaku pa je bila samo jedna mrvaa tebi su tri pa odmah vece sanse i bingo....

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

BilieJean ja i ti imamo slicnu situaciju..obe smo bile na prvom ivf-u i obe sa idiopatskom neplodnosti samo sto su meni preskocili inseminacije..i ivf su mi radili sa metodom icsi...jer iako mi je mm ok spermiogram tada nije bilo dovoljno brzih plivaca ali i dalje je normozooo...i meni je vracen 8 stanicni embrij ali ja sam bila u prirodnjaku pa je bila samo jedna mrvaa tebi su tri pa odmah vece sanse i bingo....8 stanicni je najbolje ocjenjen embrij koji moze biti i kao ima najvece sanse...ako govorimo o tome da je vracen 3 dan poslije punkcije......ja bi isto volila da mogu ici u stimulaciju pa da mi vrate vise od jedne mrve pa time da imam i vece sanse za uspjeh.....ali moj dr je meni rekao da s obzirom na moju epilepsiju da je bolje to izbjeci kako tako...

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj neumorna prvotno napisa Vidi poruku
    hahahha, da, pa kako se nisam sjetila to predložit

inače, meni je stalno osjećaj ko pred mengu. stalno. negdje od 4-5 dnt. samo što mi je i u prošlom postupku bilo tako. pa pribrojavam to utrićima. isto kao i pospanost.
    ja isto imam non stop osjecaj kao pred mengu, samo to i nista vise, i to vec rano od drugog dana transfera...i samo taj osjecaj...da vidis kako tikica predlozila, jos malo pa ja krenula

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    curke, da i ovdje prijavim da je moja beta 500 na 16.dnt !
    cestitam kitty

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj BillieJean prvotno napisa Vidi poruku
    kitty, čestitam

Ja došla prijaviti jednu slabu, ali vidljivu crticu (uz kontrolnu, naravno) Danas je tek 9dpt3dt, ali nešto se nazire.....vidjet ćemo sutra kad ponovim, ali mi je sad nekako lakse cekati subotu i betu
    cestitam billy

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

moja druga beta je 1641.. usudim se malo radovati..treća stepenica prijeđena

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

moja druga beta je 1641.. usudim se malo radovati..treća stepenica prijeđena
    evo i ovdje

bebolinko avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

tikica odlicna je!!!!

BJ vibram za debljanje crtice¸....

kitty cestitke i tebi na krasnoj beti

ostalim cekalicama zelim da docekaju najljepse vijesti

bebolinko avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

cure,da vam sapnem da sam i ja jutros se testirala i druga crtica je tu,doduse blijeda al je vidim-lh trakica je potpuno pozitivna(oni testici sa neta).
    danas mi je 14dnt,sutra sam mislila vaditi betu al ne znam da li cu moci zbog obaveza nekih a i voljela bih pricekati posto sam i dobila stopericu u petak(danas 7 dana) pa ako je plus zbog nje da me ne slomi
    moze li biti pozitivna i lh i test na trudnocu jos od stoperice?prekjucer i jucer sam cijeli dan imala osjecaj kao da cu da procurim,trcala na wc i imala dubinsko brisanje da vidim da nije krenula "m".

uh bas me nekako stah...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bebolinko ne brini, štoperica je isparila.. Super za drugu crticu, nadam se da će ti beta biti ogromna..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •