Stranica 98 od 203 PrviPrvi ... 488896979899100108148198 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,851 do 4,900 od 10138

Tema: Nakon transfera!

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Donatela čestitam na plusiću..
    Sunašce draga a neznam što da ti kažem Bab ima pravo za štopericu, ali opet zašto nebi bila trudna. Pa radi toga si i išla u postupak. Nemoj odmah otpisati i misliti da je to od štoperice. Sutra je več 20.06, pričekaj još sutra i odi vadi prekosutra betu. Ja vjerujem da češ se iznenaditi pozitivnim ishodom. Nemoj odmah misliti na najgore.Ma nama stvarno treba zabraniti te šunjave testove....znam da nije lako ne doći u napast s tim glupim testom ali je beta jedini pravi pokazatelj. ( a ja s javila a svaki put napravim test)
    Posljednje uređivanje od corinaII : 19.06.2012. at 14:55

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cure bravo za plusiće
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za isto tako lijepu troznamenkastu beticu

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bab nisi,na žalost mnogi to ne mogu podnijeti a to je realnost.Koliko god je lijepo biti u oblacima toliko je i ružno kad padnemo,zato je bolje biti na distanci,nadati se ali ne previše!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sunašce iskreno se nadam da kod tebe nije lažno pozitivan test!

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

slažem se sa sonjom, opcije su obje otvorene i dalje, samo možda zrnce rezerve uvijek ostaviti kako bi se malčice lakše nosile sa mogućnoću ishoda koji ni jedna od nas ne želi.
    sve se ovdje nadamo i navijamo da je ovaj tvoj plusić onaj pravi i da nam budeš sretna i zadovoljna trudnica slijedećih 9 mjeseci

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    ajme draga, ja se sad uzasno osjecam...ko neko g.o.v.n.o.
    Uzasno mi je zao sto sam ti ovo isla pisati, oprosti mi molim te
    ajme...sve mi suze na oci dosle kad sam ovo sad procitala.

E jesam ja isto kokos...oprosti jos tisucu puta
    Bab ne moras se uopce tako osjecati, zaista...Ti si samo rekla ono sto je istina. Ja sam si sama kriva sto sam se prerano poradovala, ti tu nista kriva nisi, i uopce se nimalo ne moras osjecati ko govno...Nemam ti sto oprostiti, ja cijenim tvoju iskrenost...Samo me je spustila na zemlju a to je dobro, jer vec mi je zvucalo predobro da bih bilo istinito...I puno ti hvala na tome...

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sunasce,držat ćemo čvrsto fige da je plusić ipak zbog bebe a ne štoperice,bit će sve u redu

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    sunasce,držat ćemo čvrsto fige da je plusić ipak zbog bebe a ne štoperice,bit će sve u redu
    Hvala vam puno cure moje, ali iskreno nakon ovoga pada moja ocekivanja su nikakva. Snosim se sa svime kao i vi, ali nisam superwoman pa da bas mogu stalno podnasati neke samarcine koje mi zivot daje...Sve je ok, ja cekam svoju mengu i to je to. Nemam nikakvih ocekivanja vise, i sve je u redu. Kako Bog da bit ce...Vama svima zelim puno puno vibrica, bebica, i da budete mamice, jer sve to i zasluzujete...
    Grlim vas i ljubim sve.....

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

sunasce, draga, ja ipak navijam da plus bude pravi plus i da to beta dokaže..
    drži se draga...Ne mogu ni zamisliti koje je to iščekivanje..
    sad dok čekam IVF svaki mjesec se jaaakooo trudimo i svaki dan poslje odnosa pa sve dok menga ne dođe sam ko na iglama,samo tražim simptome,trčim na wc gledat nije li stigla jedno 20 puta dnevno, i onda svaki put kad dođe isto razočarenje i tuga..
    a ovo vrijeme nakon transfera pa do bete će mi sigurno biti jedno milijon puta gore..
    zato sve moramo biti jednom nagrađene

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Sunašce moje ma beta je jedini pravi pokazatelj, plizz nemoj misliti tako crno.Pa zašto onda idemo na IVF ako nada ne postoji. Pa uspjeh je oko 30-40% po postupku. Zašto ti nebi bila ovaj put u tom postotku. Ajde, treba betu vaditi i jedino je ona pravi pokazatelj. Znam draga kako ti je pa meni je ovo 6 postupak. Ali nema odustajanja, a kod tebe još ništa nije gotovo.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sunasce, sutra je novi dan s novim sunascem, a mi sutra s tobom čekamo novi testić i nadamo se skupa s tobom, kaš što već polako čekamo i Snjeguljicu!!!!!!!!!

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

donatela odlično!
    sunasce držim da je plus pravi i da beta do dokaže...
    i ostalim curama da malo pošaljem~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

sunašce...grlim jako,jako...i ~~~~~~~~~~~~~ za pravi, debeli plus.

Hvala vam svima na lijepim željama...

a sad da vas pitam nešto...
    U mojoj bolnici nemaju običaj davati nikakve boostere nakon et-a.
    A ja bi tako rado sad i to probala jer mi se čini da ne bi bilo loše malo pripomoći mojoj snjeguljici...
    Imam doma 2 decapeptyla pa me zanima šta mislite o tome da si ih piknem?
    Ako da, kada je najbolje?
    Čitala sam da neki dobivaju na dan et-a.
    Pls pomagajte
    hvala...

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ja sam dobila na dan ET-a i jedan nakon 5 dana ( jel su to one injekcije što pomažu bolju implantaciju)...ja sam primila brevactide.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bab, samo ti spiči kako si čitala da drugi daju, šta uzimaš još osim fragmina?

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj mostarka86 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam dobila na dan ET-a i jedan nakon 5 dana ( jel su to one injekcije što pomažu bolju implantaciju)...ja sam primila brevactide.
    Da to su te inekcije...Ja sam isto primila brevactide..

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

thx curke...
    Ma ovaj put čak ni heparin ne uzimam... Samo ono standardno - utrići i folacin.
    A jel kasno da si ga sad spičim(decapeptyl)? S obzirom da je et bio oko 11 ujutro?
    I kad onda dalje? Ako ima dalje...

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

bab draga moja evo ja baš pretražujem svoju fasciklicu s otpusnim pismima s Svetog Duha di sam primila Decapeptyl. Ovako piše.....transfer bio 17-stog a Decapeptyl primiti 1 ampulu 20-tog( znači nakon 4 dana ako brojimo 17). pa eto ako sam ti imalo pomogla. A u Cito-a su mi rekli nakon 5-6 dana primiti inekciju Choragona.

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

A ja bi tako rado sad i to probala jer mi se čini da ne bi bilo loše malo pripomoći mojoj snjeguljici...
    Pls pomagajte
    hvala...
    Ja sam ti depactyle ili kako vec dobila kao stoperice, 2, a onda sam primala brevacide...Na dan punkcije, pa onda 2 dana poslije transfera, i onda 3 dana poslije transfera...Pa si ti tako nekako lijepo izracunaj. Iskreno, mislim da ti ne mogu odmoci stoga...

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

E i još bila je samo ta jedna inekcija Decapeptyla i onda ništa više..... a u Cito-a sam jedan Choragon primila na dan transfera i jedan moram dati nakon 5-6dana( a to me spada sutra).

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

malo sam krivo napisala, dva dana poslije transfera, i onda poslije 3 dana jos jednu turu....znaci 2dpt i 5dpt

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ma curke zakon ste. Hvala vam puno.
    Ja bum si onda sad piknula 1 decapeptyl i onda u petak drugi. Jel to ok???

Brevactide i ostale hcg injekcije mi se sad ne daju kupovat jer su mi malo preskupe pa se nadam da će i ovo možda pomoć.
    Do sada nisam nikada primala ništa nakon et-a pa je dosta puta došlo do implantacije tak da se nadam da će ovo malo pripomoć.
    Idem si "podgrijat" dec jer je u frižu.
    A kaj velite...ne može odmoć.

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ma curke zakon ste. Hvala vam puno.
    Ja bum si onda sad piknula 1 decapeptyl i onda u petak drugi. Jel to ok???

Brevactide i ostale hcg injekcije mi se sad ne daju kupovat jer su mi malo preskupe pa se nadam da će i ovo možda pomoć.
    Do sada nisam nikada primala ništa nakon et-a pa je dosta puta došlo do implantacije tak da se nadam da će ovo malo pripomoć.
    Idem si "podgrijat" dec jer je u frižu.
    A kaj velite...ne može odmoć.
    Sam ti napravi tako, nakon 3 dana jos jednu...odmoci ne moze nikako, moze samo pomoci zutome tijelu da jos vise da potporu za implantaciju....Ne brini se...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bab legendo
    Ovako ti ide kod Lucija, imam papire ispred sebe.
    5 dan od Punkcije brevactyd 1500
    6 dan od punkcije decapeptyl
    10 dan od punkcije brevactyd 1500
    Dakle on broji od punkcije...
    Sretno!!!

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

sunasce neka je plusić uistinu pravi,,,,nije još nista gotovo i ne gubi nadu da to nije pravi plus....vidices da ce to biti to.....

cure...u vezi stoperice nakon transfera...ja nisam primila nista nakon transfera pa evo izgleda da se ipak primilo i to iz prvog postupka..... nema pravila....

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ni ja nikada nisam primila štopericu poslije transfera pa se i ne raumijem previše u to ali mislim da može samo pomoći. Jedina injekcija koju sam primala je dex. (zbog alergije)

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ali ja ipak to nebi uzimala na svoju ruku...sto ja znam....

Mala Maja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Donatela wheeeeeeeeeeeeeee i ovdje da poskočimo

Laki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bab, draga ja mislim da doktori tempiraju hcg injekcije ovisno o razvijenosti zametka na dan transfera, ovisno o danu očekivane implantacije... (naravno ovo je samo moje skromno mišljenje)
    Ja u oba postupka (SD) primila decapeptil dan nakon transfera 2 blastociste.
    U svakom slučaju ne može odmoć...
    Sretno!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Danas 10dnt i 6dan nakon injekcije hcg test negativan,zato sunasce mislim da je tvoj plus pravi jesi ponovila test?

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Cure molim pomoć....već dva dana me boli ispod trbuha,znači il je mjehur il maternica...dobro je dok mirujem,al čim se hoću okreniti u krevetu uhvati me bol i boli kod mokrenja...na šta da sumljam???transfer je bio u ponedjeljak..

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Mary mozda je implatcija?

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Sunasceeeee jesi radila test?

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj anaši1507 prvotno napisa Vidi poruku
    Mary mozda je implatcija?
    Misliš...al to me je već jučer počelo tak boliti...malo mi je rano..zar nije???strah me je uopće ići na wc kako me zaboli....

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

anaši draga moja, ma nije još ništa gotovo ipak pričekaj betu

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Hvala Corina,ali nekako sam vec oplakala moje mrvice :'(

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ovaj put smo cak imali embrije bez fragmentacije,Poljak je bio uvjeren u uspjeh,ali ocito kod mene vec drugi put je falio

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

anaši drži se draga - ne znam šta bih rekla, ponekad je bete mala pa se ne može vidjeti, voljela bih da je kod tebe tako
    mary ako te probada dok mokriš ono baš u tom momentu onda je upala mjehura pa čim prije to vidi ako možeš provjeriti urin, probaj sa uvin čajem, mislim da se on može u trudnoći, ili čaj od koprive, ne znam smiju li se tablete brusnice ili sok, ali u ljekarni sigurno znaju - držim fige...

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj vesnare prvotno napisa Vidi poruku
    anaši drži se draga - ne znam šta bih rekla, ponekad je bete mala pa se ne može vidjeti, voljela bih da je kod tebe tako
    mary ako te probada dok mokriš ono baš u tom momentu onda je upala mjehura pa čim prije to vidi ako možeš provjeriti urin, probaj sa uvin čajem, mislim da se on može u trudnoći, ili čaj od koprive, ne znam smiju li se tablete brusnice ili sok, ali u ljekarni sigurno znaju - držim fige...
    Boli jako dok mokrim i osjetim dok hodam i kad se okrećem u krevetu....

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sunasceeeee jesi radila test?
    Nisam mene strah, sta ako danas budu samo ostaci od HGC jucer..Pa se pojavi neka blijedunava linija i opet sam na nicemu.

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala Corina,ali nekako sam vec oplakala moje mrvice :'(
    Anasi zao mi je zaista....

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj vesnare prvotno napisa Vidi poruku
    uvin čaj se ne smije uzimati u trudnoći jer može uzrokovati kontrakcije. ne znam koliko je to bitno u ovoj ranoj fazi, ali ja radije ne bih eksperimentirala.

sretno svim curkama i čestitke na plusićima!

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam maloprije oko 12:30 ponovila test...i opet je plusić.. ali pojavila se puno deblja,jaca druga linija nego jucer tj puno bolje se vidi... bas sam sretna.....

sunasce ako si trudna mislimda nebi druga linija smjela biti slabija nego jaca...tako je meni danas sa ponovljenim testom jer se u trudnoci hcg hormon svaki danom sve vise raste...ajme ja još nisam svjesna da bi kod mene stvarno to moglo biti to....jeeee...sunasce nadam se da je i kod tebe lusic pravi...bar ga sutra ponovi..do sutra bi hcg vec trebao isparit od inekcije pa ces znati...

sunasce avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj donatela prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam maloprije oko 12:30 ponovila test...i opet je plusić.. ali pojavila se puno deblja,jaca druga linija nego jucer tj puno bolje se vidi... bas sam sretna.....

sunasce ako si trudna mislimda nebi druga linija smjela biti slabija nego jaca...tako je meni danas sa ponovljenim testom jer se u trudnoci hcg hormon svaki danom sve vise raste...ajme ja još nisam svjesna da bi kod mene stvarno to moglo biti to....jeeee...sunasce nadam se da je i kod tebe lusic pravi...bar ga sutra ponovi..do sutra bi hcg vec trebao isparit od inekcije pa ces znati...
    Uzivaj u svojoj trudnoci draga...

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    uvin čaj se ne smije uzimati u trudnoći jer može uzrokovati kontrakcije. ne znam koliko je to bitno u ovoj ranoj fazi, ali ja radije ne bih eksperimentirala.

sretno svim curkama i čestitke na plusićima!
    Nije točno. Ja sam završila u bolnici zbog bubrežnog napadaja u 20.tjednu i tamo su me naljevali uvinim čajem i još sam dugo imala terapiju čajem kod kuće. Pitala sam da li ga smijem piti jer na uputama piše da nije za trudnice. Doktorica je rekla da su to gluposti.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ovo je vrlo čudno, jer je meni frendica koja je farmaceutica rekla da se uvin čaj ni slučajno ne smije piti u trudnoći. ja znam da ja ne bi eksperimentirala.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Nije točno. Ja sam završila u bolnici zbog bubrežnog napadaja u 20.tjednu i tamo su me naljevali uvinim čajem i još sam dugo imala terapiju čajem kod kuće. Pitala sam da li ga smijem piti jer na uputama piše da nije za trudnice. Doktorica je rekla da su to gluposti.
    Potvrđeno od svih doktora koji su mi dolazili u vizitu.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pls pomagajte
    hvala...
    hej Bab, (jesi li ti ona Bab za koju mislim da jesi? )
    evo da i ja potvrdim, meni su napisali 1 ampula decapeptyla 0,1 mg 21.06. a transfer je bio 18.06., poliklinika Beta plus.
    Nisam ni znala za što je to dok nisam ovdje pročitala.
    puno sreće draga i neka nam se Snjeguljica odluči ugnijezditi

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Cure...hvala svima na pomoći i savjetima oko pikica nakon et-a.
    Baš ste drage...
    Tonka...ja mislim da jesam TA na koju ti misliš
    Drago mi je da si nam i ti ovdje...mislim puno na tebe

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Curke evo da vam se javim...meni je danas puno bolje...samo sam jutros imala pritisak za wc,a to je normalo....al uz jako malenu bol....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •