Stranica 102 od 203 PrviPrvi ... 25292100101102103104112152202 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,051 do 5,100 od 10138

Tema: Nakon transfera!

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

hvala draga bebolinko!!! Ajme, pa ti si druga koja mi kaže da su možda blizići!!!! Al imala sam transfer samo jedne blastice, pa neznam baš ima li šanse za jednojajčane?! Mislim da bih se raspukla od sreće, i ovo mi je granično za moj herc
    Posljednje uređivanje od sejla : 03.07.2012. at 16:26

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

sejla čestitke

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sejla beta je vauuu , čestitam od srca i neka te i nadalje prate samo lijepe vijesti

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

sejla nisu ti to blizići , moja prijateljica je imala transfer tri blastice i imala je betu oko 4000 i ima blizance.. a ustvari s tim nikad ne znaš ..možda i jesu!
    kad ideš na uzv da saznamo?

bebolinko avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    sejla nisu ti to blizići , moja prijateljica je imala transfer tri blastice i imala je betu oko 4000 i ima blizance.. a ustvari s tim nikad ne znaš ..možda i jesu!
    kad ideš na uzv da saznamo?
    ček ček,pa tvoja je bila manja pa su blizići

a moja pak poznanica imala betu 14dnt 2050 pa ima bliziće...tako da...sve je moguče

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala vam curke! Sutra ću zvati Vinogradsku da se naručim za sljedeći tjedan! Ma joj, ne moram ni pisati da sam presretna i sa svojom jednom mrvicom, samo nek mi bude zdrava! Nisam se uopče nadala ni razmišljala o blizićima budući da je bio transfer samo jedne blastice....Stignemo još kroz par godina po bracu il seku, čekaju nas u Pragu

bebolinko avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj sejla prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vam curke! Sutra ću zvati Vinogradsku da se naručim za sljedeći tjedan! Ma joj, ne moram ni pisati da sam presretna i sa svojom jednom mrvicom, samo nek mi bude zdrava! Nisam se uopče nadala ni razmišljala o blizićima budući da je bio transfer samo jedne blastice....Stignemo još kroz par godina po bracu il seku, čekaju nas u Pragu
    tocno sejla...neka bude živa i zdrava jedna,a bit će njih još...ima vremena!uživaj draga!!!!!!

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ma nebitno koliko ih je samo nek je sve ok!

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Mogu biti blizići ako se blastica podjelila, ali nije nužno...frendica je imala betu oko 2500 pa je bila 1 beba, samo se jako dobro primila za mamicu kako je dr objasnio. Moja beta je bila 1001 na 12-ti dan i 2 su bebe, a znam cure koje su imale oko 200-300 betu pa su isto bile 2 bebe , tako da to ništa ne znaći

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sejla čestitam i sretno dalje do neba

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

sejla, čestitam! Beta ti je fenomenalna!

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sejla cestitam na super.. beti...stvarno je wow...sretno i dalje....

Inace meni je prekosutra..(5.7.) prvi uzv i jedva cekam vidit svoju mrvu trebalo bi se i srceko vidjeti da kuca.prekosutra u ćet.ce mi biti 6+4 tt .

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala

Donatela, bit će sve super, sretno za malo srčeko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od sejla : 03.07.2012. at 20:50

sljeme avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Sejla bravoooooooooooo

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Meni je danas 20 dan transfera, beta 14 i. 18 dana neg juce na echo vidi se mali krugic sutra ponovo beta

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ma nisam pametna nikako ako je beta neg...trudnoće nema...odakle onda taj krugić da se vidi na echo

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

gdje nam je donatela sa ljepim vjestima?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj moloco prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je danas 20 dan transfera, beta 14 i. 18 dana neg juce na echo vidi se mali krugic sutra ponovo beta
    da nisi možda kod Podobnika?

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ne , zasto? U sarajevu sam. Ne znam sta da mislim bete negativne , vjestice nema, na uz ima nesta??? Help plizzzzz

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ne nisam u sarajevu sam, beta neg, vjestice nema, a na uz krugic ???? Plizzzzz help

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Barem da sam dobila i rjesila se ove patnje, ne znam sta da mislilm , ako nema nema boze moj,beta negativna , a sto mi kasni menstruacija 10 dana , Nisam pametna

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jel to neki losi dr u hrvatskoj?

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

bas me sve pogodilo imam lupanja srca unazad 10 dana nikako ne znam na cemu sam

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

s negativnom betom ti sigurno nisi trudna, žao mi je. Ali to što ne dobivaš menstruaciju ti može biti od lijekova koje koristiš, konkretno od utrogestana može izostati menstruacija dok god ga uzimaš. Uvjerena sam da bi i menstruacija da prestaneš uzimati utrogestan. A gdje se liječite, gdje ste obavili ICSI?

Podobnik je ginekolog, čak specijalist za humanu reprodukciju, ali je recimo curama nakon transfera rekao da su trudne, gledao ih tijekom čekanja bete uzv (i to naravno naplatio), davao bi im HCG boostere (dakle HCG hormon), vadio nakon toga betu i uvjerio ih da je beta pozitivna (naravno da je ali od tog HCG boostera). Kad bi prokrvarile, uvjerio bi ih da su bile trudne ali da su bebice izgubile. Pa ti sama prosudi tko je i kakav Podobnik.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Al vidjela sam i ja kao zrno graska na ultazvuku.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pardon na upadu,
    Kadauna pliz na PP ako se negdje moze detaljnije procitati na tu temu. Hvala!

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bok curke.....
    U malenoj dilemici sam jer nisam jos bila u ovakvoj bezveznoj situaciji....inace brojim jos jedan neuspjeh nazalost
    Moji ciklusi su redovni 28 dana i nakon svakog neuspjelog transfera dobijem uvijek normalnu mengu na vrijeme, ali sada mi se desilo da sam 28dc dobila smeckaste malene mrljice i trajale su 3 dana sad 4 dan malo je crveniji kao M....inace sam na utrogestanima i dufastonima....da li ce mi nakon prestanka terapije doci normalna menga ili mi se nesto spetljalo u organizmu....mozda glupo pitanje al eto

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Bubekica imaš razna iskustva s dr. Podobnikom gore na Privatnim poliklinikama

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj medeni.angel prvotno napisa Vidi poruku
    Bok curke.....
    U malenoj dilemici sam jer nisam jos bila u ovakvoj bezveznoj situaciji....inace brojim jos jedan neuspjeh nazalost
    Moji ciklusi su redovni 28 dana i nakon svakog neuspjelog transfera dobijem uvijek normalnu mengu na vrijeme, ali sada mi se desilo da sam 28dc dobila smeckaste malene mrljice i trajale su 3 dana sad 4 dan malo je crveniji kao M....inace sam na utrogestanima i dufastonima....da li ce mi nakon prestanka terapije doci normalna menga ili mi se nesto spetljalo u organizmu....mozda glupo pitanje al eto
    Ne znam odgovor na tvoje pitanje nažalost, nadam se da će ti se javiti netko tko zna....
    Ali imam protupitanje, zašto si nastavila s utrićima nakon neuspjeha?! Sorry ako zabadam nos..

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

[QUOTE=Bubimitka81;2178863]Ne znam odgovor na tvoje pitanje nažalost, nadam se da će ti se javiti netko tko zna....
    Ali imam protupitanje, zašto si nastavila s utrićima nakon neuspjeha?! Sorry ako zabadam nos.. [/QUOT

ma tek sam jutros vadila krv jer mi tako spada.....znaci ne koristim utrice od sinoc....a popodne sam dignula nalaze jer su tek u podne gotovi...sad vise nista ne koristim...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Onda vjerujem da će krenuti prava M ovih dana, meni je došla nakon 3 dana.. Nije kod svih isto...

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Onda vjerujem da će krenuti prava M ovih dana, meni je došla nakon 3 dana.. Nije kod svih isto...
    ok...hvala...bit ce sve u redu....
    zelim od srca sve najbolje

donatela avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

evo da javim novosti sa prvog uzv-a na 6+4(po zm) vejiki smo 3 mm i sreceko kuca..ali po danu punkcije koja je bila kasnija plod je manji za 3 dana ali to je ok ..i sve je super... samo sad nemam pojma kako ce mi racunat t.po transferu,punkciji ili ipak od zm...ali ok glavno da je sve ok

vama svima zelim srecu i da dozivite isto sto i ja danas...

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

donatela, da i ovdje poskočim - dakle meni računalo po punkciji trudnoću (znači datum punkcije minus 7 dana i plus 9 mjeseci ti je očekivani datum poroda)

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Da vam se pridružim...
    1 IVF, vraćene dvije blastociste, danas 3dnt.
    Osjećam se vrlo dobro, cicke bole, tu i tamo neki grč u stomaku, plačem na svaku
    tužniju scenu i tak, kontam kako je mnogo dana do 17.07....

Cure, može info o uputnicama za betu..?
    Često tu pročitam nekoliko beta i to svaki drugi dan... koliko ja to uputnica
    moram dobiti ili to sve ide na jednu..?
    Šta ćete... početnik

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ovčice sretno za veliku betu...
    Možeš vaditi privatno, ne znam koliko košta..
    AKo ideš sa uputnicom, onda ti svaki put treba nova.. Obično se vadi 2-3 puta ako je beta ok.

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala B.!
    Dakle barem tri uputnice.. nadam se da to daju odjednom jer čekati po
    dva-tri sata za svaku (tako to ide kod moje ginekologinje), uhhh, pa nije humano.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

A gle, neke cure su vadile samo jednom.. pa čekale prvi uzv...

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ako je beta ok onda ne traže da ju ponavljaš već naručuju na UZV...?
    Kad to obično bude?

5RA avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pozdrav drage suputnice, evo da se i ja uključim nakon što sam vas detaljno isčitala,... Danas mi je 2 dnt (vraćena 3 zametka) i brine me jedna stvar, nastojim mirovati prema uputi dr., no kad god se dignem i želim provesti vrijeme sjedeći za stolom sa ukućanima ili gostima, užasno mi se vrti u glavi. Ne znam čemu to pripisati pa vas molim da podijelite samnom slična iskustva. Zapravo me to čini poprilično nervoznom jer sam prisiljena biti u ležećem ili poluležećem položaju, a to baš i nije u skladu s mojom prirodom.

Također koristim priliku da čestitam svim sretnicima na lijepim rezultatima i pošaljem po zagrljaj onima koje nisu bile te sreće. I sama sam to prošla prije godinu i pol, znam kako je, ali i brzo prođe pa još jače krećemo dalje.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

5RA, nema potrebe za nekim strogim mirovanjem osim ako je u pitanju hiperstimulacija. ako su jajnici nešto uvećani, nemoj dizati preteško i ne radi ponavljajuće kretnje (plesanje, plivanje, peglanje, usisavanje,...) jer je povećan rizik torzije, ali inače se možeš sasvim uobičajeno ponašati - mirovanje sigurno neće utjecati na to hoće li ili neće doći do trudnoće.
    što se vrtoglavice tiče - piješ li možda utrogestane? oni znaju uzrokovati takve simptome ako se uzimaju oralno. a možda je samo do vrućina...

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj prava ovčica prvotno napisa Vidi poruku
    Da vam se pridružim...
    1 IVF, vraćene dvije blastociste, danas 3dnt.
    Osjećam se vrlo dobro, cicke bole, tu i tamo neki grč u stomaku, plačem na svaku
    tužniju scenu i tak, kontam kako je mnogo dana do 17.07....

Cure, može info o uputnicama za betu..?
    Često tu pročitam nekoliko beta i to svaki drugi dan... koliko ja to uputnica
    moram dobiti ili to sve ide na jednu..?
    Šta ćete... početnik
    možeš sve na jednu uputnicu, samo zamoliš dr-a da ti napiše beta hcg 3x.
    Posljednje uređivanje od kitty : 06.07.2012. at 15:34

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    možeš sve na jednu uputnicu, samo zamoliš dr-a da ti napiše beta hcg 3x.
    Jel?! Ovo nisam znala, korisna informacija, hvala

5RA avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Frka, hvala na odgovoru. Koristim Utrogestane (3×2) ali vaginalno. U međuvremenu sam na nekim forumima pročitala iskustva i drugih žena sa ovakvom primjenom Utrogestana, kažu da i one osječaju pospanpst i vrtoglavicu.
    Mirujem jer mi se jedino u ležećem položaju ne vrti, a i preporuka dr-a je takva. Rekao mi je da u nedjelju mogu na kavu... Simptome HS-a nemam. Možda se samo moram malo više opustiti i to je sve.

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

amix ,pa iskrene cestitke !

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

beta je privatno 130-160 kuna, ovisi kako gdje ...nalaz za sat-dva

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ja sam koristila najjeftiniji testić onaj od 20 kuna i 8 dan nakon transfera (11 dan nakon punkcije) imala sam dvije crtice

kiara avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Pozdrav! evo,dugo me nije bilo,ali veselim se ponovnom druženju s vama. i mi smo trenutno u iščekivanju bete..danas mi je 6dpt, vraćene 2 mrvice, i nemam nikakvih simptoma,tu i tamo štrecne koji jajnik i to je to. u postupku mi je rečeno da idem prem hiperst.ali očito se nije,hvala Bogu razvila. bolilo me 3-5 dana nakon punkcije,ali sad sam ok. pa si nažalost sve mislim da ovaj put valjda ništa...
    čestitke svim trudnicama,pusa i zagrljaj tužnima,i puno strpljenja čekalicama bete.....

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo i mene na ovu temu, danas su mi vraćena 2 embrija 5.dana, kaže dr da su vrhunski

Rekao je da nema strogog ležanja, nego više sjedenje/šetnja/opuštenost.
    Booster primila pola, sutra idem vidjet kako će biti trbuh, možda primim još.

Dobro da mi transfer bio 5.dan, taman su mi se jajnici odmorili od svega, trbuh malo splasnuo i sad sam spremna za dalje

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    beta je privatno 130-160 kuna, ovisi kako gdje ...nalaz za sat-dva
    u laboratoriju bolnice sv Duh, beta bez uputnice lani se je plaćala 50 kn...
    tko je iz Zg vrijedi provjerti da li je još tako

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •