Drizl, bravo za betu
Lottos sretno, čuvaj mrvice svoje!
Sanda i Arianm, i meni je ovaj put čekanje najteže palo, simptome pa imam pa nemam: pa pms pa grudi, pa ništa, pa znojenje po noći pa leđa pa ništa, i tako u krug stalno. Uza sve to još nesnosan kašalj. Još malo se strpite!![]()
[QUOTE=Moe;2289303]I ja ti držim fige! Neka ti se ostvare želje i snovi! I neka ti ovo bude najljepši Božić dosad!
(A tri mrvice su zbog tvoje dijagnoze?)
Dva su bila super a za treci mi je rekao da sumnja, da nema sanse ali mu ga je bilo zao bacit pa ga je vratio gdje mu je mjesto, a i napokon smo dobili vise stanica od jedne kao do sada
Željkica, sanda1977, moe -hvala na lijepim zeljama
I vama sve naaaaj u svemu sto trebate
Draga moja ja ti peglala do sada,ne mogu više izdržati,navikla sam biti stalno u pokretu...inače danas dosta vrtoglavice,cijelo vrijeme osjećaj da će me glava zaboliti ali nije...lagani pritisak na donji dio leđa,ali ovo sve je meni normalan dio svakomjesečnog pms-a...živci pri kraju....
E da i još jedna stvar,gledam tv i kao glavvnnnaaa vijest Kate Middleton je trudna a ja u plač,mm me jedva smirio i tako cijeli dan samo cmizdrim...
Mene definitivno grudi prestaju boliti,malo nešto još samo, a bile su tako da ih nisam smjela dodirnuti...i ja sad radim već sve po kući pa kako bude-bude....smješno je kako sam do sad u svakom postupku radila testove ko luda,kupovala ih u ljekarni,a ovaj put kad sam naručila preko neta 50 kom. strah me napraviti...mislim da niti neću nego čekam betu u ponedjeljak pa kako bude.
Andol za bolju cirkulaciju,decortin sam pitala dr. zašto i rekao mi da je to za pad imuniteta da tjelo ne bi preburno reagiralo na plod kao strano tijelo u sebi,a duphaston je isto što i utrogestan-progesteron.
hahahha Sanda nekako mi se čini da mi ovdje same odbrojavamocurke di ste,javite seeeee!!!
ako je moj dvodnevni onda ako se ravnam po onoj ljestvici razvijanja moje je ustvari dan unazad...joj jesam spetljala sada![]()
moja beta 14 dan 25,43. ne znam koji su parametri samo mi je frendica iz bolnice javila stanje iz bolnice. nalaz je poslije dva.
snupi,
14 dana nakon transfera ili nakon punkcije?
eto mozda nasa pric akraju u petak ipak super ispadne!
Službeno potvrdjujem svoju negativnu betu
Po ne znam koji put
Trebam se javit iza nove godine. U 2.mj se nadam klomifenskom postupku!
meni prije nekih dva sata počela boljeti lijeva strana...jajnik,taj lijevi donji dio leđa i lagani grčevi...kao da ću dobiti
sada me to tak živcira...
sanda mjeriš li temperaturu?
....ja sam nekakve bolove osječala u jajnicima 6dnt možda od punkcije,a nekakvi grčevi pojavili negdje 8dnt kao pred mengu i naravno mislila odmah negativno...... boljelo je i 12 i 13dnt baš kao da će vještica svaki čas doći, a na testu neka blijeda crta i nisam htjela više čekat i otišla izvaditi betu dan prije nego sam trebala, da okončam sve to, a ono beta niska.... i slijedilo je pravo igranje živaca.....ufff kad se sjetim!
jedino što je raslo mic po mic je temperatura koju sam mjerila svaki dan, a na to nisam posebno obračala pažnju! tek sad kad prelistam svoje bilješke vidim da je to jedini simptom, kad se beta poduplala tek tada su mi sise počele boljeti.....
Moja jutarnja bazalna 37....a kasnije 36,6...ma ja to nista ne kuzim
Jutarnja se draga gleda.... I po ovome sto pises je super... Tako je i meni bila dok sam bila cekalica
Mislim da je s mojim odbrojavanjem kraj,išla sad na wc i prvo na papiru neka smeđa sluz,i onda sam probala prstom unutra je isto tako ta sluz samo svježija krv...maaalo rozasto nema puno ali to vjerojatno menstruacija dolazi![]()
Meni danas 8dnt....simptomi....nikakvi....čekanje me ubija...betu ću vadit 12.12.12.tada će mi biti 14 dana od punkcije...
punkcija je bila 26.11. danas mi je 10 dpo,ako se dan punkcije računa kao nulti....
Ma meni se je sve zbrčkalo u glavi, meni je danas 5dnt![]()