ARIANM i ja sam pocela brljaviti 12-i dan od punkcije, par dana kasnije je krenula prava m. obavezno javi doktoru i miruj, nadam se da je nesto drugo posrijedi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ARIANM i ja sam pocela brljaviti 12-i dan od punkcije, par dana kasnije je krenula prava m. obavezno javi doktoru i miruj, nadam se da je nesto drugo posrijedi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure ja sam vadila 14 dan od transfera i beta mi je 25,43 i krvaruckam. Petrova rekla da nastavim sa utricima, mirujem i sutra ponovim nalaz.
Sutra ću izvaditi betu tako da budem sigurna....al isplakala sam dušu već tako da............
Arianm, mozda je nekakav mali hematom pa miruj do bete... U biti je najbolje da nazoves dr i pitaš što dalje. Ako je nešto tako onda bi i utrice trebala piti, a ne stavljati vaginalno. Držim fige da sve dobro završi i da se bebica ipak primila.
Bruna, sretno!!!! Da se prime pa da imate duplo veselje!![]()
Strašna, žao mi je
Arianm, nemoj biti tužna, nije još gotovo. Meni se 10dnt pojavio smeđkasti iscjedak, i eto čini se da je to bilo od implantacije. Sretno!
Sandra 1977, toliko me nasmiješ svojim postovima i izborima emotikona. Znam da tebi baš i nije smiješno, ali želim da ti vrijeme do velike bete što prije prođe.
Brunaa, sretno!![]()
ne znam koje velicine su bili jer mi biologica nista nije rekla a ja se bedak nisam sjetila pitati.
za sad je brljavljenje stalo, na dnevnom ulošku samo par smeđih točkica od jutros,a ja na wc hodam svako malo ko luda,popila sam normabel da se malo smirim al baš ne pomže,samo me zamantrao ništa drugo...
evo i mene nakon dvije godine.Sutra vadim betu a testić je prije 3 dana pokazao blijedu drugu crtu.Transfer 2 blastociste 25.11 u Mariboru(smrzlići).Nadam se da će moja Ana dobiti brata ili sestricu
Kyra
pčelica2009 za dobre vijesti ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Snekice ~~~~~~~~~~~~ da na Badnjak okitiš bor s jednim velikim brojčekom
ARIANM probaj se opustiti koliko možeš i nema predaje![]()
a ja mislim da ću svaki čas dobiti vješticu....uh....![]()
sanda,sanda...da si mi samo bliže![]()
![]()
danas mi je 9 dnt...odbrojavam ja polako...i bazalna t. je opet danas 37
ne znam cure koliko se mjerenje bazalne u nasim slucajevima gdje uzimamo dodatni progesteron moze uzeti kao relavantan "simptom"
[QUOTE=medonija;2292147]![]()
ja isto mjerim od prekjučer, svako jutro je 37! meni je danas 11dnt[/QUOT
ja mjerim odmah čim otvorim oči u krevetu....ti?!
a npr sada kada bi mjerila onda mi je 36,5
meni je cijelo vrijeme od punkcije pa negdje do 3 dana nakon prestanka uzimanja utrogestana bazalna bila 37,2-37,4 (dnevna cak do 37,9), mislila sam da je pala kad sam dobila m (pod utrogestanima), ali nije nego tek kasnije.
sanda jedva cekam tvoju betu, bas imam neki dobar predosjecaj!
medonija sretno!
ups, i ja kvarim optimizam![]()
Posljednje uređivanje od bubekica : 07.12.2012. at 09:29