Elen,
super beta. Poduplat će se!![]()
Elen,
super beta. Poduplat će se!![]()
elen ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
do neba i nazad!
elen drzimprekrasna beta, moja je mala beba za to.. neka u cetvrtak bude lijepo duplanje
![]()
elen, to je prekrasno!!!! samo odmaraj i uzivaj![]()
elenčestitke držimo fige
Ja sam jučer procurila,ali skroz,isto pod utrićima,morala vaditi betu i čista 0.![]()
od srca vam svima fala..puno,puno, puno mi to znači
ja još uvijek pozitivno vibriram znutra pa prenosim svima kome treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
elen,držim ti palčeve da se beta podupla i hoće sigurno vidjet ćeš
A ja ne mogu vjerovati da su ti se u bolnici toliko čudili što si procurla pod utrićima. I ja sam redovno svaki put bez obzira na utrogestane dobila mengu ili ranije ili točno u sat kad i treba, jednom su je jedino zaustavili duphastoni.
Ne reagiramo svi isto na sve lijekove.
elen za duplanje ~~~~~~~, i ostalima za velike bete
Posljednje uređivanje od anddu : 12.02.2013. at 19:35
cure..prvo pozdrav svima....u petak 15.2 vadim betu...danas sam imala nekakv iscjedak ..bezbojni !!!... nije bio pomješan sa utrogestanima ,(kao što mi se dešava al na te sam iscjetke navikla s utrićima(uvijek malo curne ) ) .. ... svim čekalicama bete i svima u bilo kojem čekanju šaljem poljubce sreće!!![]()
elen bit će sve u redu,ne brini!
svim betočekalicama šaljem vibre!
anddu nemam pojma u zasto su se tak cudile. dobila sam sestru na odjelu, ne svoju dokicu tak da- tko zna sto joj bi na pameti
ma nema veze, slijedeci put ce sve bit u redu![]()
neka neka elen ... samo mazi bušu i ~~~~~~~~~~~~~~~ do četvrtka
elen ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i nazad!
Da vam se pridruzim.
Juce sam imala fet. Vracene 2 blastice odlicnog kvaliteta. Kako imam antinuklearna antitijela, prepisan mi je fraxiparin. Dr je rekao da nema potrebe da pijem aspirin, pa ne znam da li da ga uzmem na svoju ruku ili mi je fraxiparin dovoljan? Sta mislite?
Uz to jos koristim utrice i folnu.
Svima vam zelim puno uspjeha!!!![]()
Ozana,
nema veze što mi mislimo niti što će ti tko na forumu napisati. Mi nismo liječnici.
Slušaj što je doktor rekao.
Inesz, slazem se. Samo sam mislila da neka od vas ima iskustva sa ovim antitijelima, pa da mi kaze kakva je bila njena terapija.
Evo mene, upravo dobila nalaze..beta je skromnih 965,1, znači ni blizu duploj vrijednosti. još uvijek krvarim tak da polako gubim nadu. slijedeće vađenje je u subotu a do onda strogo mirovanje i nastavak terapije.
fala vam na podršci i dobrim vibrama.......puse velike svima
elen grlim![]()
Elen a da se mozda nisu primile dvije i na kraju ostala jedna? I to je moguci scenarij, nadam se da je tako...
Elen, ponovi obavezno u subotu, ali kao što cure kažu, visoke su to vrijednosti za biokemijsku - ja se nadam da će ipak sve happy endom završiti
Kleopatra, mary i bubekica, ogrooomne bete želim!
Bubimitka, sve prošlo ok?
Sonja, ja bi jednu ovakvu kao iz tvog avatara, odmah se raznježim kad je vidim, prekrasna je...
Elena,
voljela bih da je beta viša. Ostaje samo čekati novi nalaz bete... i nadati se.
elen,možda se beta nije pravilno poduplala zbog mogučeg hematoma koji je na određenom mjestu pa smeta..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sve sredi i da nam u subotu javiš lijepe vijesti!![]()
Cure,jel sutra ujutro prije vađenja bete normalno stavim utriće ???
kleopatra, ja kad sam isla piskit test, prije toga sam skuzila takav iscjedak, sretno!
elen, sa slijedecom betom ce se sve znati
Bok, evo i ja se pridružujem ovom forumu........
![]()
dupin27 dobrodosla! napisi nam malo o sebi
kleopatra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
elen
meni je danas vec 3dpt, vrijeme leti.
Bubi, bome si ti jedina, ili barem rijetka, kojoj u fazi čekanja bete vrijeme leti. Neka se tako i nastavi![]()
anddu kad si unaprije isplaniram kaj cu radit dok cekam betu. a onda mi se desi da se umorim prebrzo i ne stignem napravit sve kaj sam zamislila za taj dan pa se jos i zalim da nemam dovoljno vremena![]()
Samo da vas pozdravim i pošaljem misli i vibrice podrške svim čekalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kod mene ništ novo; ležim, još uvijek krvarim i imam lagane grčeve (ko da moram procuriti al utrići spriječavaju)..
Polako se mirim sa činjenicom da bu ovaj naš pokušaj loše završil pa ako se sutra dogodi čudo...
Fala vam svima na podršci![]()
cure beta mi je 183.5....neznam uopče što bi napisala više..ja sam u šoku...ajme nemogu vjerovati!!!!!!!!!!!![]()
kleopatra![]()
![]()
kleopatra![]()
Kleopatra supeeer!!!!![]()
Ja znam što bih ti napisala! Čestitam od srca kleopatra. Sad sretno narednih 8 mjeseci!
kleopatra čestitam!!!
elen draga, nadam se pozitivnom ishodu kod tebe. miruj....
bubek vibre do neba i nazad
Kleopatra cestitam
Elen da sutra budu dobre vijesti ~~~~~~~~~~~~~~~~
Da li vas zaboli stomak, ono kao u pms-u? Tek mi je 3dnt, a bas me povremeno zaboli...
Ozana, ako si fet imala u srijedu, danas je 2dpt...
~~~~~~~~~~~~~
Sve mi bi si rado dodale koji dan![]()