kelopatra jeeeeeiiiii, predivno!cestitam!
znaci danas si 7+5? znam da si imala onih dilema 2 ili 4tt, vidim da se to rijesili![]()
kelopatra jeeeeeiiiii, predivno!cestitam!
znaci danas si 7+5? znam da si imala onih dilema 2 ili 4tt, vidim da se to rijesili![]()
Kleopatra
Meni danas 3 dnt, obećala sam si da neću pratiti simptome, ali.... Imam samo konstantu bol ko pred mengu, još od punkcije, a jučer me za ručkom tako presjeklo da mi je pinjur (prijevod - vilica) ispala iz ruke, trajalo 10ak minuta![]()
Posljednje uređivanje od Loly : 15.03.2013. at 12:35
To je to Loly!! Imam feeling!
čestitam kleopatra za srce, vatra super za feeling, loly za veliku betu!
Kleopatra čestitam!
Za feelingbude to sve dobro,proljeće je!
Kleopatra, pridruzujem se i ja cestitkamaMeni je danas 10.dan, od simptoma natecene i bolne grudi, nekako se sjaje :D trbuh umjereno bolan, tempica je konstantno izmedju 36,9-37,2, i pojavio se neki vodeni iscjedak. Nadam se da je to ok
Deamar miriše na dobro! Kada vadiš betu?
Posljednje uređivanje od Loly : 17.03.2013. at 10:25
U utorakDoktor je rekao 12.dan pa cemo vidjeti. Uzasno se bojim uf
Cure, beta je 0..Sta da kazem.. rekli su iz bolnice da ih nazovem kad menga prodje. Koja je procedura za dalje?? Imam jednog smrzlica jos.. Uff bas sam tuzna i bijesna i sve.. Jos su me dr-i uvjeravali da nema razloga da ne uspije jer je sve u savrsenom redu i evo ga na... hvala na zeljama, ali ovaj put corak
deamar zao mi je... ja sam nakon stimulacije cekala 2 ciklusa i onda u 3. ciklusu isla po smrzlice.![]()
Deamar, baš mi je žao![]()
Deamar,žao mi je![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 19.03.2013. at 12:04
cure, pomažite!
prije 7 dana sam bila na ET 5 dana starog e. (odmrznutog), od hormona uzimam od početka ciklusa estrofem 3x1tbl i od tranf. Utrogestan 2x3 tbl vag., uz to i 1/2 tbl Prednistona dnevno... e sad... napuhana sam, luda, zadržavam vodu, probava koma!Kad bi sutra izvadila betu bili beta trebala pokazati ako je došlo do T? Mislim, ukoliko je 0 jel to konačno, mogu li prestati uzimati hormone?
m2b rano je za betu iako ju možeš izvaditi, ne bi bila prva ovdje
Vrijednost bi sigurno bila jako mala i opet bi se nervirala, a o prestanku terapije se svakako konzultiraj sa svojim dr. Nazovi sutra svakako dr pa ćeš vidjeti što će ti reći. Nitko od nas ti ne može savjetovati da prestaneš s terapijom samo tako...
E sad, ne znam ako beta baš pokaže 0, nisam sigurna da bi u roku 2-3 dana ipak narasla..
Posljednje uređivanje od Bubimitka81 : 19.03.2013. at 22:38
Ma ja mislim da nije prerano za betu to je danas 13 dana od O znači u prirodnom ciklusu bi dobila menstruaciju ovih dana tako da ti je OK izvaditi betu ako ćeš se tako umiriti, sve ispod 5 se smatra neg. betom i neće sigurno porast ako već dosad nije.
m2b jel vadiš betu danas?
Evo mog malog izvještaja - danas 8 dnt (2 trodnevna), bolilo me od punkcije do transfera prilično jako (vjeroj. od punkcije), od transfera do 5dnt povremeni lagani bolovi + ponekad presjecanja u predjelu maternice. 2 dnt ošta jaka bol, trajala 10ak minuta.
Od 5dnt sve se smirilo, nema više ničega, ne boli, (.)(.) malo teže, drob naaaaapuhan (utrići), 3 potkožna prišta na bradi
Tako mi bilo i prošli put, pa me sve strah što će biti u utorak![]()
Evo i mene da skicnem ovdje i da vam se javim. Meni je danas 1dnt 5dnevnog embrija.![]()
Meni je 6.-i dan nakon transfera isto petodnevnog, a vrijeme taaako sporo prolazi...Nikakve simptome nemam, ništa, osim bolnih cica,ma ovo čekanje je još najteže od svega.
Strašna, ti si već vadila betu?(zbog potpisa pitam)?
Prozerpina mislim da Strašna vadi betu 01.04. tog datuma, to joj nije vrijednost bete![]()
Ma da, malo mi čudno bilo. Iako, ja sam jučer radila test, onako, tek toliko da vidim, pa je, naravno, bio negativan. Ja sam na bolovanju do bete i kako se dobro osjećam radim sve što i inače,naravno bez težih fizičkih napora.
Cure ne obazirite se na simptome jer znaju prevariti. Jedini pravi pokazatelj je beta!
Deamar žao mi je!
Kleopatra čestitam!
svima veliki alt gr1
Deamar bude bolje drugi put, svima ostalima alt gr1!
izdržala sam, nisam je otišla vaditi. Sutra ću!
Ma, ako je beta negativna želim prestati piti sve ove hormone i što prije nastaviti sa životom.
kako vi izdržite?
Posljednje uređivanje od m2b : 20.03.2013. at 13:46
Prozerpina,
koliko ste imali embrija? koliko je smrzlića?
~~~~
Znam draga da je za tebe bolje da si doma, pogotovo da ne pokupiš neku virozu i sl.
Mene je samo frka da ne pokupim nešto u tramvaju dok idem na i sa posla, ali mi ionako L može nešto pokupiti u vrtiću i donjeti doma.
Pozdrav svima!
Čitam vas svaki dan već dugo vremena i više nisam mogla izdržati da se ne pridružim-ipak je čekanje lakše u društvu
Meni je danas 8.dan nakon transfera dvije blastice, nažalost, nije ostao ni jedan smrzlić. Betu vadim 27.3. i čini mi se da je to još tako jako daleko...
Od simptoma imam samo veliki i pomalo bolni trbuh, što pripisujem i Brevactidu i Decapeptylu. Prvih par dana sam mirovala, a od ponedjeljka radim i to mi je super jer mi vrijeme ipak brže prođe i ne razmišljam opsjednuto stalno samo o tome
Misli li netko od vas raditi test prije bete?
Hvala vam cure na podrsci.. dobro sam, malo se isplakala i idemo dalje.. prvi put je najtezesvim cekalicama zelim velike bete i svako dobro. Cure, koliko ste radile pauzu nakon neg bete do iduceg transfera?
Čekalicama puno sreće i troznamenkastu, lijepo rastuću betu želim, a tužnicama huggies & kisses!
__________________________________________________ ____________________________
Hrki i bubekica, nek se vaši uspavani pupoljci rascvjetaju u travnju i razvesele vas oko Nove 2014.!