moje suborkicemoje malo srćeko više ne kuca pod mojim velikim
to je bilo najdražesnijih 8 tjedana u našem životu , al u ponedjeljak se rastajemo
kiretaža je u petrovoj u 8h.....sutra idemo po još jedno mišljenje ali
svima vam hvala na podrškama i veliki pozdravja trenutno nisam u fazi da imam stav il veliku volju za dalje...
Joj kleopatra, baš mi je žao, ovaj ožujak je kao uklet, same loše vijesti...nemam ti što pametno reći, šaljem zagrljaj, uzmi si vremena za odmoriti dušu i tijelo, nemoj sad razmišljati o postupcima, polako...kad to bude iza tebe i osjetiš se spremnom, povući će te želja opet, a onda će sve biti ok, mora!
Drži se!
kleopatra drz se, grlim!
Kleopatra![]()
Kleopatra( znam taj osjecaj,lani poslije Uskrsa 9+3,nema nekih pametnih rijeci za utjehu...
Prebrodit ces to,trebat ce ti vremena,a onda ces jedva cekati novi postupak... Drzi se i budi jaka i hrabra!
kleopatra pa kako? Ovo mi uopće nije jasno a bilo je sve uredu![]()
Kleopatra, jako mi je žaoDrži se
![]()
Kleopatraa bas mi je zao..drzi se draga.. Hug!
Kleopatra žao mi je! Odmori se, daj si malo vremena, pa ćeš vidit kad ćeš biti spremna za dalje![]()
kleopatrabaš mi je žao
Posljednje uređivanje od ljubilica : 23.03.2013. at 00:01
žužy,kako si,jel te šta boli?ja ležim još danas mirno pa sutra lagano pokret.
A ono,neznam kaj da ti rečem...pritisak mi je dolje več danima,tak da je i sad..Sise bole za poludit.Ja jučer prespavala cijelo popodne,bio naporan dan.Danas laganini,evo baš sam se ispružila na kutnoj pa idem malo čitati.Planiram raditi sve ko i inače,samo malo usporeno i bez pretjerivanja.Svaka cirkulacija je dobro došla!Koristit ću ovu priliku da se i ostali ukučani malo više angažiraju u kučanskim poslovima
![]()
Ja danas napravila test (12.dan nakon 5-dnevnog transfera) i negativan je. Pretpostavljam da se mogu pozdravit sa svime za ovaj putA betu mi je doktor rekao vaditi tek u srijedu...ne mogu si pomoći a da se ne nadam, onako malo...
Prozerpina koji je ono tebi dan nakon transfera? Isto blastice ili?
prozerpine a kaj vele ti testici od 5dpt?![]()
Prozerpina,
vibram da kupiš pravi test u ljekarni, ima ih kvalitetnih iza 15-ak kuna.
Gotovo sam sigurna da blastice neće iznevjerit.
Inače, imaš super rezultat postupka-ukupno 9 blastica, pa to je san snova!
![]()
Znam, sve je super ispalo, puno bolje nego što sam se nadala. Zato sad čekam samo ß kako ne bih izludila interpretirajući ima li ili nema crtice, plusića, što li već.hvala ti, Inesz.
Tako je definitivno pametnije. Ja se sad i onako i dalje nadam, a usput se i bediram
Nisam danas radila betu jer mi ginićka radi popodne (a moram k njoj po uputnicu-nisam u ZG pa nemam kud privatno), a lab radi u jutro. Tako da ću sutra u jutro to obaviti. Držim fige i tebi za srijedu!![]()
žužykako se osjećaš?
Šaljem svim betočekalicama ~~~~~~~~~~
Sandrić,back!Paaa,imam dobar apetit,dobru probavu...kaj da se žalim
Kak si mi ti?
Prozerpina, sybylle ,![]()
žužy tonem sve dublje u mislima da mi je sve uzalud... od prvog pokušaja pa sve do jučer bila sam dobro... plakala sam samo nakon trećeg promašaja i bete 0,2 i kad je hrpa žena oko mene ostalo trudno,a ja saznala sve u isti dan.... sad ne plačem,osim u sebi... svake sekunde me sve više ubija sve izvjesnija misao... nikad nećemo uspjeti....
Bok curke,
Ovo je moje prvo isčekivanje bete, u petak imala jako bolan i težak transfer, dr. skoro odustao od svega, kada bi mi bilo najbolje radit testic? Mada mi se čini da ću prije dobit mengu.
sandra,drži se!!!!!!!!!
Evo, da se i ja upišem u listu ovotjednih "neuspjeha". Beta je 1.2
Sad opet čekanje od kojeg se osjećam tako beskorisno i nemoćno...
Svima ostalim držim fige-nek se barem nekome ovaj tjedan posrećiNek bude čim više pozitive!!!