sandra1971 draga znam kako ti i ja sam danas potonula,do jučer sam mislila da je ovaj put dobitan a danas imam osjećaj da neće bit ništa!![]()
sandra1971 draga znam kako ti i ja sam danas potonula,do jučer sam mislila da je ovaj put dobitan a danas imam osjećaj da neće bit ništa!![]()
3 dan, nisu blastice, a jajnici me jako probadaju i
Joj željkice,znam...svašta nam prolazi kroz glavu.A nema druge,dan za danom i navečer križat na kalendaru.
Kak se osječaš?Mene do danas tu i tam prepiknulo dolje lijevo,a sad baš dosta osjetim sve dolje..teško mi opisat,bolna nelagoda,slično kad dobiš m..nisam pametna.Znam da da sve to ne mora značit ama baš ništa,al kaj bumo drugo - nego se osluškivale![]()
žužy a osjećam se skašeno toliko truda i muke i onda da ne bude ništa za poludit!čitala sam da kad dolazi do implantacije boli kao da m dolazi tako da se nadajmo da je kod tebe ta bol pozitivna!ja jajnike osjetim od jučer ponovno ,napuhana , cicke ogromne.............
Ma..ta bol kod implantacije,raspravljalo se več dosta tu o tome..
Moje sise se eto nisu uvečale,ali zato bole,peču,majko mila,bradavice...
Planiraš test ili ništ do bete?
moje bujaju još malo ko pamela!
a neznam najrađe bi sad nešto,mislim samo beta ti?
A blago tvom mužeku
Obavezno pišam prije,ja ti volim testiče,u prvom postupku sam prvog pišnula na 6.dnt
Al,ovaj put se bum strpela bar tam do 10.![]()
žužy, željkicai ponavljamo rundu nakon popišanog plusića ili troznamenkaste bete!
sybylle žao mi je
curke ne stignem sve pohvatati pa šaljem kolektivne vibre
sybylle, žao mi je ...
željice, žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za strpljivost i velike brojke!
željkice - napuhanost ti je odličan simptom, pogotovo ako nisi primila booster, jer jajnici rastu kad raste beta!
ja sam jutros dobila decapeptyl i od 11h pucam po šavovima, cice bole, a i nekakvi prištići su mi se pojavili po licu... ali zasad sve to pripisujem kemiji
Ajme, baš mi je žao...Za tebe sam imala baš neki dobar filing od početka...
Hvala svima. Evo doktor me utješio, kaže da možemo već za mjesec-dva u polustimulirani ako sve bude u redu, tako da se nadam da će svibanj biti moj mjesec...A do tadasvima koji čekaju. Vrijeme je da se preselim na neku drugu temu (iako i dalje čitam ovu svaki dan, 2-3 puta
)
sybylle ,i bravo za nove dogovore!
barbi26,meni su se isto pojavile bubuljice,po obrazima,male crvene,sad već i prolaze...tak mi je bilo i u prvom postupku,rekla bih od hormona.
Inače,ja se dobro osječam,tolko dobro da na mahe i zaboravim u kojoj sam fazi..pa me malo pikne u jajniku,pa se sjetim.Neznam...
pozdrav drage moje... nekako mi je najlakše kad se pojadam ovdje vama, a i imam osječaj da me jedino vi razumijete 100%.......kiretaža je prošla sa vrlo malo bolova , danas je prošlo 4 dana od toga... osječam se dobro što se bolova tiće,tu i tamo malo zaboli ali znam da je to normalno ...nego me zanima , one cure koje su prošle ovo što i ja da mi se samo kaže kad mogu ponovno u stimulaciju ... psihički sam , moram priznat totalna koma
... najviše bi sad htjela da mogu opet što prije .... osječam se kao prazna vreća ,kao propuh...užas
... uopče neznam ni kak da opišem šta bi zapravo,i bojim se,i hoću opet
![]()
kleopatra draga,grlim te jako.Teško je,znam,sad je najteže dok je najsviježije..i poznat mi je taj osječaj,baš kao prazna vreča
Meni je nekoliko doktora reklo da pričekam 6 mjeseci.To mi je bilo katastrofa,jer tolko čekati da mi daju ići ponovo pokušati (nama),bilo je koma..Na kraju sam se dogovorila s doktoricom u petrovoj da možemo probati prirodnjak nakon 4 mj.U stimulirani ni nismo mogli ranije...
Rane uvijek ostanu,samo ih zaliječiš,ali sjetiš se često..ne možeš pobječ od sebe.Daj si vremena,i u dogovoru s doktorom,kreni u nove pobjede!![]()
kleopatraa jesu ti dala neko objašnjenje zašto se to desilo?
Mali Mimi .....Nisu , oni kažu da je priroda takva...i da je to normalna pojava i u prirodnim trudnoćama.... kažu u petrovoj da dođem nakon menstruacije (za koju neznam ni kad bi trebala doć) na pregled i Phd nalaz,koji bi trebao pokazati što i zašto je došlo do toga![]()
Žužy.......hvala tijedva čekam da prođe to glupo vrijeme ,da znam bar da radim nešto
![]()
tužnica grlim vas ...za neke znam kako vam je ...a neke kao kleopatra i žužy neznam al pokusavam zamisliti ...iako mislim da je to teško i zamislit dok to ne prođes al jedno sam sigurna ...sve vi ovdje strašno ste jake žene bez obzira što trenutno mislile o tome
evo ja i ovdje da prijavim svoj nulti dnt ...danas sam na čuvanje dobila jedan mali trodnevni zvrk ...i sad se čuvamo i čekamo 15. 04. ß dan ...do tad ...![]()
Posljednje uređivanje od drama_queen : 28.03.2013. at 21:11
kleopatra žao mi je, jako...
drama_queen za veliku betu![]()
Curke moje meni je 7 dnt jajnici me jako bole, ne znam da li je to normalno, nemam nikakvih drugih simptoma osim onih od utrića, kada da radim test ? Da li se uopće isplati nadati?
Podrška svima koja nisu još uspjele.
Evo da i tu javim...moja beta danas 61,4. Nije baš obećavajuće..
Strasna pa radila si betu tri dana ranije,beta je dobra i kao sti i sama znas bitno je da se podupla,ja cu da ti cestitam od srca
i htjela sam da ti napomenem kod mog zadnjeg postupka IVF-a radili su mi betu 10-ti dan i bila je oko 70,posto sam zakacila tesku HS bila u bolnici pa cisto da vide da li ima trudnoce da se nastavi terapija.Nakon te bete slijedile su i druge koje su bile savrsene ali trombofilija mi je zeznula stvar-spontani se desio na kraju.
vibram ti draga za dalje
meni je bila 15, isto 10 dpt blastice
strasnada se podupla kako treba, drama
također, tuznicama ogromni zagrljaji i puse
A i zuzy vadi danas?
Strasna evo jos malo ~~~~~~~
sve je to od loseg vina..sorkac zuzy.. Lotta bi danas trebala vaditi, ne?
Da,rekla je da vadi...Lotta,vjerojatno več znaš nalaz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te iznenadio pozitivnom betom!
drage moje rodice ja se zbilja nadam da vas ja ne davim sa svojim pitanjima al neznam na kojoj bi temi piala ,tu sam se sad "udomaćila" danas je 5 dan nakon kiretaže imala sam ovih dana slabije krvarenje i "krpice " su znale ispast , al danas je to malo (malo više) krenulo i malo me više boli nego prethodnih dana...dal da se brinem ? logično mi je da ide od jačeg prema slabijem ,a ne ovako![]()
kleopatra
ja ti iz osobnog iskustva ništa ne mogu reći, ali kad sam pročitala što si napisala, mislim da bi trebala otići doktoru....pogotovo što te i boli i što sve više krvariš...
Kleopatra i ja sam imala smeckasto brljavljenje prvih par dana i onda odjednom svjeza crvena krv, ali nisam imala bolove, isto sam se iznenadila jer sam ocekivala sve slabije, doduse nije ni to bilo nista puno...
Ako su bolovi jaci, odi kod dr...
Mislila sam u ponedjeljak,da si bar sutra ne pokvarim.Ti budeš?