hvala svima na dobrodošlici.
orhideja mislim betu vadit u petak to je 14dnt
trudim se bit pozitivna i bila sam sve do noćas,al sad se neki strah javio
hvala svima na dobrodošlici.
orhideja mislim betu vadit u petak to je 14dnt
trudim se bit pozitivna i bila sam sve do noćas,al sad se neki strah javio
hvala vam na dobrodošlici.
orhideja vadim betu u petak to će biti 14dpt.
bila sam pozitivna sve do noćas,a sad se pojavio neki strah
Ostani i dalje pozitivna....swe dok nalaz ne dokaže suprotno (ja imam 1posto šansu (mala beta) pa opet vjerujem)
Ako će ti bit lakše-odi sutra 12dnt ako je T -pokazat će se (jedino može bit mala beta-pa si na još većim iglama)
(uh..koliko puno toga naučiš za nekoliko dana)
10dnt 11
14dnt 24,9
16dnt 49,4
ponavljam za tjedan dana.....curke koje ste imale VM da li ste imali krvarenje???
ovo je biokemijska orhideja rekla bih. S vanmaterničnom sam imala daleko veću betu, krvarila sam danima (zato sam i mislila da imam menstruaciju a ne da sam trudna s vanmaterničnom). Treba pratiti ali iskreno očekujem vrlo skoro već stagniranje pa opadanje bete.
Držim fige za takav - bezbolan scenarij
Mislim da je mima32 nedavno imala tako male bete, a bila je VM, koliko se sjecam, uz krvarenje.
bubekica da,da...mima32
11dnt 10
14dnt 15
17dnt 20
21dnt 80
28dnt 1200, izvanmaternicna
baš zbog toga me strah(dugo) čekati idućih 7dana.....(po preporuci dokt)
Kadauna Hvala.
Na ovako malu betu se nazalost sad ne moze nista nego cekati. Od srca ti zelim bezbolniji scenarij! Sretno!
Orhideja draga žao mi jenadam se da će beta padati i da će sve dobro završiti. Tebi je ovo prvi put, jel tako i biokemijska, i to je nešto.
Jejja, ali ti imaš smrzliće, jel tako, pa uskoro u nove pobjede i nadam se da će ti slijedeći fet biti dobitni
Kiki30 strašno mi je žao, znam kakao je teško ponaljati neuspjehe i onda opet ispočetka. Skupi draga snagu preko ljeta, odmori se i na jesen, kako si i rekla, u nove pobjede, uz tebe smo
lara39+ dobrodošla i držimza petak i veliku betu!
Kika222 je li bilo transfera?? Javi nam se draga Kike, nadam se da je bilo i da doma odmaraš
Lara, dobrodosla!! Nama danas 9.dan, simptomi svi tu, cice i grcevi... Ova dva dana su mi duza vec svih ostalih 10
Orhideja, drži mi se i ostani tako pozitivna!Lara39+ dobro došla! Nadam se +!
![]()
sara10 da,da..prvi put (možda i jesam zato tako nervoznanadam se da je biokemijska i da će beta padat. A onda još snažniji gibamo po smrzliće
Frćka![]()
drage moje. citam o niskim betam pa zazeljeh s vama podijeliti svoju radost. prijateljica bila na inseminaciji. test negativan, beta 11, pa 29, pa 40 i nesto. opet radila test -. mislila gotovo. otisla danas opet (5 tj nakon inseminacije) a ono beta ko kuca i dr na uzv vidi dva ploda. tako drage moje sve smo razlicite. i male bete mogu biti velika sreca i ispasti dobro. sve vas ljubim. sutra idem na Fet pa mi drzite fige.
sandy ovo je, rekla bih, čudo veliko! Em inseminacija, em male početne bete, em na kraju dvije bebice! Woooow!
Posljednje uređivanje od Snekica : 30.05.2013. at 09:30
Sandy to je predivno i stvarno ohrabrujuće, neka je sa srećom tvojoj prijateljiciSandy držim ti velikeeeee fige za danas, da ti ovaj FET bude dobitni!!!
Orhideja ima nade i za tebe, možda ipak sve nude dobro i kod tebe draga, evo vidimo da je svaki slučaj za sebe!!! Džim fige za tebe![]()
6+4 malo srce pocelo da kuca sve je ok za sada veliki smo 7.5mm bice jedna lepa beba ,drzite se sve nepredajte se i negubite nadu jer nada zadnja umire znam po meni sto sam sve izgubila ,vidimo se na nekom drugom forumu puno srece hvala volim vas cuvaj te se lepi dani tek dolaze
Sandy drzim fige za uspjesan fet, sretno.
Orhideja big hug.
napisem i izbaci me grrrrrrrrrrr
Deamar za veliku betu sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
orhideja skidam kapu za optimizam!!
sandy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesan FET
Hvala ti,Karlabas krecemo u labos, ufff, kao puska sam, a opet me tuga neka uhvatila jer to je to.. Vise se ni nadati ne mogu.. Javim vam nalaze
Tu sam ja pratim vas......samo nemam vremena tipkati...
lara39+ beta danas??????? nadam se ljepoj brojci
cresna Puno sreće...
Frćka i sara10 menge mi još nema..kaj ću--nego nadati se...pa kak bude.
tonkica hvalakarla 1980 pozitivna dok ne dokažu da je kraj.
![]()
beta 50,9
nadala sam se da će bit veća.
ima li veze šta je beta manja transfer dvodnevnih embrija?
Evo da vam javim, nasa beta je negativna.. Tuzna sam malo ali sta mozemo.. Idemo dalje..
u principu ima - blastice se prije implantiraju pa bi na taj dan (14 dnt) trebala biti veća, a kod dvo-trodnevnih može biti manja; svakako ponoviti još 2x da imaš uvid, i ti i doktor, u porast - imamo na forumu puno lijepih beba sa niskim startnim betama, a ponekad one velike, pravilno rastuće, nažalost, ne završe dobro
Sretno i javi nam rezultate!
lara39 neka se beta prekosutra lijepo podupla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Deamar zao mi je jako, grlim te, a bas sam od tebe ocekivala lijepu betu.![]()
Hvala cureplan je sljedeci: sad nastupa krvoprolice :D pa kad stane moram se naruciti na konzultacije, vjerojatno cemo jos probati prirodnjak, a ako ni to ne upali na listu ponovo za stimulaciju, ali sam zadnji put cula da se ceka po godinu i nesto na lijekove, tako da... Ne znam haha..
Dreamar žao mi je ,ali vidim da si borac i samo naprijed, možda prirodnjak baš bude uspješan!! A gdje ideš u postupke di se tako dugo čeka za lijekove?
Lara39 nadam se da će se duplati, meni ne izgleda baš premala beat (koji dnt si vadila?), samo da pravilno raste
Orhideja nego šta nego ćeš se nadat...kada ono opet vadiš betu?
Cure svima želim sve naj, naj, naj, naj...u kojoj god da ste fazi...i da se sve završi jednom velikom betom i bebaćem/ima za sve nas![]()
[QUOTE=sara10;2422038]Dreamar Lara39 nadam se da će se duplati, meni ne izgleda baš premala beat (koji dnt si vadila?), samo da pravilno raste
14 dnt
nadam se i molim da će se pravilno duplat.iza mene su već 2 spontana
Deamar zao mi je
lara39 to je dosta mala beta za 14 dpt, pogotovo ako je bio transfer 5.dan
svakako vadi opet, beta se mora popratiti u svakom slucaju
mozda ipak budes iznimka, a ne pravilo
Deamer draga zao mi je, vidim da si hrabrica, bravo.
Lara držim fige da se pravilno dupla, maoe.
Orhideja veliki zagrljaj saljem.
Hvala cure na lijepim rijecima.. Je, nema nam od ocajavanja nista...![]()
Sara, idem na sv duh.. Toliko su se natrpali da je to strasno.. Kad sam bila na transferu onda su doktori komentirali da je situacija koma, da su dosad ispunili kvotu za cijelu godinu i da nikad takvu guzvu nisu imali i da se liste produzuju... Grozno...
Cure koje cekate bete zelim vam od sveg srca velike brojcicemozda nama bude 3.sreca
orhideja pij utrice do slijedece bete, a onda ces znati sigurno
drz se
lara ako su dvodnevni, onda je to puno bolje
sad slijedi ono najgore, cekanje...drz se