Željkice, kako tebi ide ? Jesi se navikla na bebicu?
Posljednje uređivanje od Ruthy : 22.06.2013. at 16:26
Vrci i meni je na nekom drugom mjestu..tj isto negdje gore..bas sam se zacudila..
Zeljkice![]()
Evo i mene, sad stigla iz Zg! Vatra ne pretjeruj! Ja sam bila ovaj put življa nego inače prvi, mirovala dva dana i onda već treći u vrtu, šišanje lavande, grabljanje, pranje terase, izlet i boćanje... da ne nabrajam, moram samo reći da skoro pa prvi put sam od početka mislila niš od mene, zato sam odmah se raspitivala kako dalje da uhvatim 7.mjesec i bila dosta aktivna i kad sam 7dnt i 8 imala malo smeđkasto sam se smirila i pomalo... To je bio je bio razlog zašto sam se testirala, inače to rijetko ko i ima, a (.) samo lijeva malo, 3 i 4 dnt je bila neka žilica, a 5 dnt me malo zažarilo po trbuhu i to je to! Jedva sam čekala doć doma, niš nisam spavala, ajme držite mi fige za dalje! Ja vama držim za sve!
Ja još nemogu doć sebi! Baš sam zbuki, a(.)(.) ako nastave ovako, šta će to bit!
Ne mogu vam opisat kako sam sretna i ustrašena istovremeno!
Frcka draga, nisi ni ti nis bolja sto se tice mirovanja...nemoj se bojati..sve ce bit super..nadam se da dolazim 29.6 na kavu da te napokon upoznam.. Pusuuu velikut saljem..
Čestitke Frćka!
Mi se vratili iz MB, a sad čekamo. Test neću raditi, već samo betu.
Frcka ~~~~~~~~~~~~~~ za betu
Marnel jel ti uskoro piskis?
Cure meni danas 8 t, i sve vise ramisljam da napravim test u sri ma 10 dnt iako me strah..probat cu izdrzat do subote ili nedjelje..simptomi:kao grcenje u M ali lagano zadnja 2 dana, nis posebno, cicke bolne na dodir..i to je to...
Frćka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ hoćemo veliku brojčicu!
vatra sviđa mi se ovo grčenje u materniciPokaži nam i ti uskoro veliku brojčicu!
Svim ostalim betočekalicama sretno čekanje, i nek završi s plusićem ili betom!
Vali drzimo fige za dalje, vatrenko vjerujem da i tvoje beta bude pozitivna!
Frća za beturunu, kad budes znala stanje?
Mene isto strah ali test mogu radit tek u srijedu
Marnel ~~~~~~~~~~ za + joooj znam kako ti je...
Zima meni je u sri 10 dnt pa bi i ja mogla, ali pokusat cu izdrzat sto kasnije..
Ne znam sta je to grcenje, tako mi bude prije menge ali menga bi trebala tek za nekih 10 dana.. Nadam se da ni jedna od nas je nece dobiti..
Kod mene prolom oblaka... baš me neće da odem po test... lagano sam obučena, a nitko nema kišobran, pa poludjeti ću....
Marnel, možda je to neki znak![]()
Drage moje koji dan se moze test raditi il se mora cekati 14-ti dan kad je i beta?
Drage moje koji se dan moze test raditi ili se mora cekati 14-ti dan i beta? Danas mi je 11 dpt....
Frcka- aj jaj jaj...bas je neka mala ta beta, kako kaze bubi ponovi za dva dana..jooooj bas sam zalosna sad...
Marnel tebi tebi je tek 11 dnt, drzim fige da te ipak iznenadi..
Sad sam i ja izgubila nadu...![]()
cure moje lipe ... nema predaje... idemo dalje još jače
svim curama koje čekaju betu velikiza veliku betu
Frcka draga žao mi je ali vidit ćemo za dva dana kad budes ponovila betu nadam se da će te ugodno iznenaditi.
Marnel možda je rano za test, sretno za dalje.
Sve sam vise luda...sta mislite, jel rano da sutra pisnem test, na 10 dnt.zelim znati na cemu sam jer sad su mi grcevi bas kao da trebam dobiti M i mislim da cu svaki cas procuriti.
Draga moja Frćka puno mi je žao što se mrvica nije izborilaZnam da je onaj početni plusić bio velika nada, al ti si jedan borac i ideš dalje, nema predaje.
Zima i Vatra želim vam svu sreću da beta bude pozitivna!
Svima ostalima želim sreću u kojoj god ste fazi...
A znam bubekice, znam..jos sam zbog tvojih istrazivanja i elaborata koje pises u vezi testova kupila Gravidnost mini..ipak cu pokusat izdrzat do subote..
Hvala na figama i ja drzim curama koje skupa samnom odbrojavaju...
bok cure
tražeći simptome naletih neki dan na ovaj forum.
danas mi je 7. dan poslije transfera trodnevnog embrija i uopće ne znam što da mislim. postupak je bio normalan, bez hormona tj. samo sa štopericom (brevactid).
do sada su me znali probadati jajovodi (ali ne jako) pa 5. dan neki mali spotting i par puta mi je zasmrdilo ( i to jako neka žena pa neka biljka..) ono što inače ne osjetim kao neki smrad. 6. dan, jučer i opet blagi spotting pa i osjećaj temperature, iako nije bila (u ustima 37,3 ), a danas 7. dan ništa osim izbočenog donjeg dijela trbuha (što mi inače nije).
ne znam šta da mislim. jel taj spotting bio možda implantacija ili je zametak otišao pa zato danas osim trbuha nemam simptoma. pijem progesterone, folnu, jedem voće, povrće..
morat ću se nekako isključiti iz tog proučavanja svake gluposti, ali je mi je problem jer kažu da nije dobro naprezati se, puno raditi, a ja sam baš taj tip koji bi danas (praznik je ne radi se) dignuo cijelu kuću u zrak pospremajući i ribajući.
što mislite?
i imam još jedno pitanje: cijene koje ste stavile (negdje drugdje, ne ovdje) a koje su sada aktualne po bolnicama. jel to vrijedi i za nas pacijente? tj. jel se mogu platiti dodatni postupci u našim bolnicma? ...jer ipak su ovo puno bolje cijene nego kod privatnika...a i bolnica je bolnica u slučaju da nešto krene krivo..
puno vam hvala i nemojte se ljutiti ako pitam nešto krivo
Drage moje,test sam radila neznam sta da kazem, trazim vase misljenje pojavila mi se roza i svjetlo roza crtica... nadam se da je to to.. jer menst kasni dva dana a beta je za cevrtak....
Pa merssi, ako imaš još kakav testić pokušaj još jednom, a ovo zvuči da bi moglo biti. Sretno!
Posljednje uređivanje od Ruthy : 25.06.2013. at 13:07
Merssi obavezno ujutro ponovi test ili idi vadit betu.. ~~~~~~~~~~~~~~~ da je T u pitanju
Ponovicu ujutru...
A za betu imam termin u cetvrtak ujutro, nemogu je prije radit jer ovdje je po terminima![]()
za lijepu debelu crtu na testu i preksutrašnju lijepu brojku!
Ups! Ja nisam ni vidjela post od Petre...
Petra sorry! Nadam se da je onaj testic bio lazno negativan... Evo ti malo ~~~~~~~~~
Ja sam test radila i danas ujutro... i dalje je negativan... u četvrtak idem vaditi betu... reda radi... m nema (vjerovatno od utrića ) polako se mirim s još jednim porazom....
svakako ču je vaditi u četvrtak... mm još ne vjeruje... nada se... njega mi je posebno žao... ma proći će.... u KBO ne mislim više ići... hoću se preko ljeta sad odmoriti od svega pa vidjeti možda na jesen za VV svakako... nema predaje...