Sybylle bravo , sad dalje skolski, ja jos brojim sedam dana do bete lagano me pocela primati nervoza!
Sybylle bravo , sad dalje skolski, ja jos brojim sedam dana do bete lagano me pocela primati nervoza!
Fala svima na riječima utjehe i podrške...Puno mi to znači..
Sybylle, Vatra, Zima od srca vam čestitam i veselim se zbog vas...dajete nadu
Linalena, žal mi je i znam kak se osjećašdrži se
Svim čekalicama želim puuuuuno sreće!!
elen, žao mi je radi negativne bete. napuni baterije na godišnjem i sretno dalje.
čestitam friškim trudnicama, sretno cure dalje ~~~~~~ sve do živorođenog djeteta.
a ako koja hoće pročiti tablicu iz lonka:
http://forum.roda.hr/threads/80916-V...68#post2439968
gdje se daju šanse za živorođeno dijete prema dobi žene i broju dobivenih jajnih stanica a na temelju analize više od 400 000 ivf-postupaka.
Moja ponovljena beta je 2175 ne treba vise ponavljati uzv je u petak,,,,presretna sam neka svi dozive ovaj dan
Mene jako grči stomak ne kao pms nego skroz drugačije... Da li je to od utrića?
Zima odlicna betaza uzv..
Kako tako rano uzv, ja tek za 20 dana..di je to?
Ana i mene je grcilo, ali bas kao da cu procurit..koji ti dnt?
Ajmo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jos novih trudnica!!!
Ruthy ma sad me kao pika u maternici, i to vise na lijevo...jooj koje si ja muke zadajem..sama sebi..
Ne brini se draga trudniceeee... nisi jedina koja si zadaje vise briga nego sto je normalnom covjeku potrebno..
meni se čini da sam previdjela čestitati Boss i Sybylle, drage moje
jako mi paše od jučer ležati, spava mi se stalno al jako nemirno spavam, samo što zaspim razbudim se
mrzim onaj osjećaj curenja, no to je od utrića i nije stalno kakav mi inače zna biti
za dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima nama
Zima,odlicna beta!
Sad samo uzivancija
Čestitam svima na pozitivnim betama,a čekalicama sretnoooo
Čestitam svima na lijepim betama!Joj kak je lijepo čuti tolko lijepih vijesti konačno!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za još plusiča i pozitivnih beta!
Hi girls, s ovoliko dobre vibre, dobro je biti trudan! ja se opet probudila po noći, nepce suho..inače jučer cijeli dan me znoj obljevao, al ne od vrućine. Ovo pišem jer ne znam ni sama kaj bi mislila!!??Meni danas 7dnt.
Drugo ništa ne osjećam, niti me frči niti grči.
Inače, htjela bih podjeliti s vama što sam poduzela prije i nakon transfera da čujem što i vi mislite.BIla prije postupka na tretmanu kod bioenergetičarke, da me malo ojača, uzimam plave alge (AQUASOURCE) od kojih mi je probava regulirana, uzimam homeopatski pripravak za odžavanje ploda (to sam ja sebi tak rastumačila) i vježbam autogeni trening svaki dan (tehnika za postizanje mirnoće).
Vatro mene pika više na desnoji pedalj iznad pubične kosti malo udesno mi je u trbuhu tvrdo, i čini mi se da mi je trbuh u donjem dijelu malo ispupčen (oanj dio ispod špekeca)
spava mi se grozno, izgleda da i mene žeđ prati; no kada razmislim možda je prvi simptom bio grozan i meni potpuno neuobičajen a to su prištići po leđima
probudila se jako gladna
Geja41 super za sve ove tehnike, držim fige
ja spavam ko zec 3 puta sam isla pisati u 2. 10, u 5.30 ,7,45., za sad nemam nikakvih drugih siimptoma osim kaj mi se spava, cice me ne bole(ne bole me ni inace kad imam menzes), jedino me 5 dan malo zaboljelo dolje (trajalo je oko 3 minute) kao da cu dobiti mezes nakon toga vise nista!
i da stalno mi je zima dok idem spavati jucer, am spaval sa 3 deke a inace sam vruca cura,
snupi he he sviđa mi se to tvoje!!!!!!!!
ja sam isto samo spavala da sam čak i na poslu zaspala![]()
Geja nemam pojma o tim pripravcima ali drzimda pomognu
Snupi meni su ti tvoji simptomi obecavajuci..
I ja sam se nocas probudila 3 puta i kao piski mi se a kad ono 3 kapi..
I cicke malo sa strane boluckaju ali kad ih stisnem, i ta zeđ i to pikanje, skroz do prepona osjetim.
Ruthy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure, beta je nula... žao mi je što prekidam predivan pozitivan niz... mislim da sam se malo previše nadala... sad boli ali idemo dalje.. poslije zasluženog odmora...svima, i hvala na podršci...
i ja se nekak potajno nadam da je ovo ono pravo i da budem imala troznamenkastu betu!
Ruthy žao mi je što nisi upala u ovaj preeeeeedobar krug beta![]()
elen ... također!![]()
Curice moje, tako sam sretna radi svih vas ostalih koje javljate lijepe vijesti....vatra, zima, linalena, ...nek vas se što više priključi i upotpni ovo ljeto! Prekrasno je čitati takve vijesti!![]()
Ruthy žao mi je
Evo cure samo da potvrdim da se je moja beta poduplala i danas 17 dnt iznosi 2022,3![]()
Ruthy, to je sada tako, ali to nije kraj, ide se dalje. Držim fige, a ti sad prikupljaj snagu.
Ostale curke super, vatra, linalena, zima..uživajte i rodile najslađe bebice na svijetu!!!
Sorry ako prekidam slavljeničko raspoloženje, ali ja se upravo vratila od svog ginekogoga (išla po uputnicu za betu), kad ono, veli sestra da mi bolovanje ističe u četvrtak (14 dana za šifru N97), jer se broje i subote i nedjelje i sveci i petci u tih 14 dana..a ja na bolovanju od punkcije, i to je taman u petak 14 dana. I što sad, on ne može produžiti bolovanje, jel se vi koje ste na bolovanju isto vraćate na posao nakon tih 14 dana? A ja idem vadit betu tek u petak, to će biti 9dnt...
vatra mislim da tebe cekaju dvije bebe a ne jedna! Ja sam prije 15-estak minuta povračala ne znam da si sam dobila crijevnu nervozu ili to znaci nekaj drugo.Geja ne znam kaj da kazem ne znam puno o tome!
Geja da tako je to, možeš tražiti papire za komisiju a oni će ti produljiti bolovanje bez problema
Linalena ova tvoja beta toliko me raduje kao da sam je ja izvadila još jučer sam ujutro mislila na tebe ,o bože gledam tvoj potpis i mislim si pa zar još jedan minus dokle a kasnije kad sam vidjela betu ne da sam bila sretna nego cijeli sam dan poskakivala od sreče,sretno ti rodice moja ,sretno do kraja i samo školski.
Naravno čestitam i svim novopečenim trudnicama,no Linalena je posebno jer se več dugo virtualno družimo.
Vatra, draga cestitam! ja slučajno zalutala ovdje, a družile smo se na "inseminacijama",
nego nisam pratila: jeli ti to uspio prvi IVF?
nisam još skužila što je sa Snupi?
Ruthynema odustajanja!!!!!
vatra odlično
kad bi snupi trebala vadit betu?
Snupi vadi betu za 7 dana. Snopy,nadam se da nije crijevna viroza...
Cure moje ja bi.se raspala da imam dvojceke koliko sam sitna..
Krojachice ovo mi je trudnoca iz prvog stimuliranog, u prva 2 prirodna nije bilo j.s. Kakvo je kod tebe stanje?
Geja svi imamo temperaturu na utricima ali ~~~~~~~~~~~ neka i ostane
Snupi nadam se da nije viroza, prije ce bit nervoza ~~~~~~~~~~~~~~~
snupi kakva crijevna viroza to te stomak napominje da je vrijeme da nam se pridruzis.
Neka to otvori na sifru z31 dobiješ sedam dana ,ja sam bila na bolovanju od punkcije sifra n98 sretno
Vatra super duplanje bravo i ja mislim da kod tebe blizanci
Hvala drage kaj vjeujete u mene! Povracala sam valjda zbog niskoga tlaka i nervoze!
Ruthy baš mi je žao što nije sada uspjelo i držim fige da sljedeći bude dobitan
Geja mislim da pomaže sve što dovodi do toga da se opustiš i da se ti dobro osjećaš, zato samo go for it
Vatra bravo za betu
Snupi ovi tvoji simptomi zvuče kao i moji tako da ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
geja pitaj gin. da ti da papire za komisiju tamo priložiš nalaz ( vjerovatno ti piše mirovanje) i nemaš problema produžiti će ti barem dok prođe beta pa češ viditi za dalje!!!
Cure moje s lijepim tetama betama da na dalje sve bude školski i čestitam Vam... Ostale tete borite se i dalje za svoje bebolince i neka vam misli na taj majčinski osjećaj da još više snage. Da meni se ta bol iz desnog dijel trbuha spuštala u prepone što god to značilo. Cike me bole spava mi se i stalnom mi neka muka od tog svega vjerojatno baš i ne mirujem pa mi poslje bude krivo jesam li baš sve to morala obaviti... E da jučer me ekstra frkalo i na kraju se nisam mogla ustati s wc.