Piki betu bi trebala vadit 27 ali to je subota tako da je vadim tek 29
Piki betu bi trebala vadit 27 ali to je subota tako da je vadim tek 29
hejjjjjjj cure!!! još sutra i u četvrtak vadim betu........... molim boga da ne dobijem menzis!!! do sada sam uvjek dobila 7-8 dan nt a sad mi prolazi 14 a još "niš"! nadam se da će tako i ostati!!! a iza mene 14 postupaka i 7 transfera............. pa se nadam!!!!
suzy držim ručnonožeda beta bude velika!!!!!!!!!!!!!!!!ma sigurno hiće!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
suzy.s pa to je super....sretno u četvrtak i da nam javiš veeeeeliku betu![]()
jutrozdjelica mueslija s mladim sirom i jogurtomsuzy.s ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~mona22~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve preglede, bete, punkcije i transfere ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i naravno
za sve tete u bolnicama koje čekaju svoje zamotuljke sreće
Suzy.s-drzim fige!
Suzy.s debele.~~~~~~~~~~~~~~~~~~ saljem da si nam T.
Ostalim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma riječi ti se pozlatile
Suzy.s puno ~~~~~~~~~~~ za veliku brojku sutra!
Linalena dobar ti je doručak! Kava je izbačena?
Svim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
suzy.s držimza sutra!!!
Frćkice hoće pasti koji testić i kada???? Joj jedva čekammm
Hihi Saraaaa spreman je, al bojim se i da ga dam susjedi da ga isproba, rezultat bi bio isti kao i kod mene!![]()
Suzy.s-drzim fige za veliku betu danas....
Frcka,jel odbrojavas dane?![]()
moja beta 33,1vjerovatno opet biokemijska!
Suzy.s
Danas je 14.dan?
Kaj kaze doktor?nastavljaš s terapijom i ponavljaš betu ili?
Suzy.s drži se!
Ribice, odbrojavam i ludim, uh! Naravno da sam upotrijebila test, naravno da je negativan i naravno izvadila ga nakon sat vremena iz smeđa i lagana crtica! Znam da to ne vrijedi jer je vjerovatno ona isparavajuća linija...neka mi sad kad trčim pred rudo!
Piki, Mona? Simptomi?![]()
suzy.s žao mi je ako je biokemijska. Kažeš vjerojatno opet? Znači imaš već dosta postupaka iza sebe ili su bile spontane trudnoće?
Frćka ma sram te bilo! Raditi test tako rano i zamislite vi to negativan je 7dt! Čekaj još barem 2 dana pa onda možda probaj opet.
Od simptoma nema ništa osim slični bolovi kao pred mengu, (.)(.) manje bolne nego inače u ovoj fazi ciklusa. Boljele su me malo od početka uzimanja utrića, pa se smirilo, pa sad opet nešto bolucka. Imam i ja spreman testićali neću još par dana. Nije neki super osjetljiv (gravignost mini) pa si mislim da previše rano neće ni ništa pokazati.
Suzy.s puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Frćka simtoma ni otkud,a ja ludim ...za test mi je malo prerano jer je transfer bio drugi dan...iskreno se nadam da je i za tvoj bilo prerano![]()
U nadi nam je spas!Ma neznam šta mi bi! Piki, taj testić je najbolji, rekle mi cure! Samo taj i kupujem! Ponovit ću za dva dana pa kud puklo! Nek smo mi pune simptoma!
![]()
To mi je uvijek nekak tako: prvi tjedan nakon ET sam si sva super a onda počnu živčeki raditi i stalno nekaj brojim. Koliko je dana prošlo od ovoga ili onoga i koliko ima do testa, bete itd. Koma!
Mona ti možeš test raditi tamo negdje 11-12dpt, mislim da bi onda trebao nešto pokazati, a za blastice 9dpt.
Piki taj ti je test najbolji!
Frcka sjeces se da sam i ja vadila pozitivan test iz smeća?? Nek ti bude isti scenarij, i sljedeci put piski ujutro i cekaj 5 min..nemoj odustati nakon 10 sekundi.. Jos su ti blastice, moguce da ti
vec pokaze, sjecam se nase bubekice koja je imala laganu crtu 7dnt.
Ajme vatra već vidim frćku sutra u 6 ujutro sva snena radi test i spava nad njim![]()
Da da i ja si je mogu zamisliti.. A to ce i napraviti 100%![]()
Neću, neću!![]()
Vatra, ti si čekala tri min i zaspala, ja čak 6 i šviknula ga! Pa sam ga ljepo očistila i pod povećalo i rengen!![]()
frćka o kojem je testu rijec?
cure!moja beta je 33,1 ali su mi rekli u Ri da je svakako ponovim za cva dana! a i moja gin.kaže da se svega nagledala i da svakako ponovim u subotu pa da vidimo na čemu smo!? tako da moja agonija još nije gotova!!!
Suzy.s drži se, beta je mala, ali nikad se nezna kod tih početnih!![]()
Frcka,bas ti je veselo. Ja mislim da necu nis radit,al ko zna,par dana prije ce me vjerojatno uhvatit siza
Suzy.s nadam se da ce se duplat![]()
Imala transfer prije 2 dana,morula i blastocista.
Nisi nista propustila,nisam nista niti napisala
Kuliram se![]()
Prasice!!! Evo i ja ću ti cool reć jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!![]()
Hahaha,a jesi me nasmijala.....
Thanx...
Pokusavam uopcene razmisljat i ne proucavat simptome.
Pametno! Dugo se nisam sludila ko ovaj put kad simptoma uopće nema, poneko probadanje, ali niš posebno! Valjda ih se trudim izmislit!
Samo se ti nama lijepo opusti i mazi bušicu!![]()
I ti isto![]()
Frcka, ma ja sam doslovno gledala 10 sekundi sva 3 puta, prvi put sam isla spavat, 2 put sam rekla muzu da ga ide pogledati a 3 put na kavi Snekici da ga pogleda..
Ajde drzim fige da ti uspije ovaj put!!
Naravno i Piki i Ribi ~~~~~~~~~~~~~~~~
Vidiš kako je tvoj muž dobar! Moj je meni jutros zabranio da kupujem više testove! Možeš mislit što ću ga poslušat!![]()
Evo i mene vracam se na ovu temu, mrvice vracene i sad cekanje
Svima želim puno srece, hug
Bravo Tonkiceeee!!! Za mrve da se ulove~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Drage moje,za sve drzim fige i nadam se da ce svi testovi biti pozitivni....
Ja sam po treci put vrtila svoje dvije mrvice , nadam se da su jos uvjek tu i nadaam se da ce biti treca sreca .
Prosli put po prvi put u zivotu da mi mens.kasni al nazalost od utrica je bilo.. testove sam radilala i pojavljivala mi se svijetla crtica al nista...
Sada ne osluskujem simptome al se nadam da ce uspjeti... drugi,peti i osmi dan uzimam i pregnyl....
Sve se nadam i strah me kupit test...
Vatra,thanx..
Frcka,mona,tonka,merssi i sve ostale .....puno figa drzim
Frcka jesi radila jos kaj jutros?![]()
Merssi cemu sluzi pregnyl?
Frcka, Riba hvala cure
Frcka držim fige da ugledas lijepu betu![]()
Merssi i ja držim fige![]()
riba76,tonkica,merssi da se mrvice prime~~~~~~~~~~~~~~
piki,frćka simptomi?Kod mene ništa a utorak dalekoooo.....![]()
Tonkice
Mona, kod mene glavobolja od juče, to kod mene znači samo jedno!![]()
Pregnyl je "štoperica".
Ona se daje za konačno dozrijevanje folikula, a 34 -36 sati nakon njenog davanja dolazi do ovulacije ili se planira punkcija. Po svom sastavu je humani korionski gonadotropin, odnosno hormon kojeg luči embrij nakon implantacije, pa se zato ponekad daje kao pripomoć za implantaciju, tj. usađivanje embrija.
Još o štoperici i ostalim lijekovima u IVF-u:
http://web.potpomognutaoplodnja.info/index.php?option=com_content&view=article&id=156:k oje-su-kategorije-lijekova-u-ivf-u&catid=76-lijekovima&Itemid=71
Posljednje uređivanje od Konfuzija : 19.07.2013. at 13:33
Merssi i konfuzija,thanx..
Ja sam mislim dobila nesto drugo kao štopericu.
Znam da neke cure dobivaju boostere pa sam mislila da je to mozda to.
Ne znam kad se ti boosteri daju :/
Frcka,bravo za opranu kosua jos koji test?
Meni se o tome uopcd ne da razmisljat.....