Piki i frcka.....![]()
pa to i dalje ne mora nis znacit... radite betu...
Piki i frcka.....![]()
pa to i dalje ne mora nis znacit... radite betu...
I ja sam ljuta! Kakvo je ovo ljeto i godišnji!!! Nisam bubi još, malo ću čekat da mi M nestane iz kuće, nudim mu i pare i sve da ode negdje na kavu s frendovima, al me čudno gleda!
A šta ću, moram se smijat, neda mi se cmizdrit više, umorilo me!
![]()
nemoj ga previse nutkat,skuzit ce,onda ga tek neces dobit van
Ajd javi nam..
Koji je danas tebi dan nakon transfera blastica?
Frcka,jesi ga otjerala?![]()
Drzim fige.....
Hvala cure na podršci! Frćka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za test! Možda ipak...
Mene ova situacija izluđuje. Stalno izlazi stara krv, smeđe žilice i sl. Uz ovaj negativan test ne nadam se više ničemu ali nikako da krene prava M pa da završim i tu priču.
Piki i Frcka saljem veeeliki hug.. Ipak se nadam nekim lijepim vijestima od vas, drzim![]()
piki izvadi betu u ponedjeljak, to je jedino kaj mozes napravit da skratis muku. grlim mila moja...
Bubekica to planiram ako do onda ne bude prava poplava!
Cure može pitanjce, jučer mi je bio transfer a danas imam iscjedak bijeli jeli to u redu, prošli put mi nije bilo tako pa sam se pripala
Bijeli iscjedak je posljedica povisenog progesterona, najvjerojatnije, sumnjam da je nesto drugo posrijedi.
Posljednje uređivanje od bubekica : 20.07.2013. at 19:27
Hvala cure, Frcka ne stavljam utrice nego pijem duphastone, sad mi je lakše kad ste to rekle, hug.![]()
Frćka, od srca ti želim veliku betu 26.07.(na isti dan vadimo betu)... baš si me ražalostila najavom menge...
Piki, puno sreće i držim fige da te ne poplavi i da javiš veliku betu...
Sandra1971, tebi držim najviše figi...
Svima ostalima želim puno sreće u nadolazećim postupcima/betama i sl.
Frcka i Piki kakvo je stanje danas? Nadam se da se zaustavila najava M...
Ostale cure kako je kod vas??
Tasha sretnoda bude velika beta navijam
Kod mene nista jos je rano tek 2dnt
Frcka i Piki i ja se nadam da je stalo brljavljenje menge i da je to bilo lazno, javite se kako ste sad![]()
Hvala Tonkica...i ja tebi držim fige da uspije ovaj put![]()
Meni je juče sve stalo, grčevi i ostalo, nešto sitno je i bilo! Tijelo se očigledno muči, al utrići nedaju! Test je negativan tako da niš od toga svejedno!
Piki? Si ponovila test? Je stalo?
Tashaza betu, kad je već na isti dan, nek tvoja bude velika!
Mona?
Vatrice, sutra dugo iščekivani uz! Jupiiii!
Ribice ?
Ja se i dalje kuliram
Frcka,oces radit betu?
Piki?
Ribice izvadit ću betu, vjerovatno sutra, znam da ću vidjet veliku 0, ali da završimo i s tim već jednom da se ne kljukam utrićima bez veze!![]()
Hvala cure na podršci. Nisam ponavljala test jer mislim da nema smisla. Svaki djelić tijela "viče" da je gotovo, da nema ništa. Nisam više ni napuhnuta ni (.)(.) ne bole (čak ni od utrića). Krvarim lagano skoro stalno, jedino još nije ono pravo crveno. Ostalim betočekalicama od srca želim veliku betu!!!
Piki... A možda ipak da izvadis betuželim ti puno sreće <3<3
Story za ovog glupost smajlica pišem s moba. Pusa
Frćka, Piki....
radite betu da budete sigurne.
Beta izvađena, nalaz ću imati tek kasno poslijepodne kad idem usput i do gina. Sad već trebam i friške briseve i papu. Ah, koliko bi bilo ljepše da sam trudna!
Frćkaza kupanje!
Posljednje uređivanje od piki : 22.07.2013. at 10:56
piki di si vadila krv? ako si vadila u bol. labu vec bi ti sad mogla reci stanje!
Joj Piki, kako bi volila da te beta ugodno iznenadi! Puno pozdrava svima s plaze! Puseeeeeee i da ste mi sve trudneeeeee!!!
Eto i ta je priča gotova. Moja je beta 0.
Sretno ostalim betočekalicama!
Piki,ajoj...![]()
Piki jako mi je zao! Nema druge nego na jesen u nove pobjede, drz se draga i skupi energiju za dalje!
Još ne mislim da cu čekati do vikenda....ostavljam si još malo prostora za nadu ...ako uspijem izdržat![]()
Piki hug
Frcka nisam skuzila, jel dosla tebi M? Si vadila betu?
Frcka sve ignorira, M se muci da dodje, a meni se neda po betu... Smisljam kad cu! Znam da moram, dr. moram donjet papir s 0 tako da mi kaze kad da se javim na jesen!
Mona drz se!
Vatrice, tvoje srceko me beskrajno obradovalo! Jupiiiiiii!!!![]()
Pozdrav curke,
Evo ja od danas cuvam dvije blastice![]()
![]()
Jupiiiiii! Ljubice sretno, da se mrvice ulove za mamicu, probaj samo opusteno!![]()
Piki zao mi je. Drzi se ♡
Ljubilice, sretno sa mrvicama...
Frcka, kad ce beta? Samo hrabro draga.
Posljednje uređivanje od Ruthy : 23.07.2013. at 09:59
Frćkice draga za veliku betu~~~~~~
Piki
Ljubilice~~~~ da se mrvice prime
Svima za što im treba~~~~~~
Posljednje uređivanje od kika222 : 23.07.2013. at 10:12
Ljubilice sad samo opusteno i držim fige da ugledas super betu, sretno.
Meni danas 4dnt i bas sam nervozna, strah me da ne procurim prije vremena kao prošli put, uf ovo cekanje izludjuje
Drage moje meni je danas 10 dt . Test sam kupila al nevjerujem da cu ga upotrjebiti , badim betu u petak pa cu bit strpljiva do tad,mada nikakvih promjena...
Cula sam da akopuktura moze pomoci da se dode do zaceca i u nadi da ce me doktor primiti i da cu probati i to al akopuktura nemoze se raditi ako je bakterija uzrok neplodnosti tak da me i to malo
A vi mile moje koje mozete probaj te i to.....
Sretno svima...
akupunktura sigurno pomaže pražnjenu novčanika.
Frcka idi po betu, samo se mucis..jel je ili nije?? Hrabra si ti!!a s obzirom da nema M
da to nije M
Svim betocekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~