Stranica 198 od 203 PrviPrvi ... 98148188196197198199200 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,851 do 9,900 od 10138

Tema: Nakon transfera!

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Srce mi se para dok ovo pišem... Vadila sam betu sva pozitivna, a kad ono 0.5. Kao da se cijeli svijet srušio u tom trenu. Mislila sam da sam jaka, a plačem već 2h.
    Svim curama želim puno sreće!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Draga Vaki,znam da te sad nikakve riječi ne mogu utješiti...samo ti šaljem zagrljaj i želim ti da što prije prođe ovaj tužni period i da krenete dalje.

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Draga Vaki, sve smo mi puno puta vidjele takve brojke, isplakale more suza ali eto nas opet tu borimo se i ne odustajemo Odtuguj i skupi snage za dalje, planiranje sljedećeg postupka i nova nada nek te tjeraju dalje do toliko željenog cilja!!!!!

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Vaki, draga, jaka si, kao i sve hrabre žene ovdje, i slobodno plači i dalje koliko će ti već biti potrebno.
    A kad prođe ta prva tuga okrenut ćeš se novom postupku za koji ti od srca želim da bude onaj pravi.

sanjam avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Vaki iz iskustva znam da ti je sada teško dati ikakvu utjehu..zato se isplači koliko trebaš. A kada suze prestanu doći će ti u misli novi postupak, skupit ćeš snagu i krenuti opet po svoju bebicu. Ja sam iskreno najveću utjehu našla ovdje na forumu, od cura koja prolaze isto i potpuno razumiju sve bez puno riječi...

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Zao mi je Vaki zivot je ponekad bas surov. I ja danas cijeli dan plačem a nemam hrabrosti otici i izvaditi betu. Po par kapi krvi i dalje na dnevnom ulošku. Da će bar menga krenuti kako treba nego me ovako samo muči. Koliko vremena treba da prođe od ovog postupka kako bi mi vratili zamrznute embrije ?
    Niko ne zna kako smo mi hrabre žene

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Draga Vaki, samo se isplači.. nikako nemoj držati u sebi..
    Sutra će sve izgledati bolje.
    :hug:

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj Vaki prvotno napisa Vidi poruku
    Srce mi se para dok ovo pišem... Vadila sam betu sva pozitivna, a kad ono 0.5. Kao da se cijeli svijet srušio u tom trenu. Mislila sam da sam jaka, a plačem već 2h.
    Svim curama želim puno sreće!
    eh draga i kod mene slično, negativan test i eto m, nisan ni sigla vaditi betu već stigla m,....uh zadnja 2-3 pokušaja ni do bete,plačem i suze idu,ne mog vjerovati da i ovaj put ništa, sve je izgledalo super i zašto onda moram sve nanovo??? kad prođe m bit ću bolja i valjda skupiti snage za dalje jer m je jedan loš podsjetnik da oopet nije uspjelo!

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

vaki, Tena drzite se... svaki neuspjeh razdire srce, al isto tako tjera da se boris jos jace...

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj jejja prvotno napisa Vidi poruku
    vaki, Tena drzite se... svaki neuspjeh razdire srce, al isto tako tjera da se boris jos jace...
    Potpisujem

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Cure, hvala Vam puno! Tena789 - baš mi je žao...
    Od nas 4, koje smo bile zajedno na transferu, ni jedna nije ostala trudna.

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj jejja prvotno napisa Vidi poruku
    potpisujem, Vaki i Tena

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj kika222 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni danas 6dnt 2d 4stanične mrve i ne osjetim nikakvih promjena u odnosu na prošle postupke,tak da mislim da ni sad niš... Daj Bože da me iznenadi, ili barem da ne prokrvarim do nedjelje.
    .. Kjara kak si ti? Ti si ipak imala transfer blastica... možda padne koji pozitivni testić ovih dana
    Nisam vidjela jesu hoću bebu i vaki vadile bete?? Sretno svima!!!
    Kika i meni je danas 4dnt morule i isto nikakvih promjena u odnosu na prije ali iskreno bez obzira koliko mi htjele osjetiti neki simptom još uvijek je jako rano a uz sve to ni stimulacija nam baš ne pomaže u tome... tako da samo pozitiva jer mi smo trudne dok se ne pokaže drugačije...

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Vaki grlim

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Tena grlim

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

vaki,tena bas mi je zao...dosadile su te negativne bete i bogu i narodu vise
    drzite se cure

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj my_heart prvotno napisa Vidi poruku
    Zao mi je Vaki zivot je ponekad bas surov. I ja danas cijeli dan plačem a nemam hrabrosti otici i izvaditi betu. Po par kapi krvi i dalje na dnevnom ulošku. Da će bar menga krenuti kako treba nego me ovako samo muči. Koliko vremena treba da prođe od ovog postupka kako bi mi vratili zamrznute embrije ?
    Ne gubi nadu!
    Nisam previše upućena u smrzliće, ali čini mi se da možeš već u idućem ciklusu, negdje sam to pročitala... Iskusnije cure će ti reći!

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj njanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    vaki,tena bas mi je zao...dosadile su te negativne bete i bogu i narodu vise
    drzite se cure
    To si u pravu! Već je vrijeme za pozitivne beturine.

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Draga nemoj se tako mučiti, ako do sutra ne procuriš odi izvadi betu pa što bude. Možda te ugodno iznenadi, a ako i je negativna da barem znaš da je ta priča gotova, da možeš odtugovati i pripremiti se za FET.
    da te iznenadi krasna beta!

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

My_heart svakako izvadi betu... Ako bude negativna onda ces razmisljat o fet-u.. a ovisno o stanju organizma mislim da dr vole vidjet bar jedan regularni ciklus prije fet-a.. nemoj se muciti i drzati pod stresom, betu ce tvoj dr svakako zahtjevati...

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj sanjam prvotno napisa Vidi poruku
    Vaki iz iskustva znam da ti je sada teško dati ikakvu utjehu..zato se isplači koliko trebaš. A kada suze prestanu doći će ti u misli novi postupak, skupit ćeš snagu i krenuti opet po svoju bebicu. Ja sam iskreno najveću utjehu našla ovdje na forumu, od cura koja prolaze isto i potpuno razumiju sve bez puno riječi...
    potpisujem, kod mene bude isti scenarij. prvi dan plačem, drugi dan sam već na telefonu i zakazujem se za nove preglede.
    znajte, jake smo mi i dragi Bog će nam dati onoliko koliko mi možemo podnijeti. ko nam je kriv što možemo podnijeti dosta
    tena, vaki, grlim jakoooo

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

vaki,tena držite se drage cure,šaljem veliki zagrljaj i puse
    my_heart od ovog postupka pa do FETa treba proći dva ciklusa a u trećem ideš u FET,bar je meni tako bilo!
    svim čekalicama puse i za velike bete!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Cure, beta mi je 67,57-----u šoku sam. Još uvijek malo krvarim....u šoku sammmm, čekam danas da mi stigne e mail, očekujem da vidim veliku nulu....jel ovo mala beta za 13 dnt?

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Ne znam da li je kod svih MPO doktora ista procedura, kad vam trebaju reći da li je postupak uspio!? No, mene je šokiralo kad sam ulazila u ordinaciju, doktorica mi je odmah rekla da se vidimo u 1. mjesecu i rekla da mi je beta 0.5. Nisam ni sjela, već je pozvala drugu pacijenticu. Znam da je nas puno i da nemaju previše vremena, ali bi mi bilo drago da mi je uputila još koju riječ. Ne znam, mislim da bi mi bilo mrvicu lakše...

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure, beta mi je 67,57-----u šoku sam. Još uvijek malo krvarim....u šoku sammmm, čekam danas da mi stigne e mail, očekujem da vidim veliku nulu....jel ovo mala beta za 13 dnt?
    To je bio transfer trodnevnih ili petodnevnih? Koliko su ti ih vratili?
    Čuj, iskreno ću ti reći, za 13dnt je mala. Ja sam pesimist, pa bih u kombinaciji s krvarenjem zaključila da je vjerojatno u pitanju biokemijska...ali to sada ne možeš znati. Nema ti druge nego ponoviti je za dva dana pa vidjeti da li se uredno dupla ili pada. Možda se ipak okrene na dobro, da se počne uredno duplati.
    Ova stranica ti je odlična za usporedbu vrijednosti bete na različite dane u kliničkim trudnoćama: http://www.betabase.info

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Vaki prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam da li je kod svih MPO doktora ista procedura, kad vam trebaju reći da li je postupak uspio!? No, mene je šokiralo kad sam ulazila u ordinaciju, doktorica mi je odmah rekla da se vidimo u 1. mjesecu i rekla da mi je beta 0.5. Nisam ni sjela, već je pozvala drugu pacijenticu. Znam da je nas puno i da nemaju previše vremena, ali bi mi bilo drago da mi je uputila još koju riječ. Ne znam, mislim da bi mi bilo mrvicu lakše...
    A ne znam Vaki što ti reći, njima je to takva rutina -što je njima negativna beta- ništa, pored sveg onog što vide na poslu, meni je to jasno...a opet, i oni mogu pretpostaviti kako je nama, mogli bi barem odglumiti, imati jednu šablonsku rečenicu, jadno je kad te samo tako spraše van :\
    Na mojoj klinici sami dižemo nalaze u labu, tako da ni nemamo kontakt s doktorima, sami vidimo svoju nulu...ali većina nas jednom ipak vidi i velik broj

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cure koma sam,danad 8dnt i na wc papiru sukrvica smedje boje,samo na papiru.sta da radim fa i dalje stavljam utric ili da ih pijem ili? Koma sam a dr vise ne radi da ga pitam

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Kjara ako je samo na papiru sitno trag mozes ih staviti,samo odlezi malo duze.. a ako bas i curka malo van popij ih radje.. kad vadis betu?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kjara ako ne curi to van ok lezis, tj. ako se utric moze rastopiti i djelovati, stavljaj. slobodno mozes dodati i koji duphaston, ako imas doma (oralno naravno). i moja preporuka je da sutra vadis betu, ako ima neceg, pokazat ce, a ako nema, skratit ces si muke.

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Meni danas 8dnt isto i prvi put da ne krvarim.... Strah me je ponadati se!!!
    Kjara ak je tamnosmeđe možda je od implantacije???? Možda da sutra napraviš betu?Sretno i daj Bože da te lijepo iznenadi!!!!

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Prije sat je bilo smedje na papiru jako malo,maloprije nista.na dmevmom ulosku nista...kaj da odem sutra vadit betu,,nije li rano? Zvat cu dr.A sutra ujutro pa vidjet sto ce reci.
    Hvala vam cure puno

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Kjara mislim da je smeđe dobro i da može biti implantacija al nek me iskusnije cure isprave..ja sam jedanput imala nekakvo krvarenje i nije nažalost bilo dobro.p

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cula sam se dr.kaze da nastavim sa utricima i betu kako mi pise i mirovanje.hvala jos jednom

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

[QUOTE=Ignis;2512407]vaki,tena držite se drage cure,šaljem veliki zagrljaj i puse

Hvala cure, eto danas sam već bolje, sad me čeka razgovor s dr. da vidim što dalje

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Svim curama na čekanju sretno!!
    Poseban pozdrav Kiki222, držim draga Kike i nadam se lijepim vijestima od tebe!

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Draga sarice, nemam lijepih vijesti, opet sam prokrvarila...
    Želim svima puno sreće....

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Draga sarice, nemam lijepih vijesti, opet sam prokrvarila...
    Želim svima puno sreće....
    o,ne,ne znam kaj reći

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Oh kika2222,mila moja, neizmjerno mi je žao ...i sada gledam da smo generacija, isto dugo u braku, i sa istim problemom....drži se draga moja!!!
    Posljednje uređivanje od Mury : 09.11.2013. at 08:37

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

kika222 žao mi je

smarija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kika222 draga zao mi je sto je tako zavrsilo

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kika222 zao mi je... jesi ti ikad vadila bete kad tak prokrvaris?

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Vadila sam, jednom sam čak imala i biokemijsku... Pitala sam dr.A zašto se to svaki put desi, on nema pojma... Budem išla jedan dan izvadit betu, pa da se odmah dogovorim šta dalje. Možda imunološke pretrage, ne znam više. Hvala vam žene, već sam navikla, svaki put mi je ovo granica, koju nikako ne mogu prijeći

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Kika222... Jako mi je zao, drzi se! Nemam rijeci...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kika ja sam u prvom postupku krenula krvaruckati 7dpt, 5 dana kasnije se izlilo, iako sam jos koristila utrice (+ duphastone), 2. FET sam pocela brljavit vec 4dpt preko crinonea (mislila sam da je to nuspojava). kad je bila biokemijska, prokrvarila sam tek nekoliko dana nakon skidanja s utrogestana. nije usporedivo jer nemam toliki broj postupaka iza sebe, ali me podsjetilo na moj problem. vidjet cemo kako ce biti ovaj put.
    a tebi od srca zelim da iskopate rjesenje!

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kika draga jako mi je zao ne znam kaj da ti kazem.drzite se

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kod mene ponekad jos na papiru krvi nekad crveno nekad smedje,u glavi velika zbrka ali i nada

Sretno curke svima

Bubekica~~~~~~~~da se mrvica cvrsto primi

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Kika222 - pa zar i ti? Ljubim
    Kjara, Bubekica - da nas barem vi razveselite dobrim vijestima!
    Naravno, puno sreće svim curama koje su u MPO vodama!

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Vadila sam, jednom sam čak imala i biokemijsku... Pitala sam dr.A zašto se to svaki put desi, on nema pojma... Budem išla jedan dan izvadit betu, pa da se odmah dogovorim šta dalje. Možda imunološke pretrage, ne znam više. Hvala vam žene, već sam navikla, svaki put mi je ovo granica, koju nikako ne mogu prijeći
    A koliko si imala js kod ove punkcije?? Vraćali su ti blastociste?
    Kad sam imala "previše" js, 15-20, vraćali bi mi blstociste, i nakon 5-7 dana bi prokrvarila, sve dok mi dr.S nije rekla da je to kod mene pretjerana reakcija i da mi ih tijelo "odbacuje"...u svakom slučaju dr.V smanjio terapiju, dobili malo js,vratili blastociste i uspjelo

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Bok cure. Sve vas pozdravljam. I kod mene je ista situacija, 10 dnt

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Tena, ja sam dobila natrag dvije dvodnevne četverostanične mrvice... Ja nikad nisam imala više od 4js, jednom su mi vratili jednu blasticu i od nje je bila biokemijska...
    Hvala vam drage trudilice, znate i same da smo mi sve hrabrice koje teško dolaze do svojih smotuljaka ali nikad ne odustajemo!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •