Zlatta, i ja sam jako krvarila na zadnjoj punkciji, dr. se vec uplašio da mi je pogodio arteriju ali u pitanju je bila moja povampirena endometrioza i jajnici izranjavani dosadašnjim punkcijama.
Vidim da imamo čekalice bete pa mora da ~~~~~~ za plusiće. Sretno.

Bila sam jako nervozna nakon UZV, poljuljali su moju srecu i radost zbog malog
te sam bila jako zivcana + stres na poslu i sve je rezultiralo da sam se na bolovanju zadnja dva tjedna sto mi zapravo jako godi, iako se ponekad osijecam kao najveca lijencina na svijetu 
e od juce se ne prestajem smjeskati, mislim da me tek sad preplavila prva trudnicka sreca i veselim se da uskoro opet pocmem raditi i skorom ponovnom godisnjem i putovanju u Hrvatsku, susretu s mamom nakon godinu dana, nikad nismo prije bile toliko dugo da se nismo vidjele, veselim se da se pocmem osijecati bebine pokrete i tako sve u svemu jako sam dobro i sretno i zahvalna Bogu i doktorima do neba za ovo malo divno cudo koje raste u meni...
Žao mi je da si prošla kroz tu dramu... i ja sam imala slično iskustvo. Uf. Nikome za poželjeti. 
nema hormona, tableta itd pa uživam u slobodi življenja bez brojanja kad što trebam, svaki dan s mm pijem vino uz ručak i utakmice... imamo lauf svaki dan jer sam puna energije... ne znam što mi je