Drage moje,želim s vama podijeliti najljepši događaj u životu! 21.10. rodila se naša Ema,teška 3,5 kg i duga 50 cm!
Ema je začeta prirodnim putem u mojoj 46. god. i rođena u 47. god. Prije toga smo prošli tri postupka i jednu donaciju js! (nisam mislila ni da ću se više udavati,a kamoli imati djecu!)
Nakon neuspjele donacije odlučila sam se okrenuti alternativi i nakon istraživanja na internetu izabrala sam stvari za koje sam osjećala da će uroditi plodom. Nakon tri mjeseca strogog pridržavanja test je pokazao dvije crtice i od tada počinje moja životna odiseja.![]()
Zato drage moje,ne odustajte NIKADA od svojih snova na bilo koji način,jer ja sam živi dokaz da se čuda događaju i da su ona moguća!!!
I ne vjerujte doktorima da naše jajne stanice više nisu "kvalitetne" jer na svom putu kroz trudnoću uvjerila sam se da niti sam,najstarija "prirodna" trudnica u svojoj bolnici niti su takvi slučajevi jaaaaaakoooooo rijetki!!!
Što se trudnoće tiće,nakon dobivenih rezultata amniocenteze o normalnom ženskom kardiogramu,sve ostalo se činilo samo kao nekad lakše, nekad teže preskakanje prepona do željenog cilja!
Sada polako doma savladavamo druge slatke probleme oko naše male dragocjene štruce!
Pusa svima od novopečene mame!