Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3262

Tema: 39+ (Klub Q10)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    goodwitch avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Vidim da su ovdje krenule rasprave i u smjeru i ostalih tegoba vezanih za dob,a ne samo za reprodukciju ,pa bih ja postavila pitanje..
    ina33 čitam vezano za tvoje tegobe i kako mene muče iste stvari-spotting koji traje skoro pa cijeli ciklus tj. i prije ciklusa i poslije ciklusa..isto nahodavam već 4 mj. sa ulošcima ,pa skoro svaki dan..e kaj sam htjela pitati..vadila sam spolne hormone i sve je tu negdje shodno godinama LH 5,6 FSH 10,50 estradiol i prolaktin u granicama normale,ali su mu DHEA i ANDROSTENDION na najdonjim granicama normale..e sad-da li bi se moglo početi uzimati na svoju ruku DHEA? vidim da su tiki_a i spodoba krenule uzimati,ali one idu u postupke,a ja ne.e sad da li bi bilo efekta to uzimati vezano za spotting i ostalo?
    Posljednje uređivanje od goodwitch : 30.11.2011. at 11:15

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj goodwitch prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da su ovdje krenule rasprave i u smjeru i ostalih tegoba vezanih za dob,a ne samo za reprodukciju ,pa bih ja postavila pitanje..
    ina33 čitam vezano za tvoje tegobe i kako mene muče iste stvari-spotting koji traje skoro pa cijeli ciklus tj. i prije ciklusa i poslije ciklusa..isto nahodavam već 4 mj. sa ulošcima ,pa skoro svaki dan..e kaj sam htjela pitati..vadila sam spolne hormone i sve je tu negdje shodno godinama LH 5,6 FSH 10,50 estradiol i prolaktin u granicama normale,ali su mu DHEA i ANDROSTENDION na najdonjim granicama normale..e sad-da li bi se moglo početi uzimati na svoju ruku DHEA? vidim da su tiki_a i spodoba krenule uzimati,ali one idu u postupke,a ja ne.e sad da li bi bilo efekta to uzimati vezano za spotting i ostalo?
    Mislim da tiki_a i spodobu ne muči spotting, tiki_a muči "zujanje", a to se kao uzima da se digne kvaliteta jajne stanice, ali to je sve nedokazano, neki će ti MPO na to frknuti (naši, a i brojni vodeći Ameri), neki reći...a, uzimajte, a jedna klinika u Hrvatskoj i službeno preporučiti - CITO. Originalno, taj dhea je razvijen za bildere. Nuspojava mu može bit prištavost.

Pomaže li za spotting - čisto sumnjam.

Nisam mu, načelno, sklona, fali mi uvjerenja da može pomoć' naboostat kvalitetu js, a ne da mi se sad opet imat prišteve u 40.-toj, toliko povratka u mladost mi pak ne treba, fala lepa .

Vezano za spotting, imaš hormonsku sliku istu ko i ja - i meni je FSH vršni bio 10,50, LH isto tako mali, već sam jednom bila upala i u omjer 3:1 za FSH - to je tipičan omjer koji naznačuje početak promjena (koje neće bit ono sutra, nije da je giljotina krenula sjeć' glavu i gotovo, nemoj to tako shvaćat, to je jedan proces koji traje par godina), androstend. i dhea isto su mi vrlo niski, AMH je tipa 21, normalna plodnost - ali to govori samo o kolčinama, to mogu bit buljuci ništkorist stanica i tu se vidi da su tu nekad bili anovulatorni i mikroc. jajnici u podlozi, sada su oni izgubili svoju mirkoc. strukturu, jedino se to vidi preko AMH-a i reakcija u IVF-u (21 stanica, 16 stanica, 10 stanica, od trudnoće vitalne ni "t").

Bottomline - presudi sama, ako ti nije par prišteva bad, go for it, bez velikih očekivanja a propos spottinga i boostanja kvalitete js.

Sretno!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •