carmina, javi nam novosti, i kako su cure rekle-promijeni ginekologa.
betu sam prije godinu i pol vadila 15 puta u 4 različita laboratorija, tijekom trudnoće bila valjda kod 7-8 različitih ginekologa na pregledima, još ka tome uobičajene i dodatne pretrage u trudnoći, rodila sam sa 41 godinu i 4 mjeseca i nitko, baš nitko od medicinskog osoblja ni na koji način nije komentrirao moje godine...
sretno u trudnoći~~~~~

, znam da ti je teško, prošla sam to prije 2 godine. Tuga će bit uvijek prisutna, al vjerujem u tvoju snagu i da ćeš se opet dignut i krenut u boj za ostvarenje svoje želje.
. Baš mi je drago što socijalka nije bila u pravu.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da i nadalje bude sve naj.
i mirna kada dobije Sudoku (a to zna i na engleskom rješavat)
(neki pojedinci su i znali ali sad da se pohvalim i svim ostalim).
, vide se dvije ručice, nogice i naravno glavica i tijelo) i sve kako treba. Ja sam doma na mirovanju i tako bude cijelu trudnoću jedino da se iskobeljam iz prvog tromjesečja pa da onda mogu možda i prošetati na zraku, popiti kavu/čaj van kuće i sl. naravno ukoliko sve bude pod kontrolom.
Uvijek su lijepe priče o trudnoći, a posebno one "40 plus". Sretno i dalje, nek dalje vijesti budu slatka saznanja o spolu, težini, veličini i svemu drugom što ide s tim