vikki taman sad otvorim forum i namjeravam pitati za tebe, znam da bi morala biti negdje blizu kraja
drago mi je da je sve uredu, neka samo tako ostaneˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vikki taman sad otvorim forum i namjeravam pitati za tebe, znam da bi morala biti negdje blizu kraja
drago mi je da je sve uredu, neka samo tako ostaneˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MM je rekao da je vrijeme da prihvatim da sam trudna i stavim dijete u avatar umjesto mačka
Voljela bih i ja vas sve vidjeti. Vidjet ću kako ću se osjećati, Stara Sava mi je na drugom kraju grada pa nisam sigurna. Pratim dogovor
Hvala, cure, još dva mjeseca, nadam se da će proći brzo kao i ovo vrijeme dosad![]()
Onda, kafenisemo sutra ili što?
![]()
Posljednje uređivanje od Mojca : 10.07.2013. at 22:25
curke moje, nikako ja se danas javiti i pojaviti!!!! nadam se da ste uspjele kafenisati!!! meni danas naporan dan na terenu, veselim se nekoj novoj kavi
Kave bilo nije.
Svi junaci mukom zamukose.
evo mene opet...sada s konkretnim datumom - dobila sam termin za 2. mjesec u petrovoj...sada kreću pretrage, pa se nadam da se neće nešto izjaloviti![]()
Željka33, sretno!!!
aMalena dobrodošla.
Nemam neki pametan odgovor... iskustava ima svakakvih, pa se ja za njih ne bi puno hvatala.
Gdje si bila u postupcima?
aMalena, najbolje bi bilo da to pitanje postaviš kakvom iskusnom liječniku, i to ne jednom, nego više njih... U pravilu, ništa se ne zna dok se ne odvrti nekoliko stimulacija i ne vidi kako reagiraš na njih. Ali kada je riječ o našim mladim godinamasve to ide nešto teže.
Hvala na dobrodosliciu crnoj gori sam radila. Klinika LIFE. Pitam da bih vidjela jel ima neko slicno iskustvo sa "praznim" jc, i sta to znaci? Koji mi postupak najbolje odgovara? I koji su centri najbolji sto se tice prave kombinacije protokola? Ili to stvarno mora ici vise puta pa sto uspije...
Ma da treba pokusavati i pokusavati ali ne bi voljela previse lutati i prepustiti slucaju...
Hm. Zasto ne dobijam e-mail notifikacije o novim postovima... jel pitam glupost?![]()
Dobro došla aMalena!
Nemaš puno javljanja pa po pravilima foruma tvoji postovi kasne. Ne znam nakon koliko javljanja dođe u normalu, ali ti samo piši, pitaj što te zanima.
Što se tiče folikula, kod mene je bilo sreće sa 40+..., najčešće je bilo js, ali kako su godine u MPO prolazile bez uspjeha, počelo se događati da punkcije završe s praznim folikulom, bez js. ... Nisam više aktivna pa zaboravih puno stvari, ali mislim da se po progesteronu vidi da li je veća vjerojatnost da j. stanica postoji. Progesteron u drugom dijelu ciklusa, znači kada nisi u postupku. TSH ne bi smio biti veći od 2 kada si u postupcima. Sretno!
Cure,
tko zna što nam je sa Vikki?
rodila čujem) i ovim putem čestitam, ali ne znam ama baš nikakve detalje.
Čestitam Vikki![]()
Mogle bi mi jednuu RL u to ime? Kad će kava? Ima zainteresiranih?
Posljednje uređivanje od Mojca : 23.09.2013. at 12:20
Da se javimMoj imenjak Viktor stigao je u petak 13.9., 3410 g, 51 cm, apgar 10/10. CR je bio u planu 16.9., a kako sam predosjetila da necu izdrzati dotad (jak pritisak i kontrakcije u 39. tj. da nisam mogla hodati dulje od minute), dosla sam par dana ranije u bolnicu. S 12-og na 13. u noci dobila sam trudove (najuzbudljiviji trenutak u zivotu dosad), krenula je voda, nisam se otvarala vise od 2 cm koliko sam bila otvorena vec dva tjedna i pripremljena sam za CR. Viktora sam vec sljedeci dan dobila na 24 sata dnevno, dojenje je krenulo bez problema, no dan nakon sto smo izasli iz rodilista zavrsili smo na Rebru, zaradio je streptokok i zlatni stafilokok i sad to rjesavamo. Nadam se da cemo brzo doma.
Dobro je dijete, dobro sisa, puno spava i malo placeRado bih vam ga pokazala, no ne znam promijeniti avatar na mobitelu.
Uglavnom, jos uvijek mi je tesko vjerovati da sam nakon svega izgurala punih 39 tjedana skolske trudnoce u 43. godini, i da mi tog decka nitko nije dao na posudbu niti cuvanje, vec da je stvarno moj
Svima <3
Vikki i Viktor i tata, najveće moguće srce vam šaljem!
Viktorto ime je jedan od mojih favorita za dečka...
Biti će vrlo brzo sve dobro! Držim fige da što prije odete kući. Ljubac veliki oboma!
vikki, čestitam!!! Viktoru puse i brz oporavak da čim prije napokon uživate u troje![]()
draga vikki cestitam ti od srca. tako mi je drago zbog tebe....
drzim fige da sto prije rijesite taj stafilokok i uzivate
Vikki cestitkei zelim da sto prije dodjete doma!!!
Čestitke, Vikki!
I naravno moram primijetiti da je lijepo bar nakratko čitati opet "staru" ekipu ovdje.
čestitam Vikki, ovo je stvarno prekrasno čitati!
nadam se da će takvih "iznenađenja" biti ovdje sve više!![]()
Čestitke Vikki i od mene. Prekrasno te čitati. Uživaj sa samo svojim Vikkijem![]()
Vikki cestitam i da se sto prije rijesite bestija! Marija i ja smo to prosle pa znam kako izgleda.
Vikki čestitke tebi i TM!!! Viktoru pusa!!! i ja sam za kavu
Vikki čestitam, mamicitateku
i Viktoru
![]()
a brzo će te bedaste baketrije srediti pa uživati doma
i zaboravih:
sljedeći pon 30.9 amniocinteza u Petrovoj a onda namjeravam jedno 4-5 dana jače mirovati
inače lijepo naprdujemo, sada samo da pregrmimo ove pretrage i krajem listopada anomaly i onda opušteno dalje
mrzim ono da se nemože editirati dulje od 2 minute, da je bar 5![]()
Viktor=Pobjednik!
I Mama isto!
Spodoba, sretno!
Čestitke Viki i svako dobro tvojoj obitelji!
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
Malo sam se pogubila, osim spodobe, imamo li sad koju trudnicu?
imamo i linalenu, Konfuziju, ako ima još koja neka se prijavi
Da... kako sam zaboravna... Aaaa...![]()
Sori trudnice.![]()
vikki, sa velikom oduševljenjem čestitam ti na sinu!! Presretna sam pročitala vijest. Malo kasnim, ali nadam se da za čestitke nikad nije prekasno. Za ovakve vijesti vrijedi biti na forumu!
Draga vikki, od srca cestitamo i zelimo dobrodoslicu toliko zeljenom djecaku lijepog imena!Drzimo fige da brzo idete kuci! A nadamo se i nekoj kavici uzivo...
Iskrene čestitke mami i tati i velika dobrodošlica malom junaku!
Draga vikki iskreno čestitam tebi i tvom mužu a malenom Viktoru želim da ga kroz život prati sve najbolje.
Velika pusica za tebe i bebicu.