Inesz, iskreno se nadam da si usporena stvaralica hcg-a, kao sto sam bila ja
Ja sam doduse krenula s malo vecom betom od tvoje, al sam ja prvu vadila 14dt i onda 16, i onda svaki 4, 5 dana i cijelo vrijeme je rasla, al ne pravilno,jako ne pravilno, doktori su me vec bili pripremili na VM, al su davali i malu sansu da je ipak sve na svome mijestu, od prve bete do konacnog razrijesenja agonije prosla su 22 dana, kad se prvi put nesto vidjelo na UZV-gestacijska vrecica i srce koje kuca, bio je to najljepsi trenutak u mome zivotu. Beta je bila oko 2000 i 6+ tt. Sad sam u 17tt i sve je pet.
Tada sam prekopala sve zive napise po netu o beti na netu, i saznala, da od svih zena postoji 3% koje su spore u stvaranju hcg, koji se nepravilno dupla. Cak sam naisla na slucaj zene koja je 14dt imala betu 18 i niko joj nije davao nikakve sanse za normalnu trudnocu, da bi ona na kraju rodila zdravu i normalnu bebu.
Ne zelim ti dati laznu nadu, al se iskreno, cijelim srcem nadam da je tvoja mrva na pravom mijestu
Probaj se opustiti i prestati citati negativna iskustva os neta, setaj i uzivaj u malim stvarima.Znam da je lako reci,a tesko je napraviti, ja sam previse citala i na kraju sam skoro dobila zivcani, a sve bez veze, samo zato sto sam drugacija od vecine zena.
Saljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~