Da... kako sam zaboravna... Aaaa...![]()
Sori trudnice.![]()
Da... kako sam zaboravna... Aaaa...![]()
Sori trudnice.![]()
vikki, sa velikom oduševljenjem čestitam ti na sinu!! Presretna sam pročitala vijest. Malo kasnim, ali nadam se da za čestitke nikad nije prekasno. Za ovakve vijesti vrijedi biti na forumu!
Draga vikki, od srca cestitamo i zelimo dobrodoslicu toliko zeljenom djecaku lijepog imena!Drzimo fige da brzo idete kuci! A nadamo se i nekoj kavici uzivo...
Iskrene čestitke mami i tati i velika dobrodošlica malom junaku!
Draga vikki iskreno čestitam tebi i tvom mužu a malenom Viktoru želim da ga kroz život prati sve najbolje.
Velika pusica za tebe i bebicu.
Vikki, iskrene čestitke, jako sam sretna zbog vas
Ostalima - nisam vas zaboravila, samo rijetko navratim i znam da mi nećete zamjeriti ali volim vas sve![]()
Princeza Lea se rodila 1.10 u 12:12 ekspresno..tri sata opakih trudova (prvi porod je bio laksi..haha)Cura je 3670g i 56cm..Jos uvijek nemrem vjerovati..nakon 4 godine fighta, od toga 2 godine u MPO vodama..zelim vam ovu srecu! ♥
Spodobo, čestitke od srca , a malenoj princezi topla dobrodošlica!![]()
Spodoba cestitam od srca, prekrasna vijest!!!
Čestitam od srca draga a maloj Lei velika dobrodošlica!!!!!
Velika čestitka vikki i spodoba!!!
vikki, tvoja priča mi još uvijek zvoni u glavi, prekrasno čudo vam se dogodilo. Sretno vikki i spodoba.
A koliko krasnih avatara ovdje, ne usudim se nabrajati, baš uživam gledajući slikice. Bravo koke!
Kako je lijepo kad na ovoj temi netko objavi dolazak na svijet novog bića! Spodoba iskrene čestitke na maloj princezi!!!
Mene sve više "pere" teret mojih godina pa mi svaka ovakva vijest daje novu energiju!
Spodoba, čestitke na princezi odUživajte
Samo da kratko prijavim da mi je jučer bila 1.FM, 6 folikula za sada....
Da i ovdje čestitam Spodobi, uživaj u svoje dvije princezice
nina70 pravo si koka, neka i dalje bude sve kako treba
A mi cure moje polako rastemo, čekamo nalaze amnio i prve pokrete. Dobro se osjećam ali lako umaram, apetit moram jako kontrolirati jer sam već na +7. Reagirala malo na heparin kožnom alergijom no kaže hematolog da nije za promjenu jer kada sam promijenila mjesto pikanja nije se isto pojavilo. Nekako sam sigurna da će moje tijelo sve uraditi kako spada , malo me brine genetika ali i to će biti b.o. Jučer zapela između auti jer je kod nas parking baš uski, moram paziti gdje parkiram ili da izađem iz auta na cesti ak me voze. Ujutro prvi puta sanjala bebu, sjedimo u dnevnom i beba je mm na koljenima i vidim samo nogicu, pravu mišelinku (ni u snovima ne vidim spol) i pesek njuška i liže tu slatku nogicu i čujem smijeh bebe
ma kod koke će na kraju bit puno manje jajca, ali nema veze nek bude i jedan ali pravi. I dr je rekla da od klomif. bude praznih folikula.
linalena, već si u 17tt?! Bravo! Hm kilice...pa nije strašno +7. Sad ide 2 tromj. pa će sve bit lakše i ljepše. San ti je super![]()
vikki čestitam ti od srcaa malom dječaku želim sve najnajnajbolje u životu ( ni ja, ni nakon 18 mj. još ne vjerujem, dok skakuće oko mene i nešto brblja - svaki dan sam sve više zahvalna...)
je već 17tt, no stvarno se stalno ta neka granica kada ću se opustiti pomiče
a ti si na klomifenima, jel ćete dodati gonal/menopur?
linalena, a znam da je teško opustiti se...ali vidjet ćeš da će ti bit lakše uskoro.
Da, ja sam na bila na klomifenima i sad nastavljam s menopurima
Spodoba, čestitke i dobrodošlica curki
Hvala svima na čestitkamaDoma smo i lijepo napredujemo.
Linalena, što se opuštanja tiče, mislila sam da ću se u trećem tromjesečju potpuno opustiti, no tek sam tad počela odbrojavati u panici svaki dan do kraja, i zbog nestrpljenja i straha otišla u bolnicu i nekoliko dana ranije(što se pokazalo dobrim potezom). No, kod tebe to super ide, neka bude školski do kraja
Cure![]()
Linalena.... Draga, nećeš se ni snaći,a san ce postati stvarnost i sve ce biti super, ne razmišljaj ništa ružno, već samo takve vesele stvari kao tvoj san!
Vikki, kako ide? Ste kući, pobijedili bakterije?
Doma smo, za bakterije ćemo vidjeti na kontroli, streptokok nije problem, stafilokok bi mogao biti (ima malo problema sa začepljenim suznim kanalima pa treba paziti na to). Dojim, dosta je dobio na težini, a i ja sam svakim danom sve spretnija s njim (on mi je prvo novorođenče koje sam držala u rukama, nije tako strašno kao što sam se bojala). Uglavnom, snalazimo se, samo da nam bude još lijepih dana da možemo na zrak
![]()
hvala drage pripadnice kluba 39+
onima koje su na cekanju zelim da im se sto prije ostvari isto..
mi smo se ufurali, malo nas je zafrkavala zutica i trebala sam je buditi za hranjenje, sto je bila teska misija. no izgleda da smo je pregrmili, kao i jedan skok u razvoju..i fino smo se uhodale. velika seka uopce nije ljubomorna, sto vise. puna je razumijevanja. no isto tako gledam da se sa njom bavim..npr dok dojim joj citam pricu ili tatica preuzme malu a ja se s njom igram. cak smo i prve bozicne kekse napravile![]()
Posljednje uređivanje od Mojca : 11.10.2013. at 14:33
spodoba, uživajte
Evo da vam javim da imam na čuvanju jednu mrvicu. A sada![]()
spodoba
nina![]()
nina70 puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude lijepa beta i velka beba, velka beta i lijepa beba
Meni još jedno 2 tjedna neizvjesnog čekanja nalaza amniocinteza, sutra će biti 2 tjedna.
Mare41 kako su bebači? Kada dolazite do ZGa
Hvala cure, za jedno tjedan dana bi trebala vadit betu.
Linalena, da nešto nije u redu već bi ti oni javili. Čini mi se da imaju rezultate već za 10ak dana, ali onda slijedi spooora administracija, slanje iz jedne zgrade u drugu, pa vikend...., a ti doma umireš čekajući.
spodoba, cestitam!
nina, ima li novosti?
lina, dolazimo na goljak, al nazalost tad ne bude vremena za kavu
lastice, hvala. pusa tvojoj curici.
mare,betu ću vadit sredinom tjedna. probada me, tu i tamo grčevi, bole križa, nesanica, ne mogu sjedit dugo a sjedim (radim). uglavnom, nepodnošljiva sam. prekrasan avatar, kako je s dva zvrkića?
napisati ću i tu: ja si jutro započela sa mjerenjem šećera, imam neki uređaj kaj je mm dobio od doktora, nakon petljancija jer nikako zbušiti moj prst rezultat je 5,9. POčelop me zabrinjavati kako se osjećam ako dulje ne jedem, ulovi me lagana treskavica u rukama i nogama a u glavi umor. Makar moram vaditi i željezo, ne znam zakaj mi je i hematolog rekao da ga vadim - dal možda heparin utjče na željezo ili se samo radi o razrjeđenju krvi pa se mijenja koncentracija??
Danas je 3 tjedna od amnioi počela sam biti sigurna u javljanje bebice
Nina70 vibrice do neba za betu
dobila jučer nalaz amniocenteza i sve je uredu. sada anomaly u ponedjeljak
imamo dečeca
pozdrav veliki svima
nina70 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~