Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
Ironijom sudbine, ja sam se prošli put zahvaljivala Svemiru što kiretaža postoji.... a imala noćnu moru da mi plod završava na plućima i da mi se niko ne usuđuje napraviti... abortus (???) toga ploda jer "život je svet, a možda se ipak dogodi čudo, i ono.. treba mislit pozitivno, a da me psiholozi iz psiho-savjetovanja pitaju "a zašto vi vjerujete da vam trudnoća nije OK i život da vam je ugrožen", a ja ostajem užasnuta da su me svi, i doktori, napustili. Malo mi je olakšanja donijela izložba Bodies Revealed, kad sam shvatila da opet ne može tako embrij jednostavno plutat po tijelu, ali opet, bilo je VM-ova i na arterijama, plodova po jetri itd. Malo sam se valjda, tada, bila overdosirala tim stavovima i prizivom savjetsti.
ina33, sumnjalo se na VM? sta s betom 1000-2000 nisu bar vidjeli da je u maternici? jel se plod uopce razvio? srce prokucalo? ili bas nista nisu vidjeli pa otud i te sumnje na VM?
mucili te do 10. tjedna jer se nista nije vidjelo?
i ja sam bila u situaciji da sam "zahvaljivala Svemiru što kiretaža postoji", al sam ocito imala vise srece, jer cim su mi s 8 tjedana utvrdili blighted ovum (prije toga isto tjednima vadjenje bete i gledanja na uzv svako toliko, sumnje na VM), odmah su me sibnuli na kiretazu (tj. ja trazila odmah - valjda tip ko i ti, samo da zavrsim sto prije s mukom).

AuroraBlu