Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3262

Tema: 39+ (Klub Q10)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma, krivo sam nešto onda napisala, nije bila VM, nego missed ab - embrij bio tu, kucao je, ali je kucao nepravilno, i kako je trudnoća odmicala sve je više kasnio u razvoju, očito kromosomopatija, ali s tim se ništa ne može raditi, osim:

a) čekat spontani;
    b) ići na abortus.

To se tako zove, osim ako ne bi još i radila biopsiju korionskih pa dokazala da je to loša trudnoća, pa eventualno išla na prekid trudnoće na uputnicu, a to je sve ono bespotrebna gnjavaža na gnjavažu, jer je kristalno jasno čemu to vodi, neće se ležanjem ispravit kromosomi ploda ili sad čudesno beta "popravit".

Niko ne prihvaća loše duplanje bete 200-233 kao the dokaz za prekid trudnoće na uputnicu, a ako pacijentica izgubi živce, to mora ona izdrajvati (tehnički - abortus), plus to ne radi svaka bolnica jer su u prizivu savjesti.

Meni je to na kraju bila noćna mora, bolovi, krvarenja, a moraš funkcionirat, mislim, besmisleno mi je bilo 2 mjeseca kao fol bit doma i čuvat trudnoću koja je očito doomed, ono, jedva sam dočekala kiretažu jer plod nikako da stane kucat, endonmetrij sav u hematomima, ispada u komadima, ali nikako da se dogodi the spontani, tj. sve je to trajalo predugo, za moj pojam.

To je proklestvo MPO-a kad točno znaš da je loše, mislim, dulje traje, nego ono, ne znaš pa kao malo lošije kuca, malo bolje kuca. Ovdje je sve jasno od 5. tjedna, a onda se čeka 10.-ti, tj. to najčešće tako spontano završi do 12. kao missed ili kao potpuni spontani.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 02.05.2011. at 17:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •