Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3262

Tema: 39+ (Klub Q10)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma daj (oni što se grle). Probaj malo zavrtit više protokola, iskristalizirat će ti se tvoj daljnji put, izvadi i taj AMH, jer bi on mogao biti vodilja i eventualno poštedan po tvoje financije (usmjerit će te eventualno na prirodnjake, ili na malo više ciljane stimulacije ili na slabije stimulacije koje se vrte ovdje, u Hrvatskoj, neke žene naše dobi imaju puno bolju reakciju na klomifene par gonala, nego na veliki šut full-blown hormonske stimulacije s po 4-5 ampula gonala, koji se vrte vani i skuplji su u smislu troška postupka i love potrošene za lijekove). Ipak, unatoč svim tim markerima, ne može se sve znati tipa kristalna kugla, i treba vritt stvari po sistemu pokušaj-pogreška, koji put. Sretno!!!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 12.05.2011. at 16:41

Reni76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    usmjerit će te eventualno na prirodnjake, ili na malo više ciljane stimulacije ili na slabije stimulacije koje se vrte ovdje, u Hrvatskoj, neke žene naše dobi imaju puno bolju reakciju na klomifene par gonala
    Ovo bi htjela potvrditi jer se to pokazalo u mom slučaju.

Ne spadam po godinama u ovu grupu, ali s obzirom na moj nizak AMH i količinu postupaka, mogla bi se nekako tu uglaviti.
    Želim samo reći da sam prošla jako puno kombinacija stimulacija, i upravo su mi zbog godina šibali duge protokole (MB) i kombinacija suspresija od 21. dc prethodnog, pa nakon toga Menopur/Gonal. Reagirala sam strašno, folikuli uopće nisu rasli, ili su narasli bez j.s. Ma, definitivno za poluditi i odustati od svega.

Onda me je dr. A poslao da vadim AMH, i naravno nizak.
    Nakon toga pokušali smo sa prirodnjacima, 6 mjeseci zaredom i ništa. Samo u jednom ciklusu jedna j.s., i oplodila se i vraćen mi jedan embrij, ali ništa.
    Muka Živa, sa tim prirodnjacima, a ja sam iz Slavonije tako da sam većinom bila u vlaku.

Dobitna kombinacija kao osobe sa niskim AMH-om: klomifeni od 3 dc do mislim negdje do 8-9 dc i nakon toga Menopuri + (zaboravila sam ime suspresije koja se daje na VV-u, a nije Decapeptyl i nije Suprefact).
    Uglavnom Decapeptyl i Suprefact su mi sve uništavali.
    Možda ću nekome pomoći da ne luta tako dugo u MPO-vodama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •