Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
Sve cesce cujem da je svaki ciklus prica za sebe i da se prije postupka svakako preporucuje napraviti UZV i prebrojati antralce pa ako je situacija ok krenuti u stimulaciju ili cekati bolje dane. Medutim, rekla bih da je to kod nasih dr prije izuzetak nego pravilo.
Ina, mislim da su Gonali bolji za nas u pocetku stimulacije jer imamo oslabljene FSH receptore a tada nam je FSH najbitniji da se izdvoji sto vise folikula a kasnije ih s dodatkom LH poticemo da bolje sazriju. Tako nekako....
mali-mis, ~~~~~ da sve bude ok i da te zivci posluze do iduce bete.
Hvala Taco i sad sam se malo opustila, zapravo dosta...cak sam se napokon nakon dugog vremena danas usudila najest do mile volje

Al ovo sa UZV prije stimulacije, ne kuzim...nije valjda da se kod nas krece sa stimulacijom prije UZV????
Ovdje je postupak sl. nazoves kliniku na dan kad si dobio mens. i zelis u postupak, ostavis poruku sa svojim podacima, ako imaju mijesta da te prime taj mijesec u postupak, nazovu te i kazu kad trebas doci na UVZ, ako je na UZV sve ok s jajnicima i maternicom, dobijes plan i program, prvo ide stimulacija 21 dan ciklusa min.2 tjedna-ako se radi o dugom postupku, nakon toga ponovo UZV i ako je sve kako treba biti pocima bockanje+stimulacija s manjom dozom, pa onda opetUZV itd.
Pa kako te mogu staviti na stimulaciju ako te ne pregledaju i jajnici i maternica nisu spremni???? ne kuzim ili sam skuzila pogresno