-
Osoblje foruma
Cure drage, ona jedna jajna stanica se oplodila. Umirem od straha i čekamo što će biti sutra sa njom. Realna sam, ne zanosim se, ali se ipak nadam.
Bila sam prije postupka u VG na konzultaciji kod dr. R. u V., danas bila na konzultacijama kod dr V. u P. bolnici. Kaže dr. V. ako iz ovog ne ostanem trudna da kod njih mogu na postupak krajem godine. Bože, to je 6 mjeseci! Razmatramo privatne klinike. Shvatila sam da je Cito sa sjajnim rezultatima, zar zagrebačke privatne klinike zaista zaostaju u odnosu na Cito? Nije Split daleko, ali Vili mi je bliže, a tamo sam već bila na konzultacijama. Ako me u VG ne mogu uzeti na prvu stimulaciju prije kraja godine, naravno da ćemo nekako naći novce za privatnu kliniku i ne čekati 6 mj državnu bolnicu.
Na brzinu sam preletjela prethodne postove, ne znam je sam li što popamtila od pročitanog jer sam noćas spavala 2-3 sata. Hvala svakoj koja mi se obratila, hvala na svakom savjetu koje ste dale. Zaista bih voljela da vas bar ovako virtualno upoznam i da za svaku uz nick imam i njenu mpo priču. Zapamtila sam pitanje od Ine33 oko AMH, da-cijeli život ima cikluse od 31-33 dana, ali ovulacijski su skoro uvijek bili prema mojim saznanjima, dogdio bi se jedan ili 2 godišnje sumljivi ciklus koji je možda bio anovulacijski. Razmišljam....prvu mjesečnicu sam dobila sa gotovo 14 godina, možda to ima veze, ne pušim, ne pijem, dalmatinka odrasla na blitvi i raštiki, volim se rekreairati, ljubiteljica dugih vožnji biciklom... možda to ima nekog utjecaja, ili je samo možda genetika u pitanju.
Idem daoma sa posla, ravno u krevet. Eh, kad bi samo san mogao na oči?! Ljubim vas
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma