Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3262

Tema: 39+ (Klub Q10)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja, onda, zagovaram ateiste na ovom podforumu tj. one koji ne vjeruju u čuda/moć pozitivnog mišljenja . Jer, tu se svodi na vjerovanje, a ne na činjenice. Zlatta, piece.

Evo ja ne vjerujem u čuda.
    Lijepo je kad se desi, skidam kapu. Toliko je rijetko da spada u onu kategoriju "iznimka koja potvrđuje pravilo".
    Ne dešava se onda kada netko "na silu hoće", već kad se desi.
    A desi se iz nekog nama (ponajviše doktorima) nepoznatog razloga.
    Jednom u budućnosti kad budu doktori znali malčice više nego danas i broj čudesa bude manji, jednostavno će se znati uzrok...

Ali, pozitivna "vibra", tj. pozitivan stav, ima mnogo veći utjecaj na psihu, pa time ne samo na mentalno već i na fizičko stanje, koje može dovesti do toga da izhod bude onakav kakvim ga želimo.
    Ne kaže se bez veze "pazi što želiš, moglo bi ti se ostvariti".
    A pozitivni stav je jako lijepa stavka.
    Ali to nije čudo.

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sweety prvotno napisa Vidi poruku

Evo ja ne vjerujem u čuda.
    Lijepo je kad se desi, skidam kapu. Toliko je rijetko da spada u onu kategoriju "iznimka koja potvrđuje pravilo".
    Ne dešava se onda kada netko "na silu hoće", već kad se desi.
    A desi se iz nekog nama (ponajviše doktorima) nepoznatog razloga.
    Jednom u budućnosti kad budu doktori znali malčice više nego danas i broj čudesa bude manji, jednostavno će se znati uzrok...

Ali, pozitivna "vibra", tj. pozitivan stav, ima mnogo veći utjecaj na psihu, pa time ne samo na mentalno već i na fizičko stanje, koje može dovesti do toga da izhod bude onakav kakvim ga želimo.
    Ne kaže se bez veze "pazi što želiš, moglo bi ti se ostvariti".
    A pozitivni stav je jako lijepa stavka.
    Ali to nije čudo.
    Pozdrav curama i moram i ja nešto reći na ovu temu. Iza mene je 10 godina borbe i 2 trudnoće (jedna prirodna i jedna IVF trudnoća) koje su završile loše. Sa 30 god. kad sam krenula u svoju bitku, a krenula sam odmah, doktor mi je rekao da ću brzo ostati trudna. Sad sa 40, jako mi je teško vjerovati u čudo i moć pozitivnog mišljenja. Naime, ja sam probala sve pristupe, od pozitivnog mišljenja do potpunog mirenja sa situacijom i ne očekivanja ničega.
    Kako kaže Sweety, jednog dana medicina će znati puno više nego danas i onda će se znati uzrok zbog čega nisam uspjela.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •