beta 1.5...
ovaj puta nisam se naročito niti nadala jer sam poslije punkcije jako krvarila, "krvi do koljena" da mi je srce stalo...kasnije sam našla na netu da kod tako jakih krvarenja najčešće se radi o krvarenju iz maternice-ako se prilikom punkcije takne (odgovor dr.R. na nečiji upit u vezi jakog krvarenja nakon punkcije)...ne mora biti ali vjerojatno je tako jer mi doista nije jasno da bi iz jajnika tolika krva mogla ići...
tiki_a, sretno! kao i svim čekalicama bete.....![]()

za sutra! Nek bude savršena stanica u čarobnoj kuglici!

e od juce se ne prestajem smjeskati, mislim da me tek sad preplavila prva trudnicka sreca i veselim se da uskoro opet pocmem raditi i skorom ponovnom godisnjem i putovanju u Hrvatsku, susretu s mamom nakon godinu dana, nikad nismo prije bile toliko dugo da se nismo vidjele, veselim se da se pocmem osijecati bebine pokrete i tako sve u svemu jako sam dobro i sretno i zahvalna Bogu i doktorima do neba za ovo malo divno cudo koje raste u meni...
Žao mi je da si prošla kroz tu dramu... i ja sam imala slično iskustvo. Uf. Nikome za poželjeti. 
nema hormona, tableta itd pa uživam u slobodi življenja bez brojanja kad što trebam, svaki dan s mm pijem vino uz ručak i utakmice... imamo lauf svaki dan jer sam puna energije... ne znam što mi je