Orline kažu u Mb da nema razlike, evo i naša Mb cura je iz smrznutih (ista situacije, MM neuhvatljivo putuje).
Sretno svima!!!
Orline kažu u Mb da nema razlike, evo i naša Mb cura je iz smrznutih (ista situacije, MM neuhvatljivo putuje).
Sretno svima!!!
Hvala svim suborkama iz kluba na podršci.
Razmišljam da pokušam još koji put, ima vremena za odustajanje.
Orline, Linalena, slatkica i ostale cure u postupcima sretno!
I ja bi rekla kao ina33, femara da se isproba kad je već mnogima donijela sreću.
Lutkica, pa bilo bi jaaaako lijepo 6-7 komSretno!
Cure pozdravi iz Mb....danas dr nabrojala 2 fol desno, 2 lijevo i jos sitnih, kaze vjerojatno iskoristivih.....kaze da je ovo za moje godine vise nego odlicno....laknulo mi
je...
Danas i surta ukljucen i cetrotide, u srijedu kontrola, mozda i stoperica....
Sve vas grlim i zelim uspjeh sto skorije![]()
Lutkica sretno!!
Ina33, tiki_a hvala puno na savjetima!
Hvala vam puno drage moje.....danas smo iskoristili dan i otisli u terme Radenci.....predivno je, tople kupke i bazeni, MM se kupao citav dan, a ja leskarila u hladu i samo se smocila, nesto me strah bilo zbog stimulacije i tako....popodne primila menopure i cetrotide..
Sutra ujutro vadjenje E2 i progesteron, a u 16.45 Nova Vas kod dr V....on ce reci sta dalje....javim se opet![]()
Pozdrav iz vruceg Mb clanicama kluba....danas prvi pregled kod dr.Vlaisavljevica....kaze E2 fino porastao, endom. 9mm, desno 3 folikula(jedan vec zreo i nista od njega), lijevo 3 folikula...uz to 1,2 sitnih...
Kaze dr. ako u mojim godinama imamo 1 ili 2 folikula to je normalno, ovo je odlicno....trebali bi imati 2 jajne celije, on misli i vise.
Danas primila jos jedan cetrotide, a u 19.30 i ovitrel..punkcija u petak ujutro, da smo u 6 na klinici...
Radicu sa anestezijom, mada je nisam nikad primila, pa malo cvikam
Eto to bi bilo sve za danas, sutra odmor na Pohorju, i nadam se najboljem drage moje..
Lutkice, odlično, i ~~~~~~~~ za dalje. A za anesteziju se nemoj plašiti, i mene je jako bilo strah, a sad bih je ponovila bez problema... malo se naspavaš i dobro odmoriš.
Andream hvala ti, sve sam vec 100x procitala, ali eto nesto me strah.....sad razmisljam o jc, bila je jos jedna cura
sa 41 godinom, imala je i ona 6,7 folikula...dr. kaze da to nije tako cesto...da mi je 4,5 jc sto bih voljela....
lutkice...to je suuuper (za mene fantastika)
Lutkica, ja sam u Mb u dugom protokolu imala 6js sa 39,5god., 5 zametaka do 3.dana i 2 vraćena, jedino što sam primila 48 Menopura. Koliko si ih ti do sada primila?
Taca to je stvarno odlicno, ja sam primila 28 menopura, joj da je meni tako...
Lutkice puno puno ~~~~~ za sutrašnju punkciju i lijepi broj zrelih stanica
Ja sam danas bila na UZV, 7dc, folikuli mali, nastaviti sa po 2 gonala, kontrola u subotu
Pozz drage cure, jutros na punkciji 6jc...u pon ET.....bilo cura sa 20 jc(mladje) ali i sa 3 i 4jc( isto maldje od mene)...
Anestezija kao mlijeko...pospana sam, javim se..
Lutkica, super, sad navijamo za lab ljubav
linalena~~~~~~~~~
Lutkice, imaš bolji rezultat od mene u dobitnom postupku. Jako dobro, bit će tu lijepih embrijića, evo odmah za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lutkice, samo tak daljeeeee
bravo za j.s i hrabrost u anesteziji(sorry moram se malo zafrkavat
Mare, Mojca, andream, hvalaa...linalena hvala ti i sretno u subotu na kontroli....
Poslije punkcije malo sam krvarila, ostale cure nisu, onda mi kuci ispao i mali ugrusak krvi i vise nisam krvarila...ne boli me nista, jajnike malo osjecam kad sjednem i ustajem...od veceras utrogestan 3x2....
Nadam se embrijicima![]()
Lutkice za lijepe embrijiće~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
linalena neka folikulići lijepo rastu~~~~~~~~~~~~~~
Lutkica, mene su jajnici dobrano probadali na dan punkcije, dan kasnije kao da ništa nije niti bilo, išla sam normalno i na posao.
Lutkice, to je sjajan rezultatDržimo fige za lijepe embrije.
Linalena~~~~~~~~~~~~
Hvala vam svima na zeljama da sve bude ok....juce i danas odmaranje i tako....
9dc, folikuli 14-15mm (u zadnjoj/prvoj stimulaciji 11dc su bili 14mm, a tada počeli sa po 3 gonala, sada deremo po 2)
uveli cetrotide (kak oni djeluju?????moram malo guglati)
kontrola opet u ponedjeljak
sve mi se nekako čini brzo, no neznam broj folikula
svima puno poljubaca
Linalenanije brzo, meni 7 dc bio jedan od 14mm, i drugi malo manji, 9. dan stoperia, a punkcija 11 dc...sretno
Cure sta mislite mogu li uzeti paracetamol, uhvatila me prehlada o d klime vec 3.dana...imam malo i temperature
Obzirom da je paracetamol dozvoljen u trudnoći, rekla bi da možeš. Ali sami paracetamol, dakle, Lupocet, Lekadol, a ne one mixeve poput Coldrexa, Dalerona i sl.
Neke studije kažu da oslabljen imunitet doprnosi implantacijimeni je par dana nakon transfera počela temperatura i gadna prehlada koja je trajala 2 tjedna.
Hvala Mojca, evo pronasla sam i ja da moze samo paracetamol i puno caja sa limunom i medom![]()
Lutkica, svaka čast! ~~~~~za dalje
linalena i kod tebe sve za pet, ~~~~~šaljem
linalena, lutkice i sve druge cure šaljem puno dobrih misli.
nasa beba jucer sa 9 tj i 4 dana ima 25,9 mm, srce koje kuce, glavicu, nogice, rukice, želudac, crijeva, kralješnicu... vesela je, stalno miče rukice, nogice i glavicu. prof. L. u V. je bila zadovoljna bebom, zajedno smo se smijale od sreće. hematoma nema. kontrola za 3 tjedna..
pusa svima.
Inesz superr
A ja na punkciju u petak
I dalje ne znam broja al definitivno je manje nego u prvoj stimulaciji (19js) nadamo se finih kvalitetnih
Inesz, bravo!![]()
Linalena, nek bude turbo kvaliteta, pa je broj manje bitan.![]()
Inesz, linalenasve najbolje..
Kod mene jucer 5 osmocelijskih embrija, 3 vracena
, 2 ostvljena do blastociste, pa zamrzavanje.....i na transferu bio dt V. sto mi je narocito drago, sve je proslo bezbolno, jos dvije cure bile i kod njih po 2 vracena...Za mene su bili svi odusevljeni da je od 6 jc, bilo 5 jednakih embrija, a ja ponosna
Sad ostaje cekanje, nisu rekli za aspirin, samo nastaviti utrogetan 3x2, luce lezanje, danas kazu kako se osjecamo, moze i setnja, ali ja necu...
Cure kad moze biti implantacija, ako imate neki savjet sta da pijem(cvekla, ananas..) sta da radim samo recite....
Jos smo danas u Mb, sutra put pod noge
Puse svima.....
Inesz kako prekrasne vijesti![]()
linalena, dogurala ti do punkcije, puno ~~~~~~šaljem za uspješan petak!
Lutkica, svaka čast, jaaaaako lijepo![]()
Inesz puno puno cmokića za bebicu
Lutkice neka ti lijepi embrijići ostanu sa svojom mamom~~~~~~~~~~~~~~~
Odlične vijesti - Linalena, bit će to plodna punkcija.Inesz, baš sam se pitala kako napreduje tvoja trudnoća, kad tamo bebica je već fino narasla i napreduje, bravo!Lutkice, ~~~~~~~~~~ i još ~~~~~~~~~~~Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lutkice, evo ti koristan link kada je implantacija, ja sam se svaki dan oko tog vremena osluškivala (naravno da ništa nisam mogla znati niti osjetiti, ali bar malo teorije nije bilo naodmet):http://potpomognutaoplodnja.info/ind...fera&Itemid=76
Cure drage, hvala vam, i ja svima upucujem zelje za ispunjenje snovai lijepe vibrice za dalje....ja sam juce stigla kuci, i bilo mi zao napustiti Mb(bas mi se dopao)....uglavnom ova 3 dana mirujem, malo prohodam po kuci, sjadim samo kad trebam da jedem i tako...od jutos pravim krugove po stanu jer mi ne prija ledjima lezanje
...hvala za link, dobar je, tako nekako i ja racunam od sutra bi mogla poceti implantacija.....za sada samo osjetim napete grudi i to je to.......
svima pusa..
Lutkica, sretno!
Linalena za sutrašnju punkciju ~~~~~ i najljepši ishod
Hvala svima, eto izvještaja:
6 oocita (27 gonala i 5 cetrotida), transfer pon/uto/sri , saznat ćemo tek u pon
bolilo me poprilično, i sada idem spavat
bilo nas dosta pa čak je jedan par razgovarao na njemačkom
Linalena, super rezultat.
Odmori i naspavaj se.![]()
Linalena, odličan rezultat. Sad se lijepo odmaraj i čekaj mirno transfer.