Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3262

Tema: 39+ (Klub Q10)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj bonim prvotno napisa Vidi poruku
    drage 39+,

evo ja pocinjem s prvim ivfom, sada sam na cilestu, a slijedeci tjedan idem na decapeptyl. interesira me gdje mogu primati inekcije preko vikenda, buduci cu preko tjedna ici do vilia. Idete li na hitnu ili ciljano na VV, S.Duh i slicno. I kome se tamo javim? Ima li tko da bi privatno davao te inekcije, mene je toga zbilja strah. Hvala na odgovoru.
    Moj iskreni savjet bi ti bio da se naučiš sama bost, bilo je već problema s davanjem tih injekcija po hitnima (neće ako si u Mb-u postupku, faliju dat - subkutano daju intramuskularno itd. - barem po pričama s foruma).

Najjednostavnije ti je da decapeptyl sama sebe ubodeš u trbuh, ide subukutano, ne možeš fulat - ide ispod pupka, samo se odčepi, ništa se ne miska, a trebaš to svaki dan valjda 15-tak dana i više uzimat.

Najjednostavnije bi ti bilo proguglaj po netu kako se to daje, ima i ovdje linkova.

Kako VV u pravilu ne radi s decapeptylima, pretpostavljam da si na SD-u ili u Mariboru. Ako si u MB-u ili privatno, mogu te otpilit samo takvo, a mogu mislit kako će bit "oduševljeni" ako im, pogotovo ako si u pacijentima opterećenom ZG-u, dođeš u hitnu među ove polomljene... i ozbiljno bolesne, od kojih možeš još nešto i pokupit.

Ako te baš toliko, toliko strah, možeš pokušati nazvati Medeor - proguglaj - i vidit može li se s njima kakav deal napravit.

Ali, iz iskustva - to ti je besmisleno i većina se sama bode, a neka ti 1. injekciju pokažu u klinici ili neko od cura.

Dakle, ako ćeš molit pomoć hitne i ostalo, nikako se nemoj pouzdat pa ono znaju oni dat injekciju, nego provjerite prvo uputu i naglasite im di se daje.

Plus, slijede ti, nakon decapeptyla, gonali ili što već imaš, itd. Ako nisi na VV-u ili SD-u ili negdje državno, bit će ti ozbiljan problem 20 dana da te neko pika s ovim ili onim, za nikakve pare, iz usluge.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 17.10.2011. at 17:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •