Hvala što brinete.
Evo da i na ovoj Temi podijelim s forumašicama ono što sam napisala pod 'Potpomognuta u Sloveniji'.
Ja na taj postupak idem nekako sva nikakva, jer uz sve što ta 'priča' nosi: kontracepcija, hormoni, davanje injekcija, putovanje, usuglašavanje s poslom, mene je još snašao 'MM koji se s tim ne slaže, skeptičan je, misli da će se dogoditi sve najgore, s obzirom na moje godine i pobačaj prošle godine i čini to samo zbog mene'. Naravno da sam mu rekla da mi takav njegov stav uz sve gore nabrojeno samo otežava i da ne gleda sve crno, jer rizik naravno postoji, od zdravstvenog do financijskog, no da 'rezultat', ako to tako možemo nazvati, može biti velik, no, on ostaje pri svome. E sad, svako bi me pitao zašto sam se uopće odlučila na sve, ako nisam imala njegovu podršku - moram priznati da nisam imala osjećaj da je u tome tako kategoričan prije, kao sada, kada se približava kraj cijeloga postupka; možda sam ja krivo procijenila, a možda se kod njega to i pojačava, ne znam. U svakom slučaju, šta je - tu je, sada više nema, a i ne želim da bude odustajanja, i s tom činjenicom se moram nositi kako najbolje znam, jedino što sam sva, blago rečeno, nikakva.