-
Halo curke, evo da prijavim još jedan neuspio pokušaj, da ne pomislite slučajno da sam se predala
. Pretpostavljam da će nekim starim vučicama biti interesantno pročitati kako je sve išlo jer je bilo prilično neobično a još moram vidjeti s doktorom može li se šta pojasniti. Ovako: 2.dc sam vadila P4 koji je bio povišen (8,2 nekih jedinica a g.gr. je 4,2) pa sam 2. i 3.dc primila po 1 Cetrotide jer povišen progesteron nije dobar za stimulaciju. 4.dc sam ga ponovno vadila i bio je 3,8 pa sam krenula s Decapeptylom i 4Gonala i tako 3 dana pa sam dobila još jedan Menopur pa nakon neka 4 dana još jedan. Uglavnom, stimulacija je trajala 12 dana, ukupno sam uštrcala 60 ampula gonadotropina a zadnji uzv je pokazivao 3 folikula, štopericu dobila na 16mm (nikad tako malo, E2 dan prije štoperice bio 915pg/ml). Ti moji folikuli su se kilavili svo to vrijeme, nakon 8 dana stimulacije su bili jedva 10mm i dr. koja je taj dan bila na uzv je htjela odustati, čak je rekla da imam na svakom jajniku endometriom ali kao neka ipak dođem idući dan kada je moj dr. On endometriome ne vidi nego 3 folikula
a ja se već pomirila s prekidom stimulacije. Nekih 12h nakon štoperice (Brevactide 10000IU) sam morala provjeriti hcg koji je bio 160 (konačno pozitivan nalaz
) što se iz nekog ,meni nepoznatog, razloga mom dr. nije svidjelo pa sam primila još jedan Brevactide. I tako sam završila na punkciji s 3js što je nakon svega ulijevalo nadu da sve možda i nije tako tragično kako se činilo. Međutim, 2js su se oplodile ali se nisu nastavile razvijati tako da sam opet izvisila s ET-om. Ne znam šta ću dalje, prevelika mi je zbrka u glavi. Ova godina je bila koma, 3stim i 3 prir. od čega 2 ET-a. Moja ćukica iz avatara mi spašava život a baš i čitam knjigu "Small dogs can save your life". Stvarno je tako.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma