Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3262

Tema: 39+ (Klub Q10)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Cure, ne znam jel ovo baš spada na ovu temu ali ovdje imate najviše iskustva pa vas molim za mišljenje. Muči me - što dalje sa mnom. Krenula sam si sređivat potpis pa sam se malo, hm, ušokirala.
    Dakle, prva trudnoća je bila iz prvog stimuliranog IVF u MB, nakon 6 AIH i 1 prirodnjaka. Relativno brzo, a zbilo se prije 3 godine.
    Za drugu sam zato prošla već: 1 FET (doduše bez puno šansi), 2 polustimulirana, 2 stimulirana i 5 prirodnjaka (samo 2 s ET). Treći polustimulirani u tijeku ali ne sluti na dobro. Ukupno 7 ET s ukupno 11 zametaka, svi dobri do čak odlični i - veliko ništa. Ma ni biokemijska.
    Hormoni su mi jadni (AMH 1, FSH skoro 20), ali dobijem po 2-3 stanice, uvijek se oplode, dob skoro 34, MM je više manje OK, štitnjača u redu (doduše kontrolirala samo TSH, T3 i T4). Prolaktin u redu. Jel ima neka pretraga koju još mogu napraviti? Ako sam već imala uspješnu trudnoću imunologija i priča s krvi vjerojatno nisu u pitanju, ili griješim? Jel stvarno samo stvar sreće naletit na dobru js i dobar embrij ili postoji nešto što mogu sama napraviti??
    Oprostite ako sam zagnjavila...
    Posljednje uređivanje od Charlie : 25.11.2011. at 08:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •