-
Cure, ne znam jel ovo baš spada na ovu temu ali ovdje imate najviše iskustva pa vas molim za mišljenje. Muči me - što dalje sa mnom. Krenula sam si sređivat potpis pa sam se malo, hm, ušokirala.
Dakle, prva trudnoća je bila iz prvog stimuliranog IVF u MB, nakon 6 AIH i 1 prirodnjaka. Relativno brzo, a zbilo se prije 3 godine.
Za drugu sam zato prošla već: 1 FET (doduše bez puno šansi), 2 polustimulirana, 2 stimulirana i 5 prirodnjaka (samo 2 s ET). Treći polustimulirani u tijeku ali ne sluti na dobro. Ukupno 7 ET s ukupno 11 zametaka, svi dobri do čak odlični i - veliko ništa. Ma ni biokemijska.
Hormoni su mi jadni (AMH 1, FSH skoro 20), ali dobijem po 2-3 stanice, uvijek se oplode, dob skoro 34, MM je više manje OK, štitnjača u redu (doduše kontrolirala samo TSH, T3 i T4). Prolaktin u redu. Jel ima neka pretraga koju još mogu napraviti? Ako sam već imala uspješnu trudnoću imunologija i priča s krvi vjerojatno nisu u pitanju, ili griješim? Jel stvarno samo stvar sreće naletit na dobru js i dobar embrij ili postoji nešto što mogu sama napraviti??
Oprostite ako sam zagnjavila...
Posljednje uređivanje od Charlie : 25.11.2011. at 08:56
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma