Charlie, ja sam se isto pitala, odradila imunologiju, nešto i našla, nešto terapije i dobila i na kraju se vraćam na dobru stanicu... iako koristim i terapiju, stila nek' se nađe, više vjerujem u farmaceutski placebo za koji se mogu bolje zapalit, nego za prirodno-homeopatski... To bi bio neki bottomline, filozofski, a sad će te preuzet neko s preciznijim stručnim znanjem (ufam se u mare41) i reći točno što bi mogla vaditi (waiver - zbog čestih nestanaka markera na Rebru ti je vrermenski timeline da se to čekne 3 mjeseca, plus nije baš piece of cake dobit uputnicu za to jer je "skupo").

Ja nikad nisam radila laparo ni histero, samo RTG HSG i bio je uredan (koliko god nepouzdan, znam). Zato me sad zanima histero jer je isplivao taj topic, a ja to nikad radila, možda nema ni potrebe, ne znam.

, potpuno si u pravu, čovjek se ne osjeća dobro ako se makar nešto ne pokuša. Članice 39+ znamo da su js mlađih žena ipak kvalitetnije bez obzira na nalaz AMH no na žalost nije uvijek tako. Da li stvarno nisi imala sreće svo ovo vrijeme? I ja se često pitam. Eto ima cura koje iz nekog nama nepoznatog razloga vrte popriličan broj postupaka iako uvijek imaju dobre embrije. Sada se sjetih alec... Na tebi je da pokušaš sve što možeš a da ne ugroziš zdravlje i kvalitetu življenja, nema druge. Meni se sa imunologijom nije dalo družiti, nisam vjerovala da mi može pomoći, netko drugi će za sebe odlučiti drugačije... 

Krenula sam u prirodnjak (čisti), 1. uzv 9.d.c., desno tri folikula, lijevo 1 
. Posljedica srpanjske stimulacije??? Dan poslije 2 folikula na oko 15 mm (ujutro), endić 7,5 mm - moje optimalne mjere za štopericu. Danas punkcija, konačno imamo js
)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
... Uglavnom pazim na utriće i primijetila sam da sam čišća kada ih koristim. Inače kod mene i nije klasičan spotting već veći dio ciklusa nešto nečisto + par dana prije M izgleda baš spotting. Vjerojatno kod mene jest u pitanju progesteron (ili nagli pad? - o tome nisam razmišljala) obziraom da bude bolje kada ga koristim. Pogledat ću što se pisalo, hvala.