Stranica 38 od 66 PrviPrvi ... 28363738394048 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,851 do 1,900 od 3262

Tema: 39+ (Klub Q10)

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hvala puno na tipu, mare, bilježim, pa kad dođem u tu fazu, posegnem i ja. Super da ovako razmjenjujemo iskustva, jer ja očito neću biti od tih sretnica koje jednostavno jedan dan ne dobiju mengu i to je to - ima i takvih sretnica, bez bolnih PMS-ova, bez spottinga... i te te onda, kao i dr-ovi neki... muški ... pitaju u čemu je problem, zašto vas smeta to krvarenje? I ta hormonska terapija, to je ono... luksuz, i što vas to smeta?

Mislim, helou??? Što vas ne bi smetalo hodati 2-3 godine stalno s pelenama, a nemaš inkontineciju? I svaki mjesec turat antimikotike?

Ono... mislim da kreću iz ugla normalno je ući u menopauzu.... i misle da je stvar u toj... psisi .

Ali, nije, i koji put je to, uz psisu, kojoj of kors... ljudi to trebaju prihvatit, stvar i baš u tijelu.

Jer... ali ako ima pomoći da se pritom stalno ne krvari - give it to me, baby. Ako dolazi uz reasonable cijenu i rizik.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 30.11.2011. at 10:55

goodwitch avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Vidim da su ovdje krenule rasprave i u smjeru i ostalih tegoba vezanih za dob,a ne samo za reprodukciju ,pa bih ja postavila pitanje..
    ina33 čitam vezano za tvoje tegobe i kako mene muče iste stvari-spotting koji traje skoro pa cijeli ciklus tj. i prije ciklusa i poslije ciklusa..isto nahodavam već 4 mj. sa ulošcima ,pa skoro svaki dan..e kaj sam htjela pitati..vadila sam spolne hormone i sve je tu negdje shodno godinama LH 5,6 FSH 10,50 estradiol i prolaktin u granicama normale,ali su mu DHEA i ANDROSTENDION na najdonjim granicama normale..e sad-da li bi se moglo početi uzimati na svoju ruku DHEA? vidim da su tiki_a i spodoba krenule uzimati,ali one idu u postupke,a ja ne.e sad da li bi bilo efekta to uzimati vezano za spotting i ostalo?
    Posljednje uređivanje od goodwitch : 30.11.2011. at 11:15

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj goodwitch prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da su ovdje krenule rasprave i u smjeru i ostalih tegoba vezanih za dob,a ne samo za reprodukciju ,pa bih ja postavila pitanje..
    ina33 čitam vezano za tvoje tegobe i kako mene muče iste stvari-spotting koji traje skoro pa cijeli ciklus tj. i prije ciklusa i poslije ciklusa..isto nahodavam već 4 mj. sa ulošcima ,pa skoro svaki dan..e kaj sam htjela pitati..vadila sam spolne hormone i sve je tu negdje shodno godinama LH 5,6 FSH 10,50 estradiol i prolaktin u granicama normale,ali su mu DHEA i ANDROSTENDION na najdonjim granicama normale..e sad-da li bi se moglo početi uzimati na svoju ruku DHEA? vidim da su tiki_a i spodoba krenule uzimati,ali one idu u postupke,a ja ne.e sad da li bi bilo efekta to uzimati vezano za spotting i ostalo?
    Mislim da tiki_a i spodobu ne muči spotting, tiki_a muči "zujanje", a to se kao uzima da se digne kvaliteta jajne stanice, ali to je sve nedokazano, neki će ti MPO na to frknuti (naši, a i brojni vodeći Ameri), neki reći...a, uzimajte, a jedna klinika u Hrvatskoj i službeno preporučiti - CITO. Originalno, taj dhea je razvijen za bildere. Nuspojava mu može bit prištavost.

Pomaže li za spotting - čisto sumnjam.

Nisam mu, načelno, sklona, fali mi uvjerenja da može pomoć' naboostat kvalitetu js, a ne da mi se sad opet imat prišteve u 40.-toj, toliko povratka u mladost mi pak ne treba, fala lepa .

Vezano za spotting, imaš hormonsku sliku istu ko i ja - i meni je FSH vršni bio 10,50, LH isto tako mali, već sam jednom bila upala i u omjer 3:1 za FSH - to je tipičan omjer koji naznačuje početak promjena (koje neće bit ono sutra, nije da je giljotina krenula sjeć' glavu i gotovo, nemoj to tako shvaćat, to je jedan proces koji traje par godina), androstend. i dhea isto su mi vrlo niski, AMH je tipa 21, normalna plodnost - ali to govori samo o kolčinama, to mogu bit buljuci ništkorist stanica i tu se vidi da su tu nekad bili anovulatorni i mikroc. jajnici u podlozi, sada su oni izgubili svoju mirkoc. strukturu, jedino se to vidi preko AMH-a i reakcija u IVF-u (21 stanica, 16 stanica, 10 stanica, od trudnoće vitalne ni "t").

Bottomline - presudi sama, ako ti nije par prišteva bad, go for it, bez velikih očekivanja a propos spottinga i boostanja kvalitete js.

Sretno!!!

goodwitch avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ma u biti sam mislila da možda zbog anovulatornih ciklusa možda dolazi do toga,pa ako je jajna stanica kvalitetnija možda bi i ciklus bio "kvalitetniji"
    za antibebi definitivno nisam-te pozitivna obiteljska anamneza ca.dojke,te jer sam pred par godina bila 3 ciklusa na antibebi i počeli problemi sa grčevima u nogama,lipidogram mi poludio itd.
    ovo ljeto sam pila duphason zbog neke ciste,ali krvaruckala bez obzira na njega..a pretprošli ciklus kak ti neki polip,pa prošli ciklus ga nema..
    ma sve mi se to čini da će ostat kako je,pa isčekivati kad će tomu doći kraj spontano..

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    U kojoj tvojoj dobi je smrznut? Ja sam ostvarila trudnoću u 37.-moj sa smrzlićem iz Maribora napravljenim od mojih stanica starosti 36, rodila u 38.-moj. To mi je jedina uspješna trudnoća, a bilo ih je sve skupa, računavši i biokemijske 2 i jedan missed, 4.
    smrznuti su u 38, dakle što bi se reklo shit do shita u ovoj dobnoj skupini, pardon my french

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mare41 mislim na tebe i o tome koliko si ti puno napravila za nas i mene na ovim temama pa bi sada bio red da budeš trudna i da nas počneš i na tom području informirati i pomagat.....
    Vibram i širim pozitivnu energiju iz sveg srca za tvoj dan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

I da, godinama još nisam u vašem klubu (imam 32) ali..... ljudi..... po stažu osjećam da sam pred krajem, teško mi je i ne mogu više....
    Dotuklo me to što su svi govorili 'a vi budete odma ostali trudni' jer je kod mene sve ok, a od pretraga napravila prije 4god hormone i laparo te briseve 1x godišnje. Suprug 35godina i oat. Imali smo 7ET (ukupno 10 embrija) od toga 3ET iz kryo. Postupci su rađeni u vinogradskoj, pretežno dr.T. Dobro reagiram na stimulacije (3 pune i 2 polustimulirane) ali nam embrii nikad nisu bili 8st a jednom smo pokušali čekati 5ti dan i jedan je došao do neke jadničke morule. Mislila sam da je 2011 moja godina za majčinstvo, a sad jedva čekam da završi... Pokušavamo od moje 26godine umorna sam.
    I šta je to s tim 'zujanjem' maternice, koliko sam ja skužila ima cura koje su ostale trudne sa istim problemom??

Svima vam želim što i sebi što prije!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj venddy prvotno napisa Vidi poruku
    smrznuti su u 38, dakle što bi se reklo shit do shita u ovoj dobnoj skupini, pardon my french
    Onda su šanse bitno veće nego da su ti smrznute jajne stanice pa ih išlo oplođivat, ali ipak manje nego u transferu svježih embrija od tvojih 38 godina. Da su ti to embriji od tvojih stanica od tipa 35.-te godine, imali bi, po meni, veće šanse nego ove smrznute u 38.-moj. Opet, uvjet je i da su "racionalno smrznute", znači ne negdje di se smrzavalo maltene sve preživjelo, nego ipak uz neke kriterije. Uspjeh u ženinoj 38.-moj nije baš neki, pa bilo iz svježeg embrija, bilo iz zamrznutog. Ali, opet, nekome se zalomi, u svakom slučaju, svakako bi se vraćala po embrije od svježeg jaja starog 38 godina, od odmrznutog baš i ne, osim ako klinika tu ne ubaci i punktiranje svježe jajne stanice pa ono... what the hell.

BTW, a propos zamrzavanja js u kasnim tridesteima, baš mi je jučer sisterica koja je dr.sc. dala info o članku iz Naturea di se kaže da je takvo što apsolutno upitno za dob žena kojima se to vani najviše i nudi, a sve uz reklamni slogan očuvanja plodnosti. Broj živorođene djece je mali općenito, a za skupinu 38+ gotovo pa stastistički zanemariv, i vodi se bitka da se na to sve skupa stavi label "eksperimentalno", jer se vani počelo marketirat (neopravdano) kao metoda očuvanja plodnosti, a u biti - zavlačenje žena jer to još ipak nisu izmislili.

Naravno, postoji mogućnost da sam ja krivo shvatila što mi je ona rekla... ali, evo infoa iz Naturea.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 30.11.2011. at 16:49

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Inače, cycloproginova se ne smije u postupcima, ali ne štiti od trudnoće.
    Ja cycloproginovu pijem svaki mjesec jer bez nje nemam menstruacije.Kad krenem u postupak sa njom izazovemo krvarenje,zatim krećemo sa stimulacijom. Kod nas se lako može nabaviti i košta nekih 40-ak kuna.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

venddy, moj je smrzlić curetak od dvije godine, rodila u 38-oj, punktirana jajna stanica u 37-oj, dakle još jednu godinu više od ine. sretno!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Sonja29 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja cycloproginovu pijem svaki mjesec jer bez nje nemam menstruacije.Kad krenem u postupak sa njom izazovemo krvarenje,zatim krećemo sa stimulacijom. Kod nas se lako može nabaviti i košta nekih 40-ak kuna.
    Ma daj.. Di je ono tebi "kod nas" - Hrvatska ili?

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma daj.. Di je ono tebi "kod nas" - Hrvatska ili?
    Ja sam trenutno u BiH ali ako ti trebadne samo javi malo ranije i šaljem ti, nije problem

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Sonja29 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam trenutno u BiH ali ako ti trebadne samo javi malo ranije i šaljem ti, nije problem
    Nema frke, ipak mi je bliže Slovenija možda. Kako ti to onda piješ, od kojeg do kojeg dc? To za izazivanje menge, mislim.

Joj, tako mi je neopisivo drago da sam našla nešto što i pomaže... Možda vam zvuči pretjerano, ali ti spottinzi ono... oni su mi, evo, bili razlog glavno premišljanju da li u IVF uopće jer tolike su male šanse, lovu sam već pregorila za to, a velike su šanse da se s tim spottinzima onda još mjesecima zafrkavam. Kaže i jedna prija s kava - ajde ,brate, ti već godinama samo o krvarenju pričaš .

Sad sam, čini mi se, konačno našla nešto što će i bit mali support jer duphastone i pauza i to nisu bili, da me prenese preko teških perioda... a možda mi to bude i hormonalna terapija kad krenu prave promjene, ako je to za to, vidjet ću cost-benefit kad bude za to vrijeme. Za sada, osjećaj je o-d-l-i-č-a-n. Je da ti problemi pare ništa, ali brate... zamisli ljeto pa ne smiješ ništa bijelo i svijetlo ili stalno uloške po toj vrućini itd. Tako da to uopće nije banalan problem.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 30.11.2011. at 20:26

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Evo da javim kako je bilo ... malo sam se bila opustila , pa sam i zbog maloga (velikog sina) i zbog sebe ostala prethodnih 3 dana doma.
    U subotu je bilo OK, pisala sam već na forumu pod 'Slovenija', no, svakako moram podijeliti i s vama, jer razgovaramo iz drugoga ugla.
    Dr mi je rekao da je od 8 JS, 5 bilo zrelo, od toga se oplodilo 4, dobro razvilo 3 i odlučili smo da 2 prenesemo odmah, a 1 ostavimo na zamrzavanje.
    Na moje pitanje - zašto se nije oplodilo sve, doktor je odgovorio da se nikada ne oplodi sve, te da se od 10 JS, a ovdje molim vašu pomoć da mi kažete da li se misli na punktirane ili zrele, oplodi 8 JS i to kod mladih žena, a kod nas je to naravno manje.
    Bila sam zadnja, jer su prethodno imali 10tak punkcija. Vjerojatno im je uglavnom takav vikend kada ima puno nas iz ino, a malo njih doktora, u odnosu na radni dan. Tako da sam bila gotova negdje oko 11:30 i sestra mi je nakon transfera rekla da odležim 1 sat.
    Inače, nije mi jasno da su svim ženama koje su taj dan imale punkciju, bez obzira da li su dobile 4 ili 21 JS rekli da dođu 3. dan od punkcije. Ne kužim, no, evo kao informacija. Možda trebaju doći pa će se s njima točno dogovoriti, ne znam ...
    I kao i do sada. Idem korak po korak. Brzo je sve prošlo, kad pogledam, ukupno 2 tjedna stimulacija, punkcija i transfer, što za tako veliki događaj nije puno. Najveće je pitanje naravno novac; čak se vremenski da organizirati i s djecom i s poslom, jedino što je dosta riskantno putovati navečer i po ružnom vremenu. A i zdravstveno to relativno OK podnosim; malo ili puno sam vjerojatno nervoznija i sva sam napuhana i sve me pika i pomalo boli, no, kratko traje.
    Ne smijem se ni sjetiti da žene u Sloveniji imaju 6 besplatnih IVF-ova. Zar smo mi u Hrvatskoj žene manje važnosti? No, da ne otvaram raspravu, o njoj se ionako puno govori i pod drugim temama.
    I da ne zaboravim - beta je 12.12.
    Rekla sam da idem korak po korak, no, već sada je dosta izvjesno a) ako ovo ne uspije a zatim b) ako ne uspije smrzlić, da MM ne želi više da idemo u postupak i zbog mojih godina i rizika koje one nose i niskog % uspjeha kod žena moje dobi, a i zbog novaca. Sad o tome ne razmišljam, no, eto da podijelim s vama.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nikolina, sretno!!!

Ovo što je dr. mislio, nemam pojma. Jesu ti radili IVF ili ICSI?

Ove kojima je rečeno da dođu 3. dan, jesu te sve iz MB-a? Parovima iz MB-a ili Srbima/Bosancima koji prespavljuju u MB-u kažu da dođu, a ovima koji se vozikaju kažu da nazovu.

Također, postoje neke sumnje da MB lab nije više kao što je nekad bio, iako, meni se čini da je selekcija embrija samo benefit, jer što će ti puste stanice i embriji i transferi koji ne vode ničemu - to govorim iz svoje perspektive, u zadnje tri godine su mi tamo punktirali 47 stanica i transferirali valjda 10-tak embrija, jedan dio i namoje inzistiranje, iako nisu htjeli zamrznut, a bolje bi bilo da sam ih poslušala - od tih što sam ih ja nagovarala 2 biokemijske, od ovih što su mi oni vratili 1 missed ab. Doduše, moja mala koju su mi vratili je bila najlošija iz te tranše koju sam imala pred 5 godina, da su im tada ovi kriteriji, pitanje je li bi je zamrznuli... ko bi znao.

Vezano za stav tvog muža mislim da je apsolutno korektan i, iskreno, priklonila bih mu se. Govorim ti kao dio para kojeg muž naterava dobrim dijelom (dobro, da nije nateravao ne bi imali ni ovo dijete, ali možda bi imali neko drugo, posvojeno, dok smo mlađi bili, tako da rubrika što bi bilo kad bi bilo je vrlo nezahvalna). Objektivno - on je u pravu, omjer uloženog versus očekivani uspjeh je takav. Pogotovo što ste vi "smućkali" i jednu trudnoću doma. Nije u pravu vezano toliko za strah u zdravlje, čini mi se, tu pretjerava.

Sretno, to je jedino što ti sad treba!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 01.12.2011. at 12:14

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ina, sramota me priznati, no, nisam se sjetila pitati da li su radili IVF ili ICSI, iako si mi ti skrenula pažnju prije odlaska na transfer.

Što se tiče žena koje su taj dan imale punkciju, bilo ih je i iz Zagreba, e sad - ne znam da li su putovale ili ne.

Ne mogu vjerovati da se toliko razlikuju ti muški. Ti zaista imaš potpuno drugačiju situaciju. Moj je inzistirao do 1. djeteta, no, nakon što smo uspjeli dobiti njega, što su prošle godine (i ja malo ostarila , te prošle god. imala rani pobačaj, izgradio je drugačiji stav.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pa, ne oplode se sve stanice, čak ni ICSA-ne, mislim da se ono često oplodi 80% i to je kao OK. Ova tvoja pitanja nemaju odgovora - to su pitanja za biologa.

Vezano za muškarce, nisu niti svi muškarci isti, niti kao žene. Ja ti samo želim biti onaj jedan glas koji će, uvjetno rečeno, malo branit stranu tvog muža (jer većinski ženski ipak je - ma, ne misli ti on zapravo tako, razniježit će se, ti samo naprijed itd. itd.) - jer sam ja tu ona "muška" i razumska strana. I, vjerojatno ti on to stvarno misli, sad, sama moraš procijenit koliko je on tu čvrst, a koliko ti u želji za 2. dijete.

Iskreno, možda vam čak i šanse u Mariboru, uz sav taj trošak love, i nisu puno veće nego doma - koji put su šanse za one u godinama vezano za trudnoću u labu i trudnoću doma li-la, pogotovo ako je par uspio smućkat dijete sam, a vi jeste nedavno imali trudnoću, a i vitalnu trudnoću ste ostvarili doma, bez pomoći laba. Možda je smislenije nastavit doma s LH trakicama, nego lab, pogotovo ako njegov spermiogram nije neko pitanje.

Ali, to su sve stvari za razmišljanje nakon vađenja bete. Dotad - sretno!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 01.12.2011. at 13:04

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Tiki sretno sutra!!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo i mene s novostima. Obavila et 5-staničnog zametka. Bilo bi bolje da je 8-stan., ali dobro je što je sa 2 st. dan prije krenuo na 5, znači brzo je krenuo s razvojem 3. dan. Fragmentacija minimalna, ispod 10%. U prošlom 30%. Korišten je novi medij za bolji razvoj zametka, koristi se kod starijih pacijentica, tri smo koje smo to dobile. Medicina ide naprijed pa se nadam da će i ta novotarija pomoći ženama 35+, za mene je već malo kasno. No dva tjedna mogu (i pokušat ću) uživati u nadi, a onda...
    Jučer sam dosta odspavala, utrići su me oborili s nogu. Danas radno, još malo pa u nabavu, uglavnom sve normalno, uobičajeno. Terapija mi je 2*2 utrića vag., 1 andol 100, 5 mg folacina i normabel po potrebi. Ovaj puta baš neću previše posezati za normabelom.

Nikolina, tvoj rezultat je ipak dobar, a tm-a mogu razumjeti, jer kad se krene u MPO onda se pretežno živi u tom svijetu pa još strah da ti se nešto ne dogodi, a jednom ste već uspjeli... Njemu je vjerojatno dosta, a tko bi nas zaustavio kad se jednom pokrenemo

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sretno, tiki_a! Jesi dosad koristila andol?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Tiki sretno!!!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ina33, da, u svakom postupku.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Tiki draga od srca ti želimo da ova j postupak bude dobitni.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Što je ovdje tihooo...... Ja ću iskoristiti pa malo zavibrati za Tiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja se pridružujem ~~~~~ za tiki_a i za tebe Sara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Tiki, Sara, Charlie, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Tiki, Sara, Charlie, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    x u potpunosti

A da i ja konačno neš napišem. Izvještaj iz Praga je na temi P_u_Č

danas konačno se iznaručivala za hormone u Vinogradskoj i AMH na VV sada kroz 12/1mjesec
    bila sam i kod drR da se dogovorimo za folikulometrije i malo me štrecnul kada mi je rekao da zašto idem gore kada nejdem na donaciju. Pa kada bi se tu moglo sve oploditi možda bi drugačije razmišljala a to se još ne zna, možda tek iza NG. Ne želimo s time računati

Uglavnom napraviti ću bazalne hormone + AMH; ne znam da li će soc.ginica imati kakvu ideju i želju da mi da uputnice za kaj drugo. Ni na SD a ni drR nisu niš drugo predložili. Jedino u Pragu predlažu da se napravi trombofilija i AFA, ACLA, ASA I AZA (kaj je to usput???) samo to nisam sigurna da će mi dati uputnicu kada nemam preporuku našeg MPOovca. Na SD mi ne daju, jedna biologica je rekla da bi dala da napravim te pretrage a sada kada sam došla gore da mi to i napiše bila je druga koja kaže da s obzirom da sam iza zadnjeg transfera bila na heparinu i da nije uspjelo da vjerojatno nije do toga.

Imate vi kolegice moje prijedlog što da se još čekira???

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tiki_a, kako ide?

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Draga Mojca, još dva dana pa radim testić, sve je tako mirno da sam već skoro sto posto sigurna da nije uspjelo, iaonako su mi šanse 1-3%. Malo smo se razbacale po drugim temama pa je ovdje zatišje.
    Kako nam je Nikolina???

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tiki_a, ja unatoč tome ne odustajem od dobrih misli za tebe.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Mojca, još dva dana pa radim testić, sve je tako mirno da sam već skoro sto posto sigurna da nije uspjelo, iaonako su mi šanse 1-3%. Malo smo se razbacale po drugim temama pa je ovdje zatišje.
    Kako nam je Nikolina???
    Draga Tiki, nadam se da ćeš i ti uspjeti i da će i tebe konačno sreća dotaknuti. Nisam baš aktivna na ovom forumu, ali redovito pratim što se kod tebe događa. Ali, nije mi jasno odkuda ti ova procjena od 1-3%?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mislim da je važno i tko i kako radi preglede. Mene je prošli tj pregledavao dr Hafner, nisam ni osjetila pregled. Idući mj imat ću vjerojatno samo UZV.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ups... moj post otišao na krivu temu (i dalje radi trudnička smotanost). Ali kad sam već u svojem najdražem klubu, mahnut ću i zavibrati Tiki da sve iznenadi 13.-og ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

acitam, puno neuspješnih postupaka, visoke godine, OAT mm-a+visoke godine, šanse su zapravo 1%, ja sam malo digla do 3%
    sara, Sonja?~~~~~

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

poljubac klubu

jel netko za kavicu?? a može i kuhano vino , dapače čaak

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nikolina i Tiki_a~~~~~~~~~~~~~
    Tiki ujutro u osam i pol sam na punkciji,budemo vidjeli kak će biti... U subotu na fol. je bilo 18 folikula od 18-19,5 mm. Javim se opet sutra!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Cure, hvala što brinete.
    Jutros, 12.12.2011. (nekako mi se čini sretna kombinacija brojeva ) sam dala krv; znat ćemo za cca 1,5 h, pa javim. Do tada - ne dišemo

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nikolina~~~~~~~~~~~~
    Sonja, lijepe brojke, za danas~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od mare41 : 12.12.2011. at 08:21

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Na žalost, nije uspjelo.
    Nalaz: 2,9 IU/L.
    A što se može ... šteta ...
    Javila sam Mariboru i pitala ih kako je prošlo zamrzavanje onog jednog preostalog zametka i kada mi preporučuju da dođem na sljedeći transfer.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Nikolina, žao mi

Mi smo jutros bili na pregledu. Naš sin je sasvim dobro i ima već oko 700 g

Tiki ~~~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Tiki ~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nikolina zao mi je
    Tiki puno pozitivne vibre saljem

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Moram najprije ovdje javiti da je moja beta danas 14dnt5d 1503! (Odoh na odbrojavanje....)

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sara, našla sam te tamo, al moram i ovdje čestitai našoj trudnici!!!!!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sonja29 super reakcija

Nikolina-Zagreb tako sam bila uvjerena da si T, jako mi je žao

Inesz za krasnog dječačića, kada se samo sjetimo početaka, pusa

sara38 čestitammm

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    Sonja29 super reakcija

Nikolina-Zagreb tako sam bila uvjerena da si T, jako mi je žao

Inesz za krasnog dječačića, kada se samo sjetimo početaka, pusa

sara38 čestitammm

Potpis na post!!!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Draga moja saro38 od srca ti čestitam, koja lijepa beta. Ma bravooooooooooooooo.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Sara38, čestitam! ~~~~~

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

sara38, divna beta. Čestitam i držim palčeve za dalje.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Linalena, Sweety, hvala vam.
    Hvala doktorima, biologu, sreći, prirodi, Bogu....
    Neka svaka od vas čim prije bude mogla ovakvu zahvalnost iskazati.

Neka samo dalje bude sve u redu, i neka ovaj potpis ostane kao malo svjetlo nade svakoj koja se nađe u sličnim situacijama. Koliko god nam bilo teško, ne odustajmo unaprijed. Nije gotovo dok nije gotovo.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 12.12.2011. at 13:51

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •