Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3262

Tema: 39+ (Klub Q10)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

E pa ovo s oplodnjom samo određenoga broja JS je u mome slučaju prilično loše, jer niti uspijem dobiti puno JS, niti su sve kvalitetne, a niti se sve uspiju oploditi, a kamoli razvijati; e sad jedino ako je statistika zaista na strani značajne uspješnosti oplodnje i daljnega razvoja zametka iz kvalitetnih JS, u odnosu na nekvalitetne. Da li će se po novome zakonu oploditi sve JS?
    Sve ste me dobro informirale i savjetovale; pokušavat ću na 3 'fronta': prirodno (iako mi je do seksa kao do 'lanjskoga snijega', ako moram biti iskrena, već odaaavno, ah!), 2. predbilježit ću se u nekoj Cro bolnici, ako mi uopće daju uputnicu i prime, nakon što imam 1 dijete i 100 godina, 3. zadržat ću si termin u Mariboru, pa, kako sam rekla, ako bude novaca ... Pa možda nešto i uspije . U svakom slučaju voljela bih da još jednom, mislim na ovo od trudnoće, a prije svega od poroda, pa nadalje, ponovo prođem, jer mi je bilo najljepše u životu, a i da nas je više, a i da moj 'zafrkantić' dobije i 'zafrkanticu'.
    Hvala još jednom svima i sretno!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Da, očekujemo izmjene u veljači, a kako je rekao ministar ako sam dobro shvatila, da su čekane izmjene Zakona o zdravstvenoj zaštiti (jer u njima striktno piše na koji se način imenuje povjerenstvo), čekalo bi se još bar godinu dana, ovako će sve ići puno brže.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •